Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ja co prawda jeszcze poczekam trochę ze staraniami ale już melduję się na wątku. Nie zamierzam się poddać. Czeka mnie teraz masę badań ale mam wrażenie, że po pierwszym łyżeczkowaniu mój organizm się popsuł hormonalnie i nie mógł długo dojść do ładu... Tym razem postanawiam odpuścić mierzenie temperatury na pewno na jakiś czas i się tak nie stresować.
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Jestem Żyje Było półtorej godziny opóźnienia
A więc tak, widziałam Biło 165/min I Kropek ma całe 10,5 lub 12,5mm w zależności od pomiaru Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam serduszko
Mam ochotę skakać z radościinessa, maggda, kkkaaarrr, sy__la, Coconue, gama, pati85, palma, malika89, Bomblica, blondyna5555, Martynka30, Kadabra, bobo_frut, Nanatasza lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny długo się nie odzywalam, czytam Was prawie codziennie, ale dałam sobie na luz... NO w tej sytuacji MUSZE cos napisać...
Jacqueline- TAK SIE CIESZĘ, ZE Z TWOIM BABELKIEM JEST WSZYSTKO OK! Wiedziałam, że rąk będzie Teraz proszę tu więcej nie smutać się tylko głowa do góry i same pozytywne myśli! Bo kruszynka będzie to wszystko czuła... Biedna, ale co przeszlas z tym plamieniem to Twoje..
Dziulka jeszcze nie widziałam testu, ale jak odpale kompa to zetknęli, na pewno coś tam zobaczę powtórz jutro albo za dwa dni i się wyjaśni... Ja nigdy nie miałam pola na druga kreskę... trzymam kciuki
Reszta zaciazonych.. Trzymajcie tak dalej, wierzę że wszystko się uda i niedługo zobaczycie swoje Dzieciątka
Dziewczyny te co niedawno poronily... Wiem co czujecie, sama to przechodzilam... Ale najważniejsze to się podnieście nie poddawać.. Działać dalej jeśli jesteście gotowe emocjonalnie, a na pewno każda z nas niedługo zobaczy tłuste II
Pozdrawiam i całujeJacqueline lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Maggda dzięki i przykro mi, że Tobie też się nie udało ;(
Jacqueline super wieści!
Osa, po 1 stracie tak bardzo jak najszybciej chciałam zajść w ciążę, że poza problemami z hormonami chyba się zablokowałam, teraz będę się starała podejść do tego spokojniej, mam nadzieję, że się uda, stres związany ze staraniami mocno się na mnie odbił
Jacqueline lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Jacqueline wrote:Jestem Żyje Było półtorej godziny opóźnienia
A więc tak, widziałam Biło 165/min I Kropek ma całe 10,5 lub 12,5mm w zależności od pomiaru Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam serduszko
Mam ochotę skakać z radości
a tak z innej beczki zastanowiło mnie to ze jak ja byłam w 7 tyg to kropek miał tylko 7mm...wiec to chyba o duzo za malo w porównaniu do CBJacqueline lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
sy_la, a co u Ciebie? Jak się czujesz?
Xaxa, trzeba dojść do siebie, jedne są gotowe od razu, drugie muszą poczekać, ja nie mogę zapomnieć jak jechałam do szpitala ostatnio to sobie pomyślałam, że chyba sobie odpuszczę, że już nie dam rady... Rozumiem Twoje podejście, trzeba sobie trochę to wszystko poukładać.
Dobranoc dziewczyny. -
Osa
U mnie wszystko OK, trochę staram się mniej myśleć o ciąży, już tak się nie nakręcam jak w poprzednim cyklu... Teraz niestety mój M. wyjechał na 2 tygodnie z pracy i niestety raczej nic z tego nie będzie, chyba że jakimś cudem owulacja mi się przesunie na 5.03 ...w cyklu po poronieniu myślałam, że się udało, miałam objawy, te sprawy, wyczekiwanie, nawet testowanie wcześniej niż powinnam, ale jak przyszła @ to było bardzo smutno, żal i trochę się zawiodłam... postanowiłam się tak nie nakręcać, odbyłam z mężem rozmowę, bo widział jak płakałam...powiedział żebym wyluzowała, bo inaczej nam się nie uda, bo się zblokuję psychicznie... No więc zajęłam się pracą, ogarnianiem papierów do budowy domu, ćwiczeniami, żeby sobie brzusio trochę wyrzeźbić... a jak się kropek trafi przypadkowo to będę baaaaardzo szczęśliwaMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziulka21 wrote:wklejam zdj testu, od razu po nasikaniu uwidoczniło sie miejsce na drugą krechę czyżbym przesadziła z siku ? ale wkropiłam 3-4 krople wiec nie wiem czemu tak sie stało, zdj nie za dobrej jakości wiec moze nie byc widac tak jak powinno bo w rzeczywitości bardzo widać te "drugą kreskę"
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f6649d4974390e11
Dziulka21!!!!
No ja nie wiem, że Ty tam nic nie widzisz jak nic jest malutka, wąska, kreska i to nie biała, tylko taka jakaś.... bardzo bladoróżowa koniecznie powtórz jutro, albo za dwa dni zobaczysz to na pewno KROPEKMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
U mnie juz nie bedzie kolejnego testu z racji takiej, ze @ się rozkręca...
Jacq a nie mówiłam ??? nasz dzielny bąbel - ciocia jest dumnaJacqueline lubi tę wiadomość
-
Xaxa wrote:ja co prawda jeszcze poczekam trochę ze staraniami ale już melduję się na wątku. Nie zamierzam się poddać. Czeka mnie teraz masę badań ale mam wrażenie, że po pierwszym łyżeczkowaniu mój organizm się popsuł hormonalnie i nie mógł długo dojść do ładu... Tym razem postanawiam odpuścić mierzenie temperatury na pewno na jakiś czas i się tak nie stresować.
...pewnie bedziemy razem startowac,chyba ze robisz dłuzszą przerwe niz cykl.Ja czekam na @,mam nadzieje ze za kilka dni zawita.Trzymam kciuki
Jakie badania robisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 23:56
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jacqueline wrote:Jestem Żyje Było półtorej godziny opóźnienia
Mam ochotę skakać z radości
Ja skacze razem z tobą,ciesze sie ze serduszko bije,z pewnoscią ja tez bym płakała gdybym to widziała na usg,niezapomniana taka chwila.Zycze szczęsliwej ciązyJacqueline lubi tę wiadomość
-
palma wrote:super wieści!!!
a tak z innej beczki zastanowiło mnie to ze jak ja byłam w 7 tyg to kropek miał tylko 7mm...wiec to chyba o duzo za malo w porównaniu do CB
Róznica nawet trzech dni a bedzie róznica w pomiarze,potem to sie mniej więcej wyrównuje,zalezy kiedy było zagniezdzenie zarodkapalma lubi tę wiadomość