Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miczelina zaciskam kciuki.
Ja chyba za mocno cisnę mojego i widzę że to nie jest ten wirujący seks jak dawniej tylko "robienie dzieciaka " . Ile bym dała by było tak fajnie . Stres, obawa zazdrość wszystko przeze mnie przemawia a ja się bronię przed tym po czym wyłazi ze mnie egoistka w łóżku . Bo przecież nie tylko ja straciłam dziecko
-
Witch15 wrote:Miczelina zaciskam kciuki.
Ja chyba za mocno cisnę mojego i widzę że to nie jest ten wirujący seks jak dawniej tylko "robienie dzieciaka " . Ile bym dała by było tak fajnie . Stres, obawa zazdrość wszystko przeze mnie przemawia a ja się bronię przed tym po czym wyłazi ze mnie egoistka w łóżku . Bo przecież nie tylko ja straciłam dziecko
Ja też często zapominam, że M też to przeżywa... Już coraz rzadziej, bo wbijam sobie w głowe - hola Edyta to było tak samo Jego Dziecko jak Twoje, płakał razem z Tobą, pierwszy raz widziałaś Jego łzy - to ciężkie Witch, ale musimy się spiąć i to może wydawać się nie w porządku, ale jeśli nie potrafimy do końca jeszcze się pogodzić z tym co się stało. bo czasu dużo nie minęło, to chociaż na chwile zapomnieć o tym złym i wspomnieć te piękne chwile. Wyciągnij Wasze zdjęcia - powspominajcie.
Przyznajcie się do błędów - mój M mi wczoraj powiedział - bywam dla Ciebie taki zły, złoszczę się, ale tak bardzo Cię Kocham jak nikogo innego, coraz mocniej z dnia na dzień, jesteś taka piękna - ja odpowiedziałam mu coś podobnego - przynanie się - słuchaj wiem ze robie źle, ale żałuje bardzo dużo to dajeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 14:24
Witch15 lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Dzieki dziewczyny za dobre rady dzisiaj czuje sie troche lepiej.
Miczelina-ja tez na poczatku troche krwawilam. Badz dzielna na pewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki !:*
Co do mojego meza to do tej pory bronil sie przed okazywaniem tego typu uczuc. Gdy okazalo sie ze jestem w ciazy wygladal jakby sie nie ucieszyl. Gdy zapytalam o co chodzi powiedzial ze bardzo sie o mnie martwi. Bardzo przezywal ze mna nasze straty. Pamietam ze jak zapytalam go w szpitalu czy mysli ze nasze maluszki sa w niebie zaplakal razem ze mna. To byl jedyny raz gdy widzialam u niego przez chwile lzy. Jest dzielny Jest moim ogromnym wsparciem ale wiem ze czuje to samo co ja tylko nie okazuje tak tego wszystkiego zeby mnie chronic. Gdyby nie on to nie podnioslabym sie po tym wszystkim. To co nas spotkalo w pewnym sensie jeszcze bardziej nas zblizylo. Mam nadzieje ze teraz nas czeka cos dobrego.. dosc lez.2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
U mnie dziś 19 dzień po zabiegu. Zrobiłam kontrolnie test ciążowy, by zobaczyć czy beta spadła, a tam wciąż dwie kreski. Szkoda, że to tyle trwa. Już bym jakoś psychicznie chciała, by tam była jedna, by cykl wrócił do normy, by była owulacja, okres itd.
Nas z mężem bardzo do siebie ta cała sytuacja zbliżyła, wylaliśmy mnóstwo łez razem. To strasznie ciężki czas, ale mnie tylko upewnia w tym, że nigdy nie chciałabym być z nikim innym.Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Admiralka mi też beta spadała bardzo długo z 8000, miesiąc po poronieniu miałam jeszcze 20, później było łyżeczkowanie i dopiero 2 tygodnie po zabiegu spadła do 0. Owulacja była sama z siebie (u mnie to niespotykane!!!) no i teraz zaczęłam nowy cykl z wielkimi nadziejami!!!
Monika1357 lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
D_basiula wrote:Admiralka mi też beta spadała bardzo długo z 8000, miesiąc po poronieniu miałam jeszcze 20, później było łyżeczkowanie i dopiero 2 tygodnie po zabiegu spadła do 0. Owulacja była sama z siebie (u mnie to niespotykane!!!) no i teraz zaczęłam nowy cykl z wielkimi nadziejami!!!
U mnie łyżeczkowanie było 3 sierpnia, ale beta kilka dni przed nim 56 000 więc sporo. Czuję, że to trochę jeszcze potrwa zanim mi się wszystko unormuje. -
Ja po jednym poronieniu sprawdzałam testami, nie wiem jaki był wyjściowy poziom bety, ale dwa tygodnie po zabiegu była ponad 100 sądząc po intensywności testu który taki sam robiłam w innej ciąży i kreska była mocniejsza niż przy becie 80 wtedy. Dwa tygodnie później czyli 4 tyg po zabiegu tej samej firmy test negatywny.
Miczelina - mocno trzymamy kciukikoniecznie daj znać po wizycie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewuszki kochane! Zarodek dopiero się zagnieżdża, tylko tyle moja ginka wypatrzyła na USG, ale wg niej wszystko zmierza ku dobremu. Przepisała mi duphaston 2x1, acard mam brać tak jak do tej pory no i kwas foliowy. I jak to ona powiedziała "siku, kupa i zupa" i nic więcej, tylko leżenie do poniedziałku. A w poniedziałek kontrola i powinno być widać zarodek jak będzie wszystko dobrze
oby!!!
Także ja leżę i pachne..
Agulineczka i Basiula - owocnych starań :*Edyśka82, Anetta31 lubią tę wiadomość
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Chciałabym żeby moja ginekolog miała rację, że za tydzień obraz USG będzie zupełnie inny i będę zachwycona..luty 2016
cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Miczelina - to leż i pachnij
a który dzień ciąży u ciebie dokładnie ? Bo żebyś za tydzień się nie zdziwiła jakby zarodka nie było a sam pęcherzyk, przy książkowym cyklu zazwyczaj dopiero powyżej 6t0d widać serduszko
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
D_basiula wrote:Admiralka mi też beta spadała bardzo długo z 8000, miesiąc po poronieniu miałam jeszcze 20, później było łyżeczkowanie i dopiero 2 tygodnie po zabiegu spadła do 0. Owulacja była sama z siebie (u mnie to niespotykane!!!) no i teraz zaczęłam nowy cykl z wielkimi nadziejami!!!
czemu mialas lyzeczkowanie bo mialas bete 20? i ze powoli spadala beta?
miczelina trzymam mocno kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
D_basiula bardzo długo krwawiła, plamiła, nie chciało oczyścić sie samo całkiem, na usg lekarz mówił, że jeszcze są resztki w macicy. W innym wątku opisywała.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline wrote:Miczelina - to leż i pachnij
a który dzień ciąży u ciebie dokładnie ? Bo żebyś za tydzień się nie zdziwiła jakby zarodka nie było a sam pęcherzyk, przy książkowym cyklu zazwyczaj dopiero powyżej 6t0d widać serduszko
Dzisiaj by wychodziło od ostatniej miesiączki 4t5d, to może być za wcześnie faktycznie za tydzień na serduszko. Ale ja narazie jakoś myślę o wszystkim po kolei. Teraz niech się tam rozgości u mniea po luteinę nie zgłoszę się do Ciebie bo mi ginka nie kazała stosować.
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa