Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
admiralka wrote:U mnie w poprzedniej ciąży w 6+0 był tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka i nawet bez ciałka żółtego. Ale na wizycie po 2 tygodniach już był 1cm Maluch z mocno bijącym serduszkiem
To ja widzę dużo sobie obiecuję po piątkowym USGMuszę zweryfikować oczekiwania, żeby się nie rozczarować i nie wpaść w czarną rozpacz, jakby co
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos77 wrote:To ja widzę dużo sobie obiecuję po piątkowym USG
Muszę zweryfikować oczekiwania, żeby się nie rozczarować i nie wpaść w czarną rozpacz, jakby co
Właśnie o to mi chodzi :* Byście się dziewczyny nie załamywały, jak zobaczycie mniej niż to na co się nastawiałyście :* Bo czasem ciąża jest młodsza/rozwija się wolniej, a i tak wszystko jest ok
Moja ciąża wtedy, jak się później okazało, była młodsza o 4 dni. Pewnie gdyby była równa z usg to w tym 6+0 widziałabym już więcej.
U Ciebie Gos były piękne bety już przed terminem @ więc obstawiam, że Twoja ciąża na pewno nie jest młodsza i możesz na wizycie zobaczyć już piękny widok. No, ale gdyby tak nie było, to proszę żadnych czarnych myśli! Tylko dać tym Maluchom czasGos77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:U Ciebie Gos były piękne bety już przed terminem @ więc obstawiam, że Twoja ciąża na pewno nie jest młodsza i możesz na wizycie zobaczyć już piękny widok. No, ale gdyby tak nie było, to proszę żadnych czarnych myśli! Tylko dać tym Maluchom czas
Rozumiem, że to "MaluchOM" to było do wszystkich zafasolkowanych a nie do mnie?Ja się boję ciąży mnogiej!!!!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Marti83 wrote:Dokładnie, żeby już Agulineczka została przyjęta.
Alunia jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz. Już coraz lepiej widzę. Wyzdrowiałam, od tego tygodnia przestało mi być nie dobrze, a dzisiaj mnie pierwszy raz głowa nie boli. Dzidziuś się rusza, w poniedziałek słuchałam z położna serduszka i bije prawidłowo. W środę po świętach mam USG połówkowego i doczekać się nie mogę i trochę się też boje.Marti83 lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:U mnie w poprzedniej ciąży w 6+0 był tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka i nawet bez ciałka żółtego. Ale na wizycie po 2 tygodniach już był 1cm Maluch z mocno bijącym serduszkiem
Ja marzę o serduszku 5 kwietnia..5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
aLunia wrote:Dziękuję, że pytasz. Już coraz lepiej widzę. Wyzdrowiałam, od tego tygodnia przestało mi być nie dobrze, a dzisiaj mnie pierwszy raz głowa nie boli. Dzidziuś się rusza, w poniedziałek słuchałam z położna serduszka i bije prawidłowo. W środę po świętach mam USG połówkowego i doczekać się nie mogę i trochę się też boje.
Jeśli chodzi o ból głowy to moze być jak sie mało płynów pije - tak mi pow. ginekolog. Super, że słuchałaś serduszka
Jak czujesz ruchy maluszka to bardzo dobrze
No i oczywiście trzymam mocno kciuki za USG połówkowe
a mogę zapytać co oznacza, że coraz lepiej widzisz?
Ani oby było już serduszko 5 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 11:52
aLunia, Ani1234 lubią tę wiadomość
-
Marti83 wrote:Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko idzie ku dobremu, koniec z mdłościami i bólem głowy
Jeśli chodzi o ból głowy to moze być jak sie mało płynów pije - tak mi pow. ginekolog. Super, że słuchałaś serduszka
Jak czujesz ruchy maluszka to bardzo dobrze
No i oczywiście trzymam mocno kciuki za USG połówkowe
a mogę zapytać co oznacza, że coraz lepiej widzisz?
Ani oby było już serduszko 5 kwietnia
Hehe telefon coś dodał od siebie z tym "widzę"
Vigry i marti dziękuję za dobre słowa :*Marti83, vigry lubią tę wiadomość
-
aLunia wrote:Hehe telefon coś dodał od siebie z tym "widzę"
Vigry i marti dziękuję za dobre słowa :*
A to w porządku, bo wystraszyłam się, że coś masz ze wzrokiemSuper, że wszystko dobrze
aLunia lubi tę wiadomość
-
Paula_071 fajnie,że owu się zbliża
Owocnych starań zatem
U mnie dopiero 7dc więc jeszcze czas na testy.Zacznę tak w 12dc
Agulineczka obyś przyniosła dobre wieści.Mam nadzieję,że już odetchnęłaś z ulgą...Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka Kochana, nie puszczamy kciuków i czekamy na dobre wieści!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Paula_071 wrote:Bella, a Ty wiesz kiedy miałaś owulację w tym cyklu czy tak strzelasz mniej więcej?
agulineczka - trzymam kciuki za udaną wizytę!Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Agulineczka, ja tez mialam plamienia i to ze 3 x i niczego złego nie zwiastowaly.
Ale trzeba to sprawdzić i trzymam mocno kciuki!!!
Paula, a Tobie również owocnych staran! :BPaula_071 lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:Ja ogolnie jak Ty znam swoj organizm od podszewki. Wiem kiedy mam owulacje wiec tym bardziej jestem zdziwiona ze @ jeszcze nie ma. Choc przyznam szczerze, ze ten cykl byl troche inny. Jajnik zazwyczaj boli mnie kilka godz. W tym cyklu kilka dni.
Nie pozostaje Ci nic innego jak kupić test i zrobić jutro, chyba, że @ przyjdzie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Gos77 wrote:Rozumiem, że to "MaluchOM" to było do wszystkich zafasolkowanych a nie do mnie?
Ja się boję ciąży mnogiej!!!!
Haha, tak do wszystkich, bo my wszystkie tu takie trochę znerwicowane tymi pierwszymi wizytami chyba
Choć u Ciebie tak beta wystrzeliła, że kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 12:47