Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Na zywo dziewczyny to byscie sie pewnie nasluchaly. Juz sie nie moge doczekac, az przytule mojego syneczka do siebie. Zycze Wam zebyscie wszystkie doczekaly tego co ja i szczesliwego zakonczenia.
Szczęśliwa Mamusia, Jacqueline, Genshirin, sylvuś, Edzia1993, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika trzymamy kciuki!!! A u mnie dzis od rana @. Nowy cykl, nowa nadzieja, cykl tylko na metformaxie i witaminach. Mialam miec jeszcze akard ale calkowicie o nim zapomnialam na ostatniej wizycie i nie wiem czy i jak go brac, a mojego lekarza nie ma do polowy pazdziernika. Poradzicie cos w tym temacie?
Monika1357 lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Admiralka, bardzo ciekawe, co piszesz. Mój też miał jakieś leukocyty, ale na posiewach nie wyszły żadne bakterie... trzeba będzie to też jakoś głębiej zbadać.
Admiralka, trzymam kciuki -
Dziewczyny, dwa dni przed @ na teście mi wyszedł cień kreski, dzisiaj w dzień spodziewanej @ wyraźna druga kreska... Cieszę się i ryczę ze strachu
bety już dzisiaj nie zrobię.. muszę czekać do poniedziałku.. za każdym razem kiedy mnie delikatnie coś zaboli czuję strach
myślicie, że jeśli do poniedziałku będzie okej to mogę zadzwonić do lekarza? Pocieszam się, że kreska na teście jest o wiele ciemniejsza, niż przy ostatniej ciąży (a wtedy robiłam test kiedy kilka dni się spóźniała @).
sylvuś, Jacqueline, asia-bez, Monika1357, Kaczuszka86, Edyśka82, admiralka, Edzia1993, Witch15, Koteczka82 lubią tę wiadomość
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Genshrim gratuluję!!! Mnóstwa zdrowia i pomyślności w życiu dał Synka
Moniczko abyś jak najszybciej mogła przytulić Maluszka vel Marcina do piersi
U mnie dobre wieści, przerost wyleczony i nareszcie zielone światło po 5 m-cach:-D Także teraz oby do @ i 18dc transfer!!! Nareszcie hip-hop huraJacqueline, Genshirin, Yoselyn82, Monika1357, Mamaokruszka, Edyśka82, admiralka, Edzia1993, Haana, Natikka123, Witch15, Koteczka82 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Miczelina - gratulacje
ja myślę, że jeśli nie masz bóli, plamień, to do poniedziałku nic się nie wydarzy. Mogę ci w poniedziałek/wtorek wysłać opakowanie Luteiny dopochwowej 100mg, 60 tabletek, ja nie będę do niej wracać przez skłonność do infekcji, a gdybyś miała to brać to mogę podesłać
Sylvuś - jupiiiito we wrześniu możemy tak mocniej trzymać kciuki?
sylvuś lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqu oj tak bardzo proszę
z moich wyliczeń do 10 września powinnam się wyrobić
Piękną masz Córunię, a w zasadzie to 2Jacqueline lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Czy jest jakiś sposób naturalnego skrócenia cykli?Mój lekarz uważa,że cykle do 35 dni to norma,ale jak sobie myślę,że teraz przyszła po 37 to mnie to niepokoi.Ma któraś z Was doświadczenia w regulowaniu naturalnym okresu?2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Jejku tyle tu pozytywnej energii!! Aż można uwierzyć, że jeszcze wszystko będzie pięknie :)będę Was podczytywać.
i przyłączam sie do pytania AnnaZ: Czy jest jakiś sposób naturalnego skrócenia cykli?
ja znam tylko picie herbaty z czarnej malwy, gdy spoznia się @. Stosowałam to jak nie starałam się o ciąże i nie brałam tabletek anty. Jednak zioło to ma działania poronne.admiralka lubi tę wiadomość
Malwa09 -
Monia, trzymam kciuki. U mnie zasięg kiepski wiec raz na dwa dni Was odczytuję ale najbardziej czekam na wieści od Ciebie.
Miczelina, gratulacje. Teraz musi być już tylko dobrze.
Mnie już nogi bolą od łażenia po tych górach ale powiem Wam dziewczynki że jest cudownie! Wczorajszą wyprawę potraktowałam tak oczyszczające. Zostawiłam tam na szlaku cały mój ból, wszystkie moje łzy. I wiem że dam sobie radę i moje marzenie się spełni.Monika1357, admiralka, sylvuś lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Miczelina trzymam.kciuki, zeby tym razem wszystko.bylo dobrze i bez stresu, chociaz cala ciaze bedziesz sie bala.
Sylvus powodzenia w staraniach. Fajnie, ze w koncu macie zielone swiatlo. Pewnie usmiech ni schodzi Ci z twarzy.
Malwa tak.na.forum jest duzo pozytywnej energi. Dziewczyny sa pomocne i zawsze mozna otrzymac wsparcie.
Dooti fajnie, ze zrobilas sobie taka wyprawe oczyszczajaca. Na pewno bedzie Ci lepiej po takim przezyciu. Sama.mam w.sobie wiele zalu i tez by mi sie takie cos przydalo.
Jakos ostatnio sporo dobrych wiesci na forum, tylko tak dalej, az milo sie czyta.sylvuś lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
VR wrote:Admiralka, bardzo ciekawe, co piszesz. Mój też miał jakieś leukocyty, ale na posiewach nie wyszły żadne bakterie... trzeba będzie to też jakoś głębiej zbadać.
Admiralka, trzymam kciuki
To u nas w drugą stronę. W badaniu nasienia leukocyty nie wyszły, a w posiewie bardzo dużo bakterii. Więc nie wiem, jak to do końca jest. -
miczelina wrote:Dziewczyny, dwa dni przed @ na teście mi wyszedł cień kreski, dzisiaj w dzień spodziewanej @ wyraźna druga kreska... Cieszę się i ryczę ze strachu
bety już dzisiaj nie zrobię.. muszę czekać do poniedziałku.. za każdym razem kiedy mnie delikatnie coś zaboli czuję strach
myślicie, że jeśli do poniedziałku będzie okej to mogę zadzwonić do lekarza? Pocieszam się, że kreska na teście jest o wiele ciemniejsza, niż przy ostatniej ciąży (a wtedy robiłam test kiedy kilka dni się spóźniała @).
Jakie cudowne wieści!!!!! Wszystko będzie dobrze! -
sylvuś wrote:Genshrim gratuluję!!! Mnóstwa zdrowia i pomyślności w życiu dał Synka
Moniczko abyś jak najszybciej mogła przytulić Maluszka vel Marcina do piersi
U mnie dobre wieści, przerost wyleczony i nareszcie zielone światło po 5 m-cach:-D Także teraz oby do @ i 18dc transfer!!! Nareszcie hip-hop hura
Mocno zaciskam kciukisylvuś lubi tę wiadomość
-
Dziękuję, ale u nas znowu strach bo wczoraj pod wieczór pojawiło się bladoróżowe plamienie przy poftarciu
czywiscie płacz i rozpacz bo pomyślałam, że @ przyszła i pozamiatała wszystko. Ale nic się nie rozkręciło, narazie czysto, temperatura ponad 37 ciągle mi się utrzymuje, sutki mam bardzo wrażliwe i bolesne. Myślicie, że to jest to plamienie, które może się pojawić w dniach, w których powinna być @? Jeśli dzisiaj znowu się pojawi to pojadę na pogotowie, ale u nas opieka jest tam niezbyt.. Jutro miałam się starać o nową pracę, a teraz że wszystkim jestem w kropce
Jacqu, bardzo bym chciała, aby mi się ta Twoja luteina przydałaluty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
miczelina, jeśli jesteś w okolicach @ to może to być jeszcze w dalszym ciągu płomienie implantacyjne. zarodek przez kilka- kilkanaście dni może się "wgryzac" i byc może na jakieś naczynko natrafil. więc spokojnie dopóki boli nie ma i żywa krwi nie leci nie panikuj i myśl pozytywnie
a ja czekam na @ w ciągu 4-6 dni powinna nadejść. kolejną porcję testów ovu odebrałam i czekam teraz na następny cykl. a to się tak dluzyyyyyy....Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
miczelina - delikatne plamienie w okolicach @ - nie ma się czym przejmować, chociaż rozumiem że ciężko, ale to faza zagnieżdżenia, więc jak najbardziej się zdarza, Dlatego niektóre kobiety nie wiedzą że są w ciąży bo myślały że dostały @...
Bardzo Ci gratuluje!
Kochane lutka dopochwowa się czym różni od doustnej?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc