Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edzia ale piękny brzuszek!
Ja dopiero wróciłam do domu. Miałam dzisiaj wolne, ale zaraz po wizycie byłam u koleżanki i jej miesięcznej córeczkiTaki okruszek malutki.
agulineczka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macie dzisiejszą fotkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ae88d01d8b.jpgLady_Dior, baljov, bondzik007, Karmelkovaa, vigry, Lili90, Edyśka82, Edzia1993, Paula_071, Nadzieja22, marcela123, Bella01, KaroKaro, Koteczka82, Karolcia89, sylvuś, Xkali, Gos77, Marti83 lubią tę wiadomość
-
admiralka piękny dzidziuś
Niech rośnie zdrowo
-
Betiblu wrote:Potrzebuje dobry progesteron dobrze wchlanialny polecacie co polecicie???
progesterone besins 200mg" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
admiralka wrote:Macie dzisiejszą fotkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ae88d01d8b.jpg
Jeju taki Okruszek kochaniutkidaj Boże żebym tez zobaczyła taki obrazek
Karolcia89, Edzia1993 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Jestem po, jest zarodek 3mm i bije serduszko 115 uderzen/min!!! Jestem taka szczęśliwa
oby cud trwał. Za tydzień kolejna wizyta. Ciąża 6+0 czyli zgodnie z moją owu w 17dc.
Admiralka piękny widok na focieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 18:13
Lili90, admiralka, Edyśka82, baljov, Paula_071, Nadzieja22, Bella01, Gos77, Koteczka82, bondzik007, Lady_Dior, sylvuś, Edzia1993, Xkali lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
vigry wrote:Jestem po, jest zarodek 3mm i bije serduszko 115 uderzen/min!!! Jestem taka szczęśliwa
oby cud trwał. Za tydzień kolejna wizyta. Ciąża 6+0 czyli zgodnie z moją owu w 17dc.
Admiralka piękny widok na focie
Cudowne wieści
I jak szybko kolejna wizytavigry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo się cieszę dziewczyny i gratuluję
Trzymam kciuki za dziewczyny testujace, niech dobra passa trwa.
A ja wam opowiem bo w sumie sama jestem zaskoczona, jak każdy nas żałuję że będziemy mieć druga córkę. Ręce mi opadają.baljov lubi tę wiadomość
-
Baljov ja za Ciebie cały czas trzymam kciuki, podglądam wykres i po cichu liczę na widok zielonej kropki
aLunia ludzie to są naprawdę głupi, po co takie rzeczy gadać...Ja mam 2 siostry i nie mam braci i bardzo nam było dobrze razem, i ciuchami mogłyśmy się wymieniaćdo dziś się wspieramy i nigdy nie zalowalam że nie mam brata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 18:45
baljov lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Świetne wiadomości, bardzo się cieszę na takie info
Gratuluję Wam :*
Zrobiłam dzisiaj trochę badań, w tym nasze kariotypy. Powoli pojawiają się wyniki od południa. Póki co wygląda to ok
aLunia, wylej się na to! Zamiast się cieszyć, że dziecko zdrowe, to marudzenie, że druga dziewczyna. O losie...
Też u Was ostatnio taka cudna pogoda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 19:09
vigry lubi tę wiadomość
-
Czarnulko, dobrze Cię widzieć! Powiedz co u chłopców? Ja pozwolę sobie skopiować post, który wrzuciłam tu niedawno po dłuższej nieobecności, w nim jest opisane jak to się u mnie potoczyło. Ściskam Cię mocno!
Cytat:
Wysłany: 5 lutego, 17:37 Edytuj | Zgłoś
Natikka, dziękuję że pytasz. U mnie dużo się zmieniło. Może pamiętasz jeszcze, jak w marcu ubiegłego roku miałam histeroskopię po której lekarz powiedział, że z taką macicą już w ciążę nie zajdę, że zrosty takie, że usunąć się nie da, że ujść jajowodów nie widać... nie miałam wyjścia - poddałam się i i pogodziłam z tym, że nie będę mieć drugiego dziecka. Ale dokuczały mi plamienia i za namową koleżanki poszłam do pewnego profesora, który specjalizuje się w chirurgii ginekologicznej. Myślałam, że te plamienia może od zrostów, chciałam żeby choć część usunął żebym w końcu przestała ciągle plamić. Po zabiegu okazało się, że w macicy był tylko jeden zrost, a ujścia jajowodów są doskonale widoczne. Usunął ten zrost, a w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
aLunia wrote:A ja wam opowiem bo w sumie sama jestem zaskoczona, jak każdy nas żałuję że będziemy mieć druga córkę. Ręce mi opadają.
Macie racje. Takich rzeczy nigdy nie powinno sie mowic.
Ja muszę się przyznac, ze krotko po porodzie powiedzialam, ze nigdy wiecej wiecej dzieci... Pomimo baby blues nie powinnam tak mowic. Do dzis tego zaluje i nie potrafię sobie tego wybaczycTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Kochane ja po wizycie . Gin mnie zbadal mowi wszystko ok. On zabardzo sie na genetyce nie zna ale mam brac metyle acard o mowi ze clexan w ciazy . Bo to taki zestaw wlasnie ktory nie zaszkodzi a przy mutacjach pomoze. Kazal przyjsc zaraz jak sie dowiem o ciazy
jakos tak mi lepiej . Nic nie mowil zeby sie wstrzymac bo po cc . Wrecz przeciwnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 19:57
vigry, agulineczka, Lady_Dior, Xkali lubią tę wiadomość
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka