Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella01 wrote:Macie racje. Takich rzeczy nigdy nie powinno sie mowic.
Ja muszę się przyznac, ze krotko po porodzie powiedzialam, ze nigdy wiecej wiecej dzieci... Pomimo baby blues nie powinnam tak mowic. Do dzis tego zaluje i nie potrafię sobie tego wybaczyc
Ja tak samo mówiłam, że nigdy więcej dzieci. I ciągle te słowa brzmią mi w uszach....
Mówią to ludzie, którzy nie są po przejściach. Dla nas wyczekana druga córka, no ale szkoda że nie każdy sobie zdaje z tego sprawę. -
baljov wrote:Ktoś testuje w tym tygodniu? Ja we czwartek rano, choć to będzie dopiero 10 dpo
Kochana ja tez w czwartek! 11dpo chyba będzie. Jakieś przeczucia?
aLunia ludzie nie mają co gadać, to gadają byle jak. Ja mam brata 6lat starszego i nie mam z nicz o czym rozmawiać.. naprawdę. Nie mamy wspólnych tematów. Za to z moją bratową jesteśmy jak siostry.
Dziewczyny cieszę się z Wami ze szczęśliwych wizyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 20:30
baljov lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Zrobię betę nawet szybciej. Bo jeśli to znowu biochemiczna to szybko pójdę do lekarza - niech myśli by to była normalna, donoszona ciąża.
Ps. Jak masz tsh wyzsze niz zawsze, to też moze już świadczyć o ciąży. PowodzeniaTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
baljov wrote:Ktoś testuje w tym tygodniu? Ja we czwartek rano, choć to będzie dopiero 10 dpo
Dlaczego tak szybko?
Bella, mam zle przeczucia jak miesiąc temu. Moje tsh w "zdrowej ciazy" nie drgnelo, nie wiem dlaczego teraz sie podnioslo. Starosc? :p13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mi też w ciąży tsh skoczyło
) nie jakoś bardzo, ale coś tam skoczyło
-
Vigry gratuluję!!!
Edzia piekny brzuszek, ja tez w pierwszej ciazy troche przytylam, choć zawsze bardzo szczupla bylam i tak samo zatrzymywala mi sie woda. Nie moglam zalozyc prawie zadnych butow. Zeszla opuchlizna kilka dni po porodzie.vigry, Edzia1993 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Alunia Ty sie nie przejmuj takim gadaniem. Nie wiem dlaczego wszyscy zycza parki - jakby to bylo coś najlepszego co sie moze zdarzyc. Dzieci tej samej plci zazwyczaj lepiej sie dogaduja, podobne zabawy, kolezanki/koledzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 20:57
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vigry gratuluję dzidziulka
Niech rośnie jak na drożdżach
Mamaaniolka super,że wizyta była udana A Ty jesteś spokojniejsza-kciuki za starania
baljov,bondzik trzymam kciuki za czwartkowe testowanie
aLunia to jest tak chore,że nie wiem co powiedzieć.Też mi ręce opadają
A mi dziś przyjaciółka ogłosiła radosną nowinęTeż się starała o rodzeństwo dla swego dziecka i wszystko było pięknie a lekarz do niej,że to już 14tc
Mówi,że normalnie krwawiła i zero objawów.
Nie ma to jak od razu być w 2gim trymestrzebondzik007, vigry, Xkali lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dlaczego tak szybko?
Bella, mam zle przeczucia jak miesiąc temu. Moje tsh w "zdrowej ciazy" nie drgnelo, nie wiem dlaczego teraz sie podnioslo. Starosc? :pmlodsze nie bedziemy
Tarczyca moze, ale nie musi sie wahac, i to nie tylko w gore, ale takze i w dol jak u Agulineczki.
Ps. Podstawa powodzen, to pozytywne mysleniePaula_071 lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Lady_Dior wrote:A mi dziś przyjaciółka ogłosiła radosną nowinę
Też się starała o rodzeństwo dla swego dziecka i wszystko było pięknie a lekarz do niej,że to już 14tc
Mówi,że normalnie krwawiła i zero objawów.
Nie ma to jak od razu być w 2gim trymestrze
Zawsze się zastanawiałam czy takie historie są możliwe /prawdziwe. Gratulacje dla przyjaciolkiTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:Zawsze się zastanawiałam czy takie historie są możliwe /prawdziwe. Gratulacje dla przyjaciolki
Moja ciocia miała identycznie! W lipcu byliśmy nad morzem, ona miała normalnie wtedy miesiączkę, piła piwko, szalała a pod koniec sierpnia okazało się że jest w ciąży i to też drugi trymestr!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 22:26
-
Dziękuję Bella01
No widocznie są możliwe takie historie
Jedyna różnica była taka,że podczas krwawienia nie miała żadnych skurczy,normalnie bezbolesna miesiączka ale nie zwróciło to jej uwagi,bo normalnie o czasie przychodziła
Mnie dziś podbrzusze ciągnęło i tak do pachwin promieniowało.Identycznie miałam w ciąży ale nie nakręcam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 22:30
Bella01, baljov lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja 18 godzin w podróży bez internetu a tutaj wysyp pozytywnych informacji!!! Wszystkim wam zafasalkowanym Dziewczyną gratuluję z całego serca !!! I proszę w imieniu swoim oraz innych staraczek wysyłajcie do nas ciążowe wiruski! Choć powiem, że znam historię z każdej z was, czy to z forum czy z pamiętnika i wasze szczęście jest moim szczęściem. I mimo tego co przeżyłam, nadzieji i wiary mam całe kilogramy w sobie dzięki Wam !!!
Edzia brzuszek masz prześliczny !!! Dzidziuś ma tam na pewno przytulny domek.
Bajlov, bondzik wszystkie trzymamy za Was kciuki, żeby te wiosenne cykle były owocne.
Alunia uwierz mi, że głupi ludzie zawsze będą gadać. A Ty się nie przejmuj tylko ciesz, że malutka zdrowa.
admiralka lubi tę wiadomość
———————————
Nicola 23.02.2018 (*) 26 tc
niepłodność idiopatyczna, starania od lipiec 2015
IVF: 25.02 punkcja 28.02 transfer!!! 9 x ❄️
IUI:
kwiecień 2017 1 UIUmaj 2017 2 IUI
Czerwiec 2017 3 IUILipiec 2017 4 UIU
Sierpień 2017 5 IUI Nicola
Czerwiec 2018 1 uiuLipiec 2018 2 iui CB
Sierpień 2018 3 IUIWrzesień 2018 4 IUI
Listopad 2018 5 IUIGrudzień 2018 6 IUI
-
Dziewczyny mam pytanie, w tamtym tyg mój syn dostał ospy - drugi raz w życiu , miał dosłownie z 15 kropek, zero gorączki itd
Dzisiaj ja obudziłam się z kropkamijestem przerażona jak to może wpłynąć na dzidziusia ... ja też już przechodziłam ospę w dzieciństwie.
Czy coś wiecie o ospie w ciąży??
I to przechodzonej drugi raz?
Chyba poczekam z pójściem do lekarza, bo wiem że może wysypywać do 3 dni, a leków i tak mi nie przepisze pewnie
jestem zdruzgotanaboje się że dziecku się coś stanie
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu.