Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline - chyba to i lepiej ze przyszla, mialam tu tyle nerwow ostatnio ze lepiej jak zrobimy wszystko na spokojnie
Dziękuję
Myślę, że to spóźnienie to wcale nie stabilizacja po ciąży, tylko moja teściowa i teść i wieczne nerwy. Teraz oddycham pełną piersią sama myśl że do miesiąca mnie tu nie będzie sprawia, że szaleje z radości!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 08:19
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
100krotka wrote:Dziś czuję, że @ zbliża się wielkimi krokami,więc ten test był jakąś pomyłką.
Dziękuję Wam wszystkim za porady,a mi pozostaje tylko czekać na okres...
100krotka jak sytuacja? . . Musze ci powiedzieć że ja w dniu @ miałam bóle brzucha i przez kilka kolejnych dni .. A okazała się ciąża i z tego co wiem to dużo dziewczyny tAK ma..
Daj znać czy powtorzylas test27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Edzia gratuluję bo nie ma nic lepszego jak swoje 4 kąty.
Zatem zaczynasz nowy rozdział życia życzę by nie tylko pod względem mieszkaniowym byłEdzia1993 lubi tę wiadomość
-
Edzia1993 - nie ma to jak mieszkanie "na swoim". My od początku wiedzieliśmy że po Ślubie chcemy mieszkać sami. Mimo że mamy fajnych Rodziców i mamy fajne relacje zarówno z moimi jak i rodzicami męża to zdajemy sobie sprawę,że jak się mieszka razem to jest inaczej,każdy ma swoje przyzwyczajenia a z tego najczęściej wychodzą kłótnie. Dlatego sądzę, że to najlepsza rzecz jaką mogliście zrobić.
Czarnulka24 - wczoraj rozpoczęłam nowy cykl, dostałam okres.Zapowiadało się już od kilku dni,a wczoraj jeszcze temperatura spadła,więc już byłam nastawiona na jej przyjście...
Plus jest taki, że @ przyszła idealnie w terminie.W pierwszym cyklu miałam za krótką fazę lutealną. Więc mam nadzieję, że chociaż z cyklami będzie już wszystko dobrze.Dziękuję, że pytasz.
Nie poddajemy się.Edzia1993, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
Dooti udanego urlopu
100krotka trzymam kciuki za nowy owocny cykl
Edzia przykro mi ze przyszla @ ale kolejny cykl i kolejna nowa nadziejaciesze sie ze jakos powoli wam sie uklada.
Dziewczyny po jakim czasie od odstawienia duphastonu powinien przyjsc @? czy jest to mozliwe ze jak ktos ma cykle ok 35 dniowe a dupka bral od 14dc przez 10 dni ze to moze po prostu dla niego tzn dla organizmu za wczesnie zeby pojawila sie @? moze przyjdzie @ ale w okreslonym momencie? czy to ma znaczenie i okres musi sie pojawic wczesniej jak sie bralo leki?Edzia1993 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Edzia, niedawno w moim 37dc, gdy przyszła @, pocieszałaś mnie, że celujemy w tym cyklu. Zatem głowa do góry i celujemy. Która się rozpakowuje w tym miesiącu? Biorę brzucha dla siebie i Edzi
Edzia, moim zdaniem to dobrze, że przyszła. Będziecie mieli swoje mieszkanie, spokój i przyjdzie do Was dziecko.
Czarnulko, może mi umknęło, bo byłam na wakacjach i nie czytałam Was, więc napisz co u Twoich chłopców.
Jacqueline, jak się masz?Widziałam Twój brzuch na fotkach, przepiękny! Marzę o takim
Monika a jak Twoja forma? Już psychicznie, fizycznie gotowa?
Jak ja bardzo mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda:) Wiecie w październiku bym rodziła i mam nadzieję, że do tego czasu będę w ciąży. Boję się, że inaczej załamię się tak totalnie. Ciągle staram się myśleć pozytywnie i taką aurę wokół siebie roztaczać, a jednak czasami przychodzi pesymizm.
Monika1357, Jacqueline, Edzia1993, czarnulka24 lubią tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Dziekuje dziewczyny, ze pytacie. Psychicznie jestem nastawiona na porod, wiem zeatwo nie bedzie, ale znalazlam fajne forum i jak przeczytalam historie dziewczyn o porodach to plakalam, ale ze śmiechu. Mam tylko straszne obawy o starszego synka, boje sie ze zle to przezyje. Fizycznie jutro zaczynam 38 tc, minie dwa tygodnie jak zaczal mi odchodzic czop, to kto wie moze sie ruszy. Dzisiaj upralam firanki, umylam okna, uprasowalam i powiesilam firanki, jutro zamierzam tak samo zrobic na dole domu. Ogolnie od tygodnia sprzatam codziennie do 21-22.
Jacqueline, a co u Ciebie?
AnnaZ ja mam nadzieje,ze ja sie w tym miesiacu rozpakuje, a nawet chciala bym na dniach. Przekazuje Wam wiruski ciazowe
Rozumiem Twoje obawy o pazdziernik, tez tak mialam,gdybym nie byla w ciazy to bardziej bym to przezyla. Badz dobrej mysli.
Czarnulka tez jestem ciekawa co u Was.czarnulka24, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Wczoraj już nie miałam siły pisać
Opóźnienie było trochę jak zwykle, zanim przyjechałam to doktor znowu przyjmował, ale wcześniej wezwali go na pilną cesarkę
A więc w brzuszku siedzi zdrowa DZIEWCZYNKA
Waży dokładnie 494g i już wiem czemu ruchy czuje tak nisko najwięcej, główką do góry a dupcią na pęcherzu jest
Wczoraj miała jakiś mega aktywny dzień, doktor miał ją ciężko pomierzyć. A oto Izabela (tak wstępnie wybrane imię wcześniej
Na drugim zdjęciu wepchała palucha do nosaHaana, asia-bez, Genshirin, Yoselyn82, Edzia1993, Dorola31, Elmo13, Monika1357, Natikka123, Edyśka82, czarnulka24, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś, Magdzia88, Aga22 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Cześć dziewczyny,
ja tylko chciałam wam dać znać, że miejsce ciążowe się zwolniło
Konrad przyszedł na świat 14.08.2017 o godzinie 13:35. Waga 3810g i 56cm długości.
Jesteśmy już w domku i się docieramy
PozdrawiamyYoselyn82, 100krotka, Edzia1993, Dorola31, Haana, Elmo13, Kaczuszka86, Monika1357, Natikka123, Jacqueline, Mamaokruszka, ana167, Edyśka82, Koteczka82, Ikarzyca, czarnulka24, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś, Niebieskaa, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
100Krotka - nasze też były dobre jak mieszkaliśmy sami, na tyle dobre, że zdecydowaliśmy się zamieszkać razem "bo skoro tak nam się układa to w jednym domu też będzie dobrze" ... och jaka ja byłam naiwna - strasznie tego żałuje, bo darzyłam sympatią rodziców Męża, na obecną chwilę - chyba już nie spojrzę na nich tak jak kiedyś. Teraz w swoich czterech kontach będę dużo szczęśliwsza NO I ZAPRASZAM KAŻDĄ Z WAS JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU NA KAWUSIE! KIERUNEK RYBNIK - miasto ROND!
AnnaZ - tak jest w tym cyklu zamawiamy brzuchatki dwa dla nas i w ogóle dla każdego stąd, bo tu każdy zasługuje!
Genshirin - GRATULUJE!!!Cudownie Kochana, ALE ostrzegam docieranie potrwa - mam brata Konrada pseudo DZIKUS, pseudo świadczy o stylu życia - aktualnie 33 lata niereformowalny, ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu, tylko nie ułożysz chłopa będzie żył swoim życiem, światem i całą resztą - i każdy kto ma Konrada Ci to powie. To tak oczywiście z przymrużeniem oka
Jacqueline - jaki piękny widok, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:35
Genshirin, Jacqueline lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Genshirn gratuluję!Chętnie zajmę Twoje miejsce:)Dużo zdrowia dla Twojego Malucha.
Jacqueline piekna dziewczynka i imię.Twoja Olga pewnie cieszy się że to siostra?
Genshirin, Jacqueline lubią tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Cześć dziewczynki
Dawno się nie odzywałam ale czytam na bieżąco, tylko chyba przez te upały sklecić nic sensownego nie potrafię...
Genschrin serdecznie gratuluję!!
Jacqu śliczna córcia
Edzia gratuluję własnego gniazdka - teraz na swoim to i bez niepotrzebnych nerwów i głowy spokojniejsze będą więc trzymam kciuki za owocne "ochrzczenie" wszystkich pomieszczeń w mieszkaniu
A ja wczoraj byłam na wizycie i o ile z maluchem wszystko dobrze to szyjka ciągle się skracatydzień temu miała 34 mm a wczoraj 29 mm... Za tydzień mam kontrolę i jeśli będzie miała ok 25 mm to dostanę skierowanie do szpitala na podanie sterydów na płucka. Dodatkowo zmartwiła mnie wiadomość, że mój gin będzie przez 3 kolejne tygodnie na urlopie i kolejna wizyta wypada 14 września
Trochę długo te 3 tygodnie dla mnie przy skracającej się szyjce. Będę leżeć plackiem i mam nadzieję, że nic się nie zacznie dziać do tego czasu.
Genshirin, Edzia1993, Jacqueline, czarnulka24, sylvuś lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Genschrin serdecznie gratuluję!! rosnijcie zdrowo i zdrowka dla was
Jacqu śliczna córciamam nadzieje ze doczekam sie takich wlasnych zdjec
Dorola31 juz masz blizej konca niz dalej, polezysz sobie troche i doczekasz do rozwiazania..Bedzie dobrzea dziewczynka czy chlopczyk bedzie? bo nie pamietam czy pisalas czy cos przeoczylam
Genshirin, Jacqueline, Dorola31 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej dziewczyny,
Edzia-gratulacje, wlasne 4 katy to cos wspanialego.odpoczniesz psychcznie i wszystko zacznie sie ukladac.
Jacqueline-slicznosci! Gratulacje coreczki niech zdrowo rosnie.
Dorola-duze juz to Twoje malenstwomam nadzieje ze spokojnie doczekacie razem do bezpiecznego terminu.
Genschrin-gratulacje! Duzo zdrowka dla Was.
Monika1357- zycze szybkiego i w miare laskawego dla mamusi porodu.Pewnie już nie mozesz sie doczekac kiedy utulisz swojego okruszka. To musi byc wspaniala chwila
Dooti-wypoczywaj! Udanego urlopu.
AnnaZ, 100krotka, Edzia- kolejny cykl jest Wasz. Mocne kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 11:55
Genshirin, Monika1357, Edzia1993, Jacqueline, 100krotka lubią tę wiadomość
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3