Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Vigry Fasolka na pewno jest na miejscu
vigry lubi tę wiadomość
-
Bondzik musisz wysikac dwa pozostale i najlepiej zrobic zdjecie bys wiedziala jak u Ciebie pozytyw wyglada. Ja juz bym pewnie traktowala ten z wczoraj jako pozytywny.
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Bondzik musisz wysikac dwa pozostale i najlepiej zrobic zdjecie bys wiedziala jak u Ciebie pozytyw wyglada. Ja juz bym pewnie traktowala ten z wczoraj jako pozytywny.
Nie no, wczorajszy to chyba nie ;P dziewczyny tu uczyły ze kreska ma być taka sama lub ciemniejsza. Ale ja wiem kiedy mam wyrzut tego lh. Nie wiemdoobra, nieważne. Trzeba po prostu działać
O zobaczymy Admiralka czy Tobie się sprawdził test -
Dooti wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki. My już po połówkowych, wszystko jest dobrze, taka jestem happy. Synek zostaje synkiem, waży 410 gram.
Nigdy nie przestawajcie walczyć i nie traćcie kochane wiary!
gratuluje chlopczyka
Dooti lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kiedys udzielalam sie tutaj na watku, ale dawno mnie juz tutaj nie bylo
Trzymam kciuki za wszystkie maluszki! niech zdrowo rosna
A te co sie staraja zeby szybko zobaczyly dwie kreseczki na tescieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 20:35
admiralka, vigry, Paula_071, Dooti, jatoszka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ale pięknie Gos
Ja byłam dzisiaj sprawdzić podwozie i wszystko w porządku, ładnie oczyszczone. Nawet szykuje się już owulacja za kilka dni, bo był pęcherzyk 12mm, a dziś 13dcNormalnie zaznaczyłam poronienie jako okres, bo u mnie do tej pory nic się nie zmieniało w cyklach.
Jeśli nie wykryjemy czegoś poważnego, to pod koniec maja będziemy mogli wznowić starankaWcześniej nie, bo w połowie maja genetyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 20:58
-
Karmelkovaa wrote:Bondzik juz spinam dupkę
;**
Lady Dior wiesz co trudno tutaj mówić , że bolesne raczej nieprzyjemnezalezy jak się ukłujesz czasami sie trafi w zrost to zaboli czasami w żyłkę to tez ale mozna przywyknąc
samo wkłucie nie jest bolesne bo to mała igiełka cieniutka i ostra
jak juz wstrzykniesz troche zapiecze jak sie heparyna rozpływa
ja sobie sama daje od zawsze i żaden problem a serio jak się skalecze to mdleje a tu nic 0 reakcji
Na pewno za pierwszym razem pójdę do pielęgniarki-nie wiem jak będę sama się kłuć,bo ja na igłę nie mogę patrzeć nawet.Przy pobieraniu krwi odwracam głowę w drugą stronę.No ale wiem,że będę musiała się przełóż...
Gos77 ale super dzidziuśNiech rośnie i wyjdzie dopiero jak będzie mieć 3.5kg
baljov owulacja może się opóźnić,także nie martw się-dobrze,że choć będzie
Ja za to mam śluz lekko podbarwiony na hmm brudny róż i nie wiem czemuTak jakby wiecie koniec miesiączki ale ta mi się skończyła 2dni temu a tu nadal śluz zabarwiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 22:10
baljov lubi tę wiadomość
-
Bondzik bardziej chodzilo mi o to, ze u mnie mniej wiecej tak wyglada pozytyw. Kazda ma inny poziom LH i trzeba na tych testach sprawdzic jak Twoj pik bedzie wygladal
Lady Dior u mnie sluz podbarwiony byl jeszcze ze 4 dni po okresie. W sumie to chyba do 11 dc sie to ciagnelo. Mysle ze po poronieniu macica jest bardziej ukrwiona i stad plamienia, ale to moje domysly.bondzik007 lubi tę wiadomość
-
No ja właśnie się zastanawiam Malgoni a czy to "resztki" okresu czy co??? Tzn.tego jest mega mało,po prostu podbarwiony śluz w minimalnych ilościach.Ach nie zawracam już sobie tym głowy-czekam na owulację
-
Lady Dior, ja też się boję tych zastrzyków... Z pobieraniem krwi nie mam problemu, gorzej z zastrzykami właśnie, a jeszcze jak sama miałabym robić to kosmos dla mnie
No, ale obiecałam sobie, że jakieś tam zastrzyki nie będą mnie paraliżować, bo pragnienie maluszka jest większe od strachu przed igłą
-
nick nieaktualny
-
No to działajcie ostro baljov
Oby się Wam udało.Ja to już się zaczynam zastanawiać jak by tu działać.Czy robić 2-3 dni przerwy przed spodziewaną owulką,czy co drugi dzień ale cały czas...
Nadzieja22 damy jakoś radęchoć przyznam,że nie traktuję tych zastrzysków jako leku podtrzymującego ciążę a bardziej jako leku,który ma mnie uchronić przed robieniem się skrzepów.
Ja już chcę poniedziałek i testy owu robićMnie nawet 2 kreski na takim teście cieszą
baljov, Nadzieja22, bondzik007, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Gos gratulacje! Bardzo się cieszę że u Ciebie wszystko dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, testy i bety.
U mnie dzisiaj 22 dc i jeszcze tylko 5-6 dni do testu. W 27 dniu kończę dupka i zastanawiam się czy testować rano już w ostatnim dniu brania czy dopiero następnego. Jakoś nie mogę się doczekać.
Piersi bolą mnie strasznie od 15-16dc.
Życzę wszystkim Wesołych świąt, radości, miłości i spełnienia marzeń wraz z wiosną.vigry, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lady Dior to obmyślanie strategii to mistrzostwo hahaha
ja już sama nie wiem. Mój Mąż to ostatnio chciałby codziennie, albo co drugi i to nie dlatego że trzeba, tylko po prostu, więc co chłopuu odmówię? ;P bo z tymi męskimi żołnierzami to tez nie tak ze każdy będzie dlugo żył. Wszystko zależy od mężczyzny
Powodzenia Lady :*
Koteczka może te piersi to dobry znak co? Życzę II :* :*
Wesołych Świąt!!Lady_Dior, Koteczka82 lubią tę wiadomość