Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na szczescie dobre wiesci! Ponad 12 mm
serduszko 173
ufff...
bondzik007, Paula_071, agulineczka, Lady_Dior, sAnsa_28, Dooti, Marti83, Bella01, vigry, blue00, baljov, Xkali, Karmelkovaa, Edzia1993, Nadzieja22, Malgonia, MonaLiza, Lili90, Edyśka82, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos77 oby tak dalej juupiiji:D
-
Gos kawał szczęścia
pięknie!
-
Gos przepięknie!!!
mamy podobne wielkościowo dzidziusie. Tyle, że moja ciaża ciut młodsza niż to wypada z OM (owulacja w 16dc).
I widzisz ciesz się, że nie masz mdłości, ani żadnych innych męczących objawów.
Mnie wczoraj wieczorem zemdliło po cukierku czekoladowym, a poźniej porcjowałam kurczaka i myślałam, że wyląduje zaraz w wc tak mi śmierdział, choć był świeży.
Ja się dzisiaj tez stresuje, bo mam popołudniu usg piersi i stomatologa. Do stomatologa nigdy nie bałam się chodzić, zresztą byłam w styczniu i wszystko było ok, więc luz, ale usg nie lubię. W zeszłym roku tak mnie lekarka nastarszyła jedną zmianą, że miałam miesiac wyjęty z życiorysu. Na szczęście inny lekarz mnie uspokoił i faktycznie biopsja wykazała zmianę łagodną.
Ja w ogóle mam liczne torbiele w piersiach, taka gruczołowa budowa i zawsze mnie stres dopada przed kolejnym usg.Gos77 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, a lekarz zalecil Ci usg piersi teraz? Bo mi powiedziała, ze kolo 12 tc lepiej. Ze sa mniej ciążowo zmienione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 09:44
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Agulineczka, Gos, ale pięknie!
Admiralka, Vigry kciuki zaciśnięte!Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Gos77 wrote:Agulineczka, a lekarz zalecil Ci usg piersi teraz? Bo mi powiedziała, ze kolo 12 tc lepiej. Ze sa mniej ciążowo zmienione
Lekarz mi nie zlecił. U mnie to kontrola - 6 m-cy od biopsji. I wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym usg, bo piersi mam nabrzmiale i bolesne cały czas.
Gos a kiedy następna wizyta? Ja mam dopiero za 3 tygodnie... Chyba zniosę jajko do tego czasu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja zadzwoniłam do przychodni i w czwartek mogę przyjść oddać krew do badań.Oczywiscie nie obyło się bez pytań typu po co,i kto mi to zalecił,bo potrzebny jest formularz do wypełnienia.Już myślałam,że jak powiem "ginekolog w pl " to po mnie.No ale kazała przyjść w czwartek-akurat 7dpo
-
Jakie cudowne wieści !!!
Gratuluję Wam :***
Dziewczynki kamień z serca
Beta z dzisiaj skoczyło z 330 na 1242 według kalkulatora 70% według norm ok . 80% przyrasta ... tak się cieszę ...Bozia czuwa ... oby tak dalej
Marzę zobaczyć pęcherzyk w niedzielePaula_071, vigry, blue00, Lady_Dior, baljov, Gos77, agulineczka, Xkali, Edzia1993, Nadzieja22, Bella01, MonaLiza, Edyśka82, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa piękna beta
Teraz tylko się cieszyć
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Lekarz mi nie zlecił. U mnie to kontrola - 6 m-cy od biopsji. I wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym usg, bo piersi mam nabrzmiale i bolesne cały czas.
Gos a kiedy następna wizyta? Ja mam dopiero za 3 tygodnie... Chyba zniosę jajko do tego czasu.
No ja tą miałam prywatną "nadplanową"A planowa na Karowej, tam gdzie miałam IUI mam 23 kwietnia, więc niecałe 2 tygodnie
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Na ten moment jest wszystko dobrze, Maluch ma 1,14cm i bije serce, wiek ciąży się zgadza (różnica z USG jeden dzień). Zobaczymy jak będzie dalej.
Lady_Dior, agulineczka, Paula_071, Ani1234, vigry, Karmelkovaa, bondzik007, baljov, KaroKaro, Nadzieja22, Bella01, Edyśka82, Koteczka82, sylvuś, jatoszka lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa a Ty bierzesz dupka lub luteinę? W jakich dawkach ? Mi lekarz mówił,że jak test będzie pozytywny,to mam dupka brać 2x1 Nie wiem po co taka dawka,bo czytałam,że jest za mała na podtrzymanie ciąży.Chyba bardziej zapisał,żeby ot tak se brać,by lepiej się czuć psychiczne.
admiralka super wieści-gratulujęTeraz się ciesz A będzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 11:51
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Na ten moment jest wszystko dobrze, Maluch ma 1,14cm i bije serce, wiek ciąży się zgadza (różnica z USG jeden dzień). Zobaczymy jak będzie dalej.
Super! Ale co tak sceptycznie? To są bardzo dobre informacje13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Admiralka super!!!! Jest ciąża w macicy, jest serduszko i dzidziuś poki co dobrze się rozwija. Pewnie poczułaś ulgę
Choć tak na dobrą sprawę prawdziwą poczujemy jak na prenatalnych bedzie wszystko ok. Musimy być dobrej myśli.
Karta ciązy założona? Mi założyl wczoraj i zlecił wszystkie badania.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Gos, Admiralka, wspaniałe wieści:-) ja muszę jeszcze trochę poczekać na wizytę...
Gos a czy Ty jesteś już na L4? Bo pamiętam że chciałaś iść w miarę szybko.
Karmelkova gratuluję bety, oby już wszystko było dobrzeKarmelkovaa lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz)