Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edzia na super lekarza trafiłaś
przy takiej dawce leków to musi być dobrze! Ja bym przynajmniej psychicznie czuła się bezpiecznie. Nie wiem czy pisałaś (może przeoczyłam) - kiedy planujesz usg?
Czarnulko trzymam kciuki za Twoich chłopców. Ze wsparciem takiej Mamy jak Ty muszą dać radę
Fatalita a widzisz! Dzieciątko daje Ci znak - beta rośnieEdzia1993 lubi tę wiadomość
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Czarnulko bądźcie dzielni . Chłopcy są silni po rodzicach i dadzą radę.
Edzia mnie to kłuje jak się kładę wręcz tak ciągnie z prawej strony. Czekam do wtorku na wizytę i pewnie dostanę swój zestaw tabsów. Dziś dochodzi ból głowy i takie lekkie zawroty ale to chyba to przez to że trochę jestem pospinana bo do jutra pracę mam skończyć . A siedzę na forum dla odreagowania
A pochwalę się Wam mój pierworodny nauczył się jeździć na rowerze taka jestem szcześliwa.Edzia1993, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Witch - nie żebym się cieszyła, że Cię boli, ale to dobrze
bo jestem spokojniejsza hahahh xD
Miczelina - czuje sie bardzo spokojna dzieki temu - łykam tabsy z przyjemnościąLekarz kazał mi przyjść za dwa tygodnie więc ide 22.09 musze przełozyc wizyte bo umowilam sie na 15 - ale udało mi sie z nim pogadac na dyzurze w szpitalu, wiec nei potrzebuje tak predko wizyty - chce isc jak juz na pewno zarodem musi byc widoczny, zeby nie miec złudzen.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Melduję że @ przyszła. Na razie mam mocne plamienie ale już wiem że to to. Cieszę się że już nie muszę się zastanawiać co i jak
Poza tym to był by cud gdybym załapałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 20:48
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny jak wyglądał wasz sluz w cyklu po poronieniu. Ja 15 dni po poronieniu miałem owulacje. Oczywiście się nue starałam ale było usg żeby zobaczyć czy wszystko ok. Poronuenie samoistne w 7 tyg. Jestem teraz w 8 dpo a ja patrze ze mam sluz gęsto rozciagliwy taki zbity . Zawsze w 2 fazie był taki mleczny lePKi . A potem mniej susza noi okres . Czy to normalne? Czy też mogę mieć infekcje. Eh.
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Melduję że @ przyszła. Na razie mam mocne plamienie ale już wiem że to to. Cieszę się że już nie muszę się zastanawiać co i jak
Poza tym to był by cud gdybym załapałaA jak nie tym razem, to możesz przynajmniej zacząć nowe owocne starania
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Dziewczyny jak wyglądał wasz sluz w cyklu po poronieniu. Ja 15 dni po poronieniu miałem owulacje. Oczywiście się nue starałam ale było usg żeby zobaczyć czy wszystko ok. Poronuenie samoistne w 7 tyg. Jestem teraz w 8 dpo a ja patrze ze mam sluz gęsto rozciagliwy taki zbity . Zawsze w 2 fazie był taki mleczny lePKi . A potem mniej susza noi okres . Czy to normalne? Czy też mogę mieć infekcje. Eh.
Za bardzo nie wiem teraz w którym jestem dniu cyklu, myślę że ok. 9, więc za jakieś dwa dni powinien się pojawić jakiś płodny śluz. Na razie nic nie czuję. Tylko temperatura mi spadła do 36,2 a w tym cyklu na tabletkach cały czas utrzymywała się wyższa ok. 36.7 - 36,9.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 22:17
-
baljov wrote:No cuda się zdarzają podobno
A jak nie tym razem, to możesz przynajmniej zacząć nowe owocne starania
Tak naprawdę to w tym cyklu, który dzisiaj się skończył to jeszcze się nie staraliśmy. Starania planowaliśmy zacząć w tym cyklu teraz lub w następnym. Po tym jak mój mąż powiedział że możemy się starać nie mogę się określić kiedy zaczynamya im dalej od poprzedniej ciąży tym mi trudniej świadomie się zdecydować
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Tak naprawdę to w tym cyklu, który dzisiaj się skończył to jeszcze się nie staraliśmy. Starania planowaliśmy zacząć w tym cyklu teraz lub w następnym. Po tym jak mój mąż powiedział że możemy się starać nie mogę się określić kiedy zaczynamy
a im dalej od poprzedniej ciąży tym mi trudniej świadomie się zdecydować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 22:59
-
Koteczko - uhh no to dobrze, że @ wreszcie się zdecydowała skoro miała przyjść.
Edzia - lecisz upuścić trochę krwi, tak?fajnego masz lekarza
Fatalita - ty powtarzasz dziś betę? Jak się czujesz?
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Tak przyszła już na pewno i w sumie to się cieszę, że już jest bo jak na mnie to jest w miarę w terminie. Czuję się fatalnie więc w sumie dobrze się składa bo i tak jestem na zwolnieniu więc trochę mi łatwiej będzie przetrwać te kilka dni.
A potem pewnie po mału i bez nacisków będziemy próbować. Tylko myślę że to będzie tak na spokojnie bez celowania w odpowiedni dzień.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Fatalita trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczko pamiętaj że miejsce po mnie wciąż czeka
nastawienie luzu i mnie pomogło, gdy postanowiłam po 2 próbie że zestaw clo+pregnyl to nie dla mnie bo źle znosiłam ten zestaw i 3 próby z tym zestawem nie będzie, no i siup poszło.
Fatalita trzymaj sięKoteczka82 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Fatalita trzymam kciuki.
Czarnulka, Twoi chlopcy od poczatku mocno walczyli o siebie. Wierze, ze bedzie dobrze. U mojego meza w rodzinie tez bylo dziecko urodzone wazace 900 g i bylo reanimowane, dzis ma 16 lat i jest dobrze. Kochana mysl pozytywnie, ze bedzie dobrze, musi byc. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki i myślę Was. Napisz jak sytuacja z chlopcami.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Pytalyscie ostatnio co u nas.
Sebastianek je i spi, teraz czasami troche wiecej robi sobie przerw w spaniu. Ogolnie jest bardzo grzeczny. Danielek w ogole nie jest zazdrosny, ciagle chce braciszka przytulac i calowac, mowi mu, ze go kocha. Ja powoli dochodze do siebie po cc, ale boli ciagle przy kladzeniu i wstawaniu z lozka, wiec noce sa straszne. Z laktacja juz sobie unormowalismy wszystko takze jest dobrze.Edzia1993, sylvuś lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.