Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane! Cudownych Swiat dla Was. Spokojnych dla zafasolkowanych, pracowitych dla tych w okresie okolouwulacyjnym
ktos testuje w okolicach Świąt??? Oby Zajac przyniosl, co trzeba
. I jak najmniej pytan i komentarzy rodziny!
baljov, Lili90, vigry, Lady_Dior, Paula_071 lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5fa417f0ed7.jpg
Wszystkiego najlepszego kochane!! Zdrowych i Pogodnych ŚWIAT
niech sie spelnia wszystkie nasze zyczenia i marzeniabaljov, vigry, Lady_Dior, Gos77, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczko trzymam kciuki żeby piersi były dobrym znakiem
Wesołych Świąt dziewczyny! Oby tu na forum zapanowała wiosna i pojawiały się same pozytywne wiadomości:-)baljov, Paula_071, Gos77, Koteczka82 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Dziewczyny mam problem na Swieta, chodzi o pierwsza miesiaczke po poronieniu. Dwa tygodnie temu dostalam krwawienia poczatkowo myslalam ze to okres ake trwalo tydzien i bylo malo obfite bardziej jak plamienie nastepnie w miniona niedziele krwawienie nasililo sie i uznałam ze to dopiero miesiaczka ale krwawienie nie ustepuje jest obfite i trwa do dzis, dodatkowo dzis wyjatkow obfite i wylatuja ze mnie jakies zbite skrzepy, brzuch nie boli a tem. 36,2. Strasznie mnie to doluje bo wracaja emocje z porinienia, dodadam ze nie bylam czyszczona. Do lekarza ide we wtorek
-
bondzik007 nie no nie chłopu nie powinno się odmawiać
Ja w tym tyg.dałam mojemu popalić,to jednak zrobimy przerwę tak z 2 dni,bo obawiam się ,że jajka puste
Koteczka82 ja jak miałam wrażliwe piersi zaraz od owu-to okazało się,że ciąża byłaKciuki zaciskam
SiSi111 ja myślę,że możesz się jeszcze oczyszczać.Po poronieniu faktycznie może się wszystko tak poprzestawiać,że hoho.Lekarz nie proponował Ci łyżeczkowania? 13tc to dość wysoko jak na poronienie samoistneDużo mogło zostać i dlatego tak to teraz wygląda.. Koniecznie idź na wizytę.Ściskam :*
Na koniec ja również chcę życzyć każdej z Was radosnych świąt Wielkiej nocny-pełnych rodzinnego ciepła.Smacznych potraw Wielkanocnych i niech Wasze chłopy nie zostawią na Was suchego włosa w poniedziałekNo może poza zafasolkowanymi mamami-te niech zostaną oblane perfumami
jeśli dadzą radę je jeszcze wąchać hihi
Spełnienia najskrytszych marzeńblue00, Bella01, Paula_071, baljov, SiSi111, vigry, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Zdrowych i wesolych swiat rowniez dziewczyny!
Lady Dior i oby jajka zawsze byly pelne:]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 13:49
Paula_071, baljov, Gos77, Lady_Dior, vigry lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Zdrowych , wesołych i pełnych nadziei Świąt Wielkanocnych !
Każdej z was życzę aby doświadczyły cudu noszenia maluszka po sercem w najbliższej przyszłościbaljov, Gos77, Paula_071, SiSi111, Bella01, vigry lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Spokojnych Świąt kochane :* i dużo kurczaczków i zajączków w tym miesiącu
vigry lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny pobolewa mnie dół brzucha, zwłaszcza po prawej stronie jak dłużej pochodzę.
Nie wiem czy już zażywać dupka?
Lekarz powiedział żeby wziąć jakby bolało lub było krwawienie, ale to nie jest stały ból, jak się kładę to jest lepiej
Jak myślicie?5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Dziewczyny macie doświadczenie z ovitrelle ?
Ja dzisiaj mam 12dpo zastrzyku 10/11po ow iii nie wiem o co kaman z tymi testami ...
1 to z wczoraj rano , 2 to z dzis rano , 3 to z teraz< nie wiem co mnie podkusiło > no ale nie wiem co myślec rano dalej sikne czy znika czy co bo dziwna sytuacja , ze jakby ciemnieje ? roztelepało mnie jak zrobiłam a tam kreska . Oczywiscie mój tel kiepskie zdj robi ale moze zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e1f7f9a5b41.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5b261144fe1.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70ec684e2b68.jpg" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Cos tam majaczy!
Ovitrelle ponoć do 11 dni sie utrzymuje. Sikaj rano!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Karmelkova, ja też widzę! Oczywiście trzymam kciuki oby to nie był zastrzyk :*
Spokojnych Świąt :* Odpocznijcie choć trochę -
nick nieaktualny