Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
baljov wrote:Miczelina, moje cycuszki są małe i chociaż są spoko i je lubie, to takie jak były gdy byłam w ciąży, to mogłyby być zawsze
Edzia, może teściowa przechodzi głęboką przemianę pod Twoim wpływem terazA co do murzyńskich cycuchów to mnie się raczej z niewielkimi kojarzyły, o rozmiarach murzyńskich to raczej u panów mity słyszałam
Tak zawsze mi się wydawało jak Cejrowskiego oglądałam, że gdyby im te cycuszki do pępka nie wisiały to byłyby sporeA o Panach Murzynach słyszałam, słyszałam... ale to akurat średnio fajne
hahah xD
baljov lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Ireeeeenka i przemianaaaa? Ja, ja genał! hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 16:22
baljov lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
E? Ja to noszę marne A, a czasami i tak nie wypełniam całej miseczki
Może cycki mi jeszcze nie rosną, ale chociaż sutek zaczął swedzic i skórkę złuszczać...Tak miałam w poprzedniej ciąży. Dobrze jest
A do teściowej może w końcu w magiczny sposób doszedł wreszcie fakt, że Twoje dziecko to...<werble>...jej wnuk!!baljov lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalia - może Tobie jeszcze po prostu nie zaczęły rosnąć - za młoda jesteś!
Mi zaczęły rosnąć na koniec liceum - urosły do niepełnego A - teraz małe C, a ja zawsze chciałam takie bambaryłki - achh teeee geny!!!! ;(baljov lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Hej dziewczyny, ja po wizycie. Krwiak jest chyba nawet wiekszy.. Ale doktor mowil ze nie jest pewien czy to nie jest po prostu kawalek niedoklejonej owodni przy krwiaku... podobno calkowocie powinna sie przykleic w 15-16 tyg i kazal sie nie martwic.
maly wazy 108 g i poza krwiakiem wszystko w pozadku.
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Fatalita to ja łączę się z Tobą w bólu. Miseczka A, małe B
Edzia, a jakie karteczki robisz? Bo ja zakręcona na punkcie handmade jestem i uwielbiam takie klimaty
Stokrotko, super że z maluchem wszystko dobrze
Ja dziewczynki padam na pyszczek dzisiaj, dobrze że już weekendStokrotka0312, baljov lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Oo Boże, a moje mają rozmiar F
ale podejrzewam, że gdybym zgubiła moje nadprogramowe kilogramy to cycuchy zmalałyby pierwsze. To tak się zastanawiam jak one będą wyglądać, jeśli będzie mi dane być w ciąży?! :o
Stokrotko, czyli będzie chłopiec?Stokrotka0312, baljov lubią tę wiadomość
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Stokrotko czytałaś może ten artykuł - https://mamaginekolog.pl/krwawienie-w-pierwszym-trymestrze-czy-oznacza-poronienie/
Jest o krwawieniu, ale też o krwiakach. Może Cię trochę uspokoi :*
Ja mocno w Was wierzę
Doti dzięki za wsparcie
Edzia - chyba ten cyckodobrostan już Ci do głowy uderzyła po Twym niku mam sposobność przypuszczać, że jesteś tak samo młoda jak ja
Stokrotka0312, baljov, sylvuś lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Stokrotko - cudownie że z Maluszkiem wszystko dobrze.
Fatalia - owszem to mój rocznikCyckodobrostan? Mało mi
Dooti - tak handmade - który Kocham - wszystko co handmadeTu pare moich prac:
Stokrotka0312, Dooti, baljov, Sansivieria, Dorola31, Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
nick nieaktualnyEdzia1993 wrote:Tak zawsze mi się wydawało jak Cejrowskiego oglądałam, że gdyby im te cycuszki do pępka nie wisiały to byłyby spore
A o Panach Murzynach słyszałam, słyszałam... ale to akurat średnio fajne
hahah xD
Mam nadzieje, że nie ma wśród dziewczyn jakiejś murzynki
-
Edzia, prawdziwe cudeńka! Ja kocham włóczkę i szydełko, przy tym odpoczywam. Marzę o tym, że kiedyś wydziergam kocyk dla mojego małego szczęścia
baljov lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Miczelina- jak bedziesz w ciazy to beda piekniejsze jedrniejsze i jeszcze wieksze.
ja powoli przymierzam sie do jakiegos nowego zakupu bo robi mi sie ciasno. Normalnie tez nosze miseczke F. Ale jestem wysoka i podobaja mi sie takie jakie sa. A moj maz jest wniebowziety.
no juz trzeci lekarz widziaal chlopca wiec powoli sie nastawiam. A dzis nawet ja widzialam cos miedzy nozkami bo sie wystawil pieknie
Fatalia-bardzo lubie i cenie wiedze mamy ginekolog i na biezaco do niej zagladam. Niestety juz nie pamietam wszystkich artykulow i chetnie tam zajrze. Dziekuje.Ci bardzo :*
Edzia- piekne te twoje dziela.
Dziekuje dziewczyny za wszyskie dobre slowa :*
baljov lubi tę wiadomość
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
nick nieaktualnyFatalita wrote:E? Ja to noszę marne A, a czasami i tak nie wypełniam całej miseczki
Może cycki mi jeszcze nie rosną, ale chociaż sutek zaczął swedzic i skórkę złuszczać...Tak miałam w poprzedniej ciąży. Dobrze jest
A do teściowej może w końcu w magiczny sposób doszedł wreszcie fakt, że Twoje dziecko to...<werble>...jej wnuk!!
No pięknie, schodzimy na tematy cycusiowo siusiakowe. Fajnie
A co do teściowej, to ja mam taką nieformalną ale jest spoko. Mieszkamy niedaleko my i nasi rodzice ale oni przychodzą może co pół roku i to na wyraźne zaproszenie. My do nich na pewno częściej, na niedzielne obiadki itp. -
nick nieaktualnyStokrotka, dobrze że z Małym wszystko dobrze. Mam nadzieję, że krwiak szybko zniknie.
Edzia, śliczne karteczki robisz. Gdybym przypadkiem jeszcze kiedyś wychodziła za mąż to zamawiam u Ciebie zaproszeniaEdzia1993, Stokrotka0312 lubią tę wiadomość
-
Dooti na pewno tak będzie
Myślałam o operacji powiększenia piersi, ale M jak usłyszałam ten pomysł ŁOOO ŁO HO HO HOOOO działo się - podobno takie są idealne, albo dobrze kłamie, albo faktycznie tak myśli bo je bełta regularnie - i tu musze potwierdzić, że jak się pieści, masuje to rosną - albo zbieg okoliczności, ale u mnie akurat w tym czasie urosły! Także Fatalia, baljov Partnerom, Mężom w łape!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 17:36
Dooti lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
baljov wrote:Stokrotka, dobrze że z Małym wszystko dobrze. Mam nadzieję, że krwiak szybko zniknie.
Edzia, śliczne karteczki robisz. Gdybym przypadkiem jeszcze kiedyś wychodziła za mąż to zamawiam u Ciebie zaproszenia
To będzie dla mnie prawdziwa przyjemność!baljov lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Oddam troche piersi
Normalnie przed ciążą z Olą miałam takie średnie no C po prostu, w ciąży urosły do E, przy karmieniu duże E... Po zakończeniu karmienia za jakiś czas wróciły do C.
Teraz myślałam, że nie będą aż tak, namyśliły się rosnąć od 8tc i przez 10 tygodni urosły do E. Stanęły. Mam nadzieję, że więcej nie urosną. Biustonosz problem kupić żeby majątku nie wydawać
Mąż mi się z sutków a raczej z otoczekŻe dziecko jak to zobaczy to sie przestraszy
że za duże
baljov, Edzia1993 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyEdzia1993 wrote:Dooti na pewno tak będzie
Myślałam o operacji powiększenia piersi, ale M jak usłyszałam ten pomysł ŁOOO ŁO HO HO HOOOO działo się - podobno takie są idealne, albo dobrze kłamie, albo faktycznie tak myśli bo je bełta regularnie - i tu musze potwierdzić, że jak się pieści, masuje to rosną - albo zbieg okoliczności, ale u mnie akurat w tym czasie urosły! Także Fatalia, baljov Partnerom, Mężom w łape!!!Mój też mówi, że takie mu się podobają ale ja drobna generalnie jestem i pasują do reszty
Ciekawe, że moja mama ma akurat bardzo duże, a ja zupełnie tego po niej nie odziedziczyłam
-
Jacqu to ja biorę
Generalnie to ja do tych moich cycków przywykłam i nawet już nie mam z ich powodu kompleksów, ale jakby tak chociaż o rozmiar urosły to bym na pewno nie narzekalaNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37