Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ufff Agulineczka kamień z serca ehhh.Teraz tylko odpoczywaj a wszystko będzie dobrze
ufffff
-
agulineczka wrote:Dziękuję Wam dziewczyny :*
To teraz czekamy na wizyte Gos. To juz pojutrze,prawda?
Taaaaak, w piątekO 9.40, więc też się cieszę, że nie będę musiała na wizytę cały dzień czekać
agulineczka, admiralka, Malgonia, Paula_071, vigry lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
agulineczka wrote:Gos napisalabym szybciej, ale do lekarza mam 60km. Ma bardzo dobry sprzet wiec pewnie u mojej bylej gin, tu na miejscu, nie zobaczylabym zarodka. Spora ulge poczulam, ale te plamienie i dziwny bol brzucha nadal mnie niepokoją. W pierwszej szczesliwej ciazy nie mialam zadnych plamien wiec stad ten stres.
Powiem Ci, że mnie też tak brzuch bolał i te plamienia... Nie miałam tak w poprzednich ciążach, a wszystko wskazuje, że jest ok. Ja nawet nospe brałam i magnez. Zresztą pewnie pamiętasz jak panikowałam. -
Byłam w mieście i w sklepie myślałam czy już jesteś po wizycie Agulineczka! Świetnie :* teraz mało stresu, dużo leżenia iii będzie pięknie!
-
nick nieaktualny
-
Tak, teraz mamy w kolejce Gos
ja normalnie odliczam dni do waszych wizyt jakbym sama na nie szła hahha
A to mój owulak, obstawiałam ze owu będzie 17dc ale chyba to się stanie wcześniej co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e8acdbc5dc5.jpg
Marzą mi sie takie krechy na ciążowymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 16:01
vigry, Gos77 lubią tę wiadomość
-
Bondzik ja się na owulakach nie znam, ale widzę 2 kreski więc ja bym się już intensywnie starała;)
W moim szczęśliwym cyklu nie mierzyłam temp i nie wiedziałam kiedy owu, ale jednego dnia miałam taką chcicę na przytulanki, że to musiało być wtedy. Także słuchaj organizmu;)
Miłych starańbondzik007 lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz)