Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Baljov to może jeśli @ nie przyjdzie to powtórz test za 2-3 dni lub idź na betę. Nigdy nie skreslaj cyklu dopóki nie ma @
zawsze jest szansa. Trzymam kciuki. A z testowaniem mam ten sam problem bo jak coś to leki muszę włączyć.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Baljov to może jeśli @ nie przyjdzie to powtórz test za 2-3 dni lub idź na betę. Nigdy nie skreslaj cyklu dopóki nie ma @
zawsze jest szansa. Trzymam kciuki. A z testowaniem mam ten sam problem bo jak coś to leki muszę włączyć.
Koteczka, oby nam obu się udało już!Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Gdyby nie leki to ja bym się zaczęła zastanawiać nad testem dopiero ok 34-35 dc jeśli @ by nie było a tak cały czas biję się z myślami kiedy sprawdzić. W poprzednim miesiącu wcześniejsze sprawdzanie dało mi cień nadzieji że się udało jednak test i @ 30dc rozwiały wątpliwości.
Spojrzałam na twój wykres i widzę że przytulanki były u nas praktycznie w tych samych dniach cyklu. Ciekawe jak to się dalej potoczy. Trzymam kciuki za nas obie i wszystkie pozostałe dziewczyny.&&&&&&Monika1357, baljov lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dziewczynu mam dowód na to że mój brzuch wygląda na 5miesiąc, a nie koniec drugiego.
Pojechalismy wczoraj z M do Wisły na deptak i usiedliśmy z psami w kawiarni na zewnątrz oczywiście. Za nami siedział drugi piesek który co jakiś czas ujadał. Moja Zara też pare razy zaszczekała gdy widziała że przechodzi jakis pies obok kawiarni. I TERAZ NAJLEPSZE! Grupa starszych osób w tym dwie babcie na czele zaczęły mówić specjalnie na głos - czy te psy muszą co chwile szczekac, nie idzie mieć pięciu minut spokoju!
W takich sytuacjach wybucham śmiechem, zawsze śmieszą mnie tacy biedni ludzie. Zaczelo sie coś w stylu że - "patrz jeszcze sie śmieje" co doprowadziło mnie do jeszcze wiejszej śmiechawyOpowiedzialam to M gdy przyszedl z zamówieniem i PIERWSZY RAZ poczułam radość kiedy mój pies zaczynał ujadać, normalnie bym go uspokoiła, ale wczoraj dałam mu luzy!
nadmienię że wcale nie szczekaly non stop tylko raz na jakies 10min przez chwile, ale starsza Pani z druga nie umiały tego znieść. Niestety nie poddaly się (swoja droga nie rozumiem dlaczego nie weszly do środka, po to ogrodek zeby ludzi z psami mogli sobie usiąść).
Starsza Pani zaczęła specjalnie na głos znów mówić - tutaj powinien byc zakaz prowadzania psów, jak Ci sie dziesięć psów nagle rozszczeka to... itd. itd.
No! Ale skąd tu mój wpis ze mam dowod na moj brzuch ciążowy?! Otóż Zara ponownie szczekla, a ja na glos powiedzialam - Zarunia nie szczekaj bo starsza Pani dostanie zawału przez Ciebie i co my zrobimy?
Właściciele psów zaczeli rechotać, natomiast Panie zaczęły coś szeptać i doslyszalam tylko - nieee, nie idź bo ona jest w ciąży hahahahahahahha xDWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 07:23
baljov, Jacqueline lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
nick nieaktualnyHahaha Edzia, starsze panie lepiej wykrywają ciążę niż test ciążowy
A swoją drogą, fajnie, że już widać
Ja dobrych wieści niestety nie mam. Test negatywny pomimo, że tempka jeszcze wzrosła. No cóż...
Koteczka, może chociaż Ty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 08:18
-
Baljov - szkoda, ale nie trac nadziei skoro @ jeszcze nie ma, a czekamy na reszte ddziewczyn!
baljov lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Baljov - buuuuuu
ale może jeszcze...?
Kata - i jak ?
Koteczka - znając mnie, właśnie ze względu na leki, testowe szaleństwo zaczęłoby się u mnie dość wcześnie pewnieJak się dziś czujesz?
Edzia- no no, niezła historiaAle właśnie, po to są ogródki w restauracjach żeby można było ze zwierzakiem tam usiąść. Dobrze im tak
baljov lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Baljov a termin @ jest? Czy robisz kilka dni przed. Tak jak Edzia mówi nie ma @ jest nadzieja. W sumie to nigdy nie testowałam przed dniem @ wolałam jak w filmie o spóźnia mi się co teraz co teraz . I albo było wielkie Nico albo II.
My w ten weekend zostaliśmy obstrzeleni pytaniami od mamy mojego M. po czym ją zaspokoiliśmy i powiedzieliśmy że w maju bocian ląduje. Radość była . Teraz zostają mi moi rodzice ale oni t jak zobaczą mnie to już będą wiedzieć.
Edzia dziś musiałam założyć spodnie ciążowe bo wczoraj żadne w biodrach nie chcą się zapiąćbaljov lubi tę wiadomość
-
Baljov jeszcze nic straconego do póki nie ma @ jest szansa!
Ja nadal biję się z myślami kiedy zrobić testa czuję się hmm.... sama nie wiem. Cały czas kluje mnie jajnik po lewej stronie. Piersi trochę bolą i mimo, że są miękkie to stoją na baczność. Brzuch też mam trochę wzdęty. I apetyt mam większy niż zwykle.Sama nie wiem.
Licząc że ovu była w sobotę to dzisiaj jest 9dpo czyli jak dla mnie jeszcze za wcześnie na testowanie. Myślałam o czwartku czyli 12dpo ale to i tak może być za wcześnie.
Kata i jak u Ciebie?baljov lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
czekam w tym szpitalu na konsultacje z enokrynologiem i na wypis. powtórzyła mi wyniki tarczycowe i jak nic mam nadczynność i to taka porządna. nie wiem czy jeszcze dziś będę miała usg tarczycy przed wypisem czy już tylko zalecenie dadzą. siedzę i czekam od 8 kiedy w końcu ten lekarz przyjdzieNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Zawału dostanę chyba czekając na wyniki badań!
Poronienie to jednak straszne doświadczenie, jeśli zaczynam myśleć, że wolałabym, żeby z tych badań coś wyszło... Bo jak wszystkie będą ok, to znowu nie będę wiedziała jak zapobiec ewentualnej kolejnej stracie.... tego lęku sie chyba człowiek nie pozbędzie
Przeciwciała przeciwkardiolipinie, antykoagulant toczniowy i biało C w normie. Jedynie boałko S nieco obniżone. Czekam nadal (najdłużej) na protrombinę, V leiden i mutacje MTHFR.....
Dziewczyny, które testują - trzymam za Was kciuki!
My startujemy od jutra, owulacja jakoś w niedzielę będzie, mam nadzieję!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Hej. Trzymam kciuki za wszytskie testujące
Edzia my kiedys mielismy kundelka, ktory niestety już nie żyje, ale tez bralam go ze soba wszedzie
i rowniez czesto reagowal na inne psiaki szczekaniem, co chwile sluchalam jaki to pies niewychowany, bo szczeka! No nieprawdopodobne, jak pies moze szczekac
A my wczoraj byliśmy na spotkaniu rodzinnym u dziadka. Był tez moj kuzyn ze swoją 9miesieczna coreczką. Ciezko mi bylo bardzo... szczegolnie jak widzialam jak moja corka bawi się z małą, jaka byla zafascynowana takim malym dzieckiem. Wrocilismy do domu i wylam jak glupia. Nie tak to wszystko mialo byc... kilka ostatnich dni bylo w miare ok, a od wczoraj znowu masakra.Córka 7 lat
23.09.2017 Aniołek (*) 9tc -
Daga trzymaj się, to naprawdę przejdzie! Potrzeba trochę czasu niestety.....
A może weźcie sobie psiaka? Córka na pewno go pokocha
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos77 wiem, nie chce sie nad soba juz uzalac, potrzeba czasu...
Niestety psiak u nas odpada, ja za 2 tyg wracam do pracy, pracujemy na zmiany, piesek by sie u nas meczyl bo wiekszosc czasu byłby sam w domu.Córka 7 lat
23.09.2017 Aniołek (*) 9tc -
Daga11 wrote:
Niestety psiak u nas odpada, ja za 2 tyg wracam do pracy, pracujemy na zmiany, piesek by sie u nas meczyl bo wiekszosc czasu byłby sam w domu.
rozumiemnasza też siedzi dużo w domu sama, bo pracujemy, ale na pewno lepiej jej niż w schronisku
mamy taka adoptowaną sunię, którą ktoś wyrzucił ze szczeniakami do rowu....
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualnyWitch15 wrote:Baljov a termin @ jest? Czy robisz kilka dni przed. Tak jak Edzia mówi nie ma @ jest nadzieja. W sumie to nigdy nie testowałam przed dniem @ wolałam jak w filmie o spóźnia mi się co teraz co teraz . I albo było wielkie Nico albo II.
-
nick nieaktualnyUlli88 wrote:czekam w tym szpitalu na konsultacje z enokrynologiem i na wypis. powtórzyła mi wyniki tarczycowe i jak nic mam nadczynność i to taka porządna. nie wiem czy jeszcze dziś będę miała usg tarczycy przed wypisem czy już tylko zalecenie dadzą. siedzę i czekam od 8 kiedy w końcu ten lekarz przyjdzie
-
nick nieaktualnyGos77 wrote:Zawału dostanę chyba czekając na wyniki badań!
Poronienie to jednak straszne doświadczenie, jeśli zaczynam myśleć, że wolałabym, żeby z tych badań coś wyszło... Bo jak wszystkie będą ok, to znowu nie będę wiedziała jak zapobiec ewentualnej kolejnej stracie.... tego lęku sie chyba człowiek nie pozbędzie) pewnie już nie będzie chciał się starać, a ja chyba też już będę miała dość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 11:19
-
już po konsultacji za tydzień mam powtórzyć ft4 i tsh. lekarka chce przeczekać jeszcze troszkę bez leków bo w 1 trymestrze można zle wpłynąć na dziecko. dzisiaj 9t2d więc może uda się przetrzymać jeszcze 2-3 tygodnieNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019