Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edzia1993 wrote:Kochame mam..pytanie czy któras z Was mimo brania heparyny przy mutacjach stracila dzidziusia?
Koteczko, a może Ty jeszcze nie wiesz, że jesteś już w ciąży?Oby tak było i słowa aLuni prorocze
KammaMara ja nie wiem, czy Twoje miejsce, ale czyjeś w tym miesiącu biorę na pewno, bo dziewczyny na darmo nie mogą trzymać tak długo kciuków, żeby do mnie wredna @ nie przychodziłaKoteczka82 lubi tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Sarra, super beta!
Edzia nie wolno Ci myśleć o złym, teraz będzie dobrze, musi być i koniec.
Gos, ja mam homocysteinę 7,5, też gdzieś czytałam że powinna być poniżej 8. Jedz witaminy b6 i b12(najlepiej metylowane) i zielone warzywa bo to ponoć też pomaga.
A ja jutro idę na betę, mam mieszane uczucia, raz widzę u siebie pełno symptomów a potem w ogóletrzymajcie kciuki!
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
A polecacie jakiś konkretny preparat z metylowanymi witaminami b?
Vigry, bardzo mocno trzymam! Musi się udać!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
aLunia wrote:A jest jakaś różnica kiedy się zacznie to stosować? Od miesiączki przez cały cykl? Czy po miesiączkę i tylko do owu? Będę wdzięczna za odp
Kaczuszka trzymam mocno kciuki za was!
Agulineczka co u ciebie?
Ja piłam cały cykl z tego co pamiętam
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Vigry kciuki zaciśnięte &&&&&
Anna obyś miała rację, bardzo bym chciała.
Dlatego zaraz idę dorwać mężaMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Alunia ja pije caly cykl. Przed zajsciem w druga ciaze, ktora poronilam pilam przez 3 m-ce i sie udalo. Przed pierwsza ciaza pilam inofolic ale nie pamietam jak dlugo.
Co u mnie? Owu jakos na dniach, wiec staramy sie chociaz co drugi dzien. To juz 5 cykl po poronieniu, ale drugi ze staraniami. Marzylam,zeby do konca roku byc w ciazy, ale niestety wątpię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 23:30
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka to jesteśmy dokładnie w tym samym momencie cyklu i starań. Ja też mam ovu na dniach i drugi cykl starań po poronieniu. Ja wierzę że uda się szybko.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Sarrra - piękna beta
Edzia - komuś by się tu manto należało za czarnowidztwoWiem, że jest ciężko, ale staraj się myśleć, że w tej chwili robisz co możesz dla tej ciąży, dla tego dziecka, że więcej nic nie zdziałasz. To trochę pomaga na początku
A u nas szykuje się kolejny klopsikIzabela idzie niemal łeb w łeb jak starsza siostra z wymiarami
Fiknęła główką w dół z czego się cieszę bo chciałabym spróbować sn, ale jeśli dotrwam do terminu prawie to marne moje szanse, mój klopsik waży już 2100g a to dopiero 30t5d było. Ola w 31t1d miała 2260, urodziła się 4250. Szyjka ładna, jeśli nic się nie stanie "nagle" to lekarz mówi, że dotrwam do bezpiecznego terminu
Kazał więcej leżeć jak mam tak często twardnienia mimo brania takiej ilości magnezu, a nie szwendać się i szukać rzeczy do domu przed przeprowadzką.
Tylko jak tu leżeć skoro szykuje się dom i chce się coś wybrać co nie? Całe szczęście zostały dosłownie drobiazgi takie na "już", za kilka dni chcemy się przeprowadzić jak się udaEdzia1993, Edyśka82, Witch15, Genshirin lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Sylvus trzymam kciuki!!! Daj znać po wizycie.
Ania, Jagna miło Was widzieć
Jaqu to sporą babkę nosisz pod sercem
Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę i załatwienie wszystkich spraw z nią związanych. Staraj się jednak sporo odpoczywać żeby spokojnie doczekać do terminu. :-*
Ja wczoraj dwa razy dopadłam męża wiem że to dopiero 10 dc ale co tam korzystam z każdej okazjidzisiaj zamierzam powtórzyć
Jacqueline, Edzia1993 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Pytam gdyż lekarz wspominał cosr dodatkowo o sterydach, ale jakich co i po co to nie wiem i zastawiam sie czy to nie zwiększyło by jeszcze szans, ale chyba wie co robi skoro sie na nie zdecydował.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Czesc dziewczyny
To juz 8 dni po zabiegu
Wczoraj od rana bylam w szpitalu,zapytac co z dzieciatkiem.
Wiec bedzie pochowane we wspolnym grobie z innymi Aniolkami na poczatku grudnia.
W niedziele w ktora bedzie masza i pochowek rodzice Aniolkow zapalaja w oknie swiece,w naszym regione zapalamy o 19(mieszkam w De)Podobno jest to taki miedzynarodowy dzien,w roznych czesciach swiata zapalaja te swiece o roznych godzinach.A w efekcie koncowym jest tak,ze swiatelko dla Aniolkow zapala sie co godz,przez 24 godz!
Pani Dr ze szpitala tez mi powiedziala ze wg najnowszych badan jest tak ze zaraz po 1 @ mozna smialo dzialac.
A u ginka na wizycie niby wszystko ok,tylko mam zapalenie pecherza.Dostalam antybiotyk i powiedzial ze juz moge wrocic do pracy.
A wy jak dlugo mialyscie zwolnienie po zabiegu?
-
Dominika - u mnie w szpitalu pytali się czy potrzebuję zwolnienie, nie pytali się ile, wypisali od razu na 2 tygodnie. Nie wiem czy w takiej sytuacji mogą na dłużej, nie interesowałam się tym. Moje maleństwa też miały być pochowane we wspólnym grobie, pytali się w szpitalu czy tak chce czy zabieram i sama się tym zajmuję na własny koszt.
Koteczko - no kawałek dziewuszki już jestFajnie, że twój M się "odblokował" jakoś
Edzia - ty bierzesz ten cały Encorton, tak? Jaką dawkę? W sumie nie znam się na tym za bardzo, genetyk tak co mi powiedziała to powtórzyłam lekarzowi i wypisał recepty, na 5mg, z tym, że u mnie żadnych mutacji takich jak pisałaś nie wyszło w badaniach. Więc na dobrą sprawę nie wiem czy Clexane bądź Encorton mi pomogły, ale wierzę, że tak jest. Poprzednie ciąże były na Luteinie czy Duphastonie tylko, no nie licząc tej pierwszej, wtedy nie brałam nic takiego ponad ogólną normę jakby to powiedzieć.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Koteczko, za Ciebie szczególnie teraz trzymam kciuki, bo naprawdę zasługujesz na to szczęście
A u mnie nerwówka testowa już się zaczyna. Już bym chciała wiedzieć!!!! Rany, jakie to trudne, to czekanie. Temperatura od 4 dni 36,7 co dla mnie jest zaskoczeniem, bo nigdy tak nie było. Poza tym żadnych innych objawów przepowiadających ciążę, ale wiem wiem nie zawsze muszą być
No i wykres mnie zaskoczył, bo owulację wyznaczył na sobotę, gdzie na piątkowej wizycie było już po owulacji.
Jacqueline dobrze, że z dzieckiem wszystko ok. Niech rośnie aby zdrowa była. Za Ciebie również trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 09:22