Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella01 wrote:Tak JJ, nadzieja zawsze jest. Za tydz mam innego lekarza, zob jak sie ma moja torbiel i rzekoma owulacja, o ile wystapi.
Paula, narazie nie zlecil, bo jestem swiezo po poronieniu, wiec pierwszy cykl.
Chyba kupie te testy owu.Bella01 lubi tę wiadomość
-
Karolcia89 wrote:Karokaro trzymam mocno kciuki
Bella a miałaś jakieś objawy tej torbieli?
Jedynie cykliczne klucie tego jajnika skad torbiel, niezaleznie od dnia cyklu.
Btw mam wrazenie, ze owu jest tylko z prawego, bo zawsze tylko prawy kluje, pomijajac ta torbiel.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Karokato trzymam kciuki za piękną betę!
Ja dzisiaj 16dc - najprawdopodobniej owu była wczoraj lub dzisiaj. A wczoraj nie było siły nabo mąż wrócił po 2 w nocy.
Nie wiem, bo ten cykl jakiś dziwny.. kłucia już mam od około 12dc a dzisiaj mega ciągnięcia w podbrzuszu, czasem coś poczuje po prawej stronie. Śluz nadal rozciągliwy już od paru dni. No i to czego nie miałam chyba nigdy - okropnie mnie dzisiaj mdli.
Jakoś w ogóle na ten cykl się nie nastawiam. Wszystko jest jakoś inaczej i nie podoba mi się to
A wam jak idą starania dziewczyny? Testujecie w lutym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 12:17
-
Karo - cudowne wieści, trzymam kciuki!
Podczytuje Was - za każdą trzymam kciuki i czekam kiedy będziemy wszystkie na fioletowej stronie.
Ja w poniedziałek się wizytuję, ale już stres nie jest taki mocny gdy sie czuje ruchy. Gorzej jak mała nie rusza się ok 2h a ma takie fazy zaczynam miec czarne mysli, ale chyba to wyczuwa bo w krótkim czasie dostane kopa.
A co słychać u weteranek tego forum bo dawno się nie odzywały?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia1993 wrote:Karo - cudowne wieści, trzymam kciuki!
Podczytuje Was - za każdą trzymam kciuki i czekam kiedy będziemy wszystkie na fioletowej stronie.
Ja w poniedziałek się wizytuję, ale już stres nie jest taki mocny gdy sie czuje ruchy. Gorzej jak mała nie rusza się ok 2h a ma takie fazy zaczynam miec czarne mysli, ale chyba to wyczuwa bo w krótkim czasie dostane kopa.
A co słychać u weteranek tego forum bo dawno się nie odzywały?
Edzia, w którym cyklu po poronieniu zaszłaś w ciążę? Nie mogę się dogrzebać w postach13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja testuję za dwa tygodnie
Paula_071, sAnsa_28, vigry, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos77 wrote:Ja testuję za dwa tygodnie
To tak jak jaGos77, Paula_071, vigry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha agulineczka, te testy sa silniejsze od nas
tez jestem ciekawa czy dotrwam
-
Dooti/ Paula czy powtarzalyscie badanie bialka s? Wiem, ze mialyscie za pierwszym razem obnizone stad moje pytanie. Mi hematolog kazala powtórzyć czesc badan i sie zastanawiam czy jesli robilyscie to czy byla spora roznica w wynikach z pierwszym badaniem.
Ja dzis bylam w labie na pobraniu. Zrobilam:morfologie, ferrytyne, kwas foliowy, antytrombine i białka c i s na zlecenie hematologa.wyniki w przyszlym tyg. Jestem ciekawa jaki poziom kwasu bede miala po przejsciu na metyle.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mam wynik bety no i oczywiście <0,1
Teraz sobie wkrecam że 9dpo to może być za wcześnie... Głupia jestem🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro może za wcześnie.. mi test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero w dzień spodziewanej miesiączki (to była środa!
) a beta w następnym tygodniu w poniedziałek 238. Więc jakoś szalu nie było
Dziewczyny, czy możliwe że w laboratorium nie robią białka s? Czy może być pod inną nazwą?