Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka super wieści-niech dzidzia dalej rośnie jak na drożdżach
Admiralka ja też byłam na 1wszej wizycie w 7t3d i do tego czasu co parę dni test robiłam,bo z braku objawów nie wierzyłam,że w ciąży jestem.Po wizycie w końcu się uspokoiłam i cieszyłam tylko 3 dni
Jejku ja tam wierzę,że u Was jutro będzie wszystko cacy
sAnsa_28 jak najbardziej może to być plamienie po owuSerduszkowaliście w tym czasie? Będę trzymać kciuki
-
nick nieaktualny
-
Lady i to jest to, że na wizycie może być wszystko dobrze, a za chwilę i tak się skończyć
Ehh, te nerwy to chyba nigdy nas nie opuszczą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 11:42
-
agulineczka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
na ten moment wszystko ok
Dzidzius ma 1,17 cm i serduszko pieknie bije.
Jaka ulga...
Super. Gratuluje Ci i głowa do góryagulineczka lubi tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
bondzik007 wrote:Gos a jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?
Agulineczka, Admiralka?)
Muszę zatestowac dzień wcześniej niż planowałam czyli w czwartek najprawdopodobniej 11dpo będzie. Znajoma ma urodziny i zaprasza na małe piwko. Ale czuję że to formalność
No ja się czuję bardzo dobrze i to mnie cały czas martwi.... Wolałabym mieć jakieś oczywiste objawy ciążowe, bo na razie w ogóle nie czuję, że ona jest... Wiem, wiem, powinnam się cieszyć, ale po stratach, to jednak kobieta wolałaby mieć jakieś znaki....
jedyne, co trochę na siłę mogę podciągnąć, to zmęczenie. I wieczorem i po przebudzeniu jestem mało przytomna ;P
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Ja pocieszam się tym że od świąt się naprawdę marnie czuje.
Mdłości to jedno, ale od kilku dni koło południa normalnie zasypiam na stojąco... nachodzi mnie taka senność że nie mogę sobie z nią poradzić i jeśli tylko mogę to po prostu się kładę.
W pierwszej ciąży też tak miałam, prawie ją przespałam.
Ale wiem że to wszystko może prysnąć jak bańka mydlana..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 11:51
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
admiralka dlatego nie ma sensu negatywnie myśleć
Lepiej myśleć pozytywnie a dopiero jak będzie źle to możemy się smucić
Uśmiechaj się i wierz,że będzie dobrze
Uśmiech i wiara to najlepsze leki na stres
Gos77, baljov, Enii, vigry lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:agulineczka super wieści-niech dzidzia dalej rośnie jak na drożdżach
Admiralka ja też byłam na 1wszej wizycie w 7t3d i do tego czasu co parę dni test robiłam,bo z braku objawów nie wierzyłam,że w ciąży jestem.Po wizycie w końcu się uspokoiłam i cieszyłam tylko 3 dni
Jejku ja tam wierzę,że u Was jutro będzie wszystko cacy
sAnsa_28 jak najbardziej może to być plamienie po owuSerduszkowaliście w tym czasie? Będę trzymać kciuki
mieliśmy gorący weekend nie tylko dzięki pogodzie
admiralka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
admiralka,Gos77 bo Wasze dzieci są dla Was baaardzo łakawe
Nie chcą,by mama się męczyła-ja Wam to mówię
sAnsa_28 Uuu no to liczę,że będą z tego dzieci hihi
Paula_071 A jak tam u Ciebie? Objawy jakieś są? Mam nadzieję,że synuś ma się już lepiej :* -
U mnie sennosc w ciagu dnia i bol piersi. Poza tym ok. Wczoraj nawet senna nie bylam, piersi mniej bolaly, chyba stres przed wizyta skutecznie mnie zablokowal.
Trzymam jutro za Was wszystkie kciuki i czekam na same pozytywne info od Was.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
na ten moment wszystko ok
Dzidzius ma 1,17 cm i serduszko pieknie bije.
Jaka ulga...
Jeju cudownietylko pozazdrościć
niech bobasek rośnie sobie dalej
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Agulineczka gratuluję
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. Wierzę, że u was również będzie wszystko dobrze.
Gdzieś czytałam, że objawy pojawiają się koło 8-9 tyg, choć u mnie dopiero po 12. Może kolejne ciążę mają na to wpływ i stres robi swoje.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Nie nadrobie wszystkiego, ale widzę, że jest tu masa pięknych wiadomości - cudownie się je czyta - Kochane cudownie, że kolejnej z NAS się udaje - jestem taka szczęśliwa z tego powodu!
U mnie dzisiaj wielki dzień, miałam dotrwać do konca 34 tygodnia i sie udało! Dzisiaj jest ten dzieńNiestety szyjka była coraz krótsza, piec dni w szpitalu załozyli mi peesar - i tylko lezenie, zeby dotrwac do 34 tyg - a dzisiaj mija i Malutka siedzi nadal, wiec jestesmy przeszczesliwi. Do konca kwietnia byloby cudownie, bo spieszy sie Jej na ten swiat
Podobno jest duża dwa tygodnie temu ważyła 2100 - w piatek wizyta wiec zobaczymy ile teraz sie Jej przybrało.Boje sie jedynie sciagania peesara - bo samo zakladanie krotkie, ale bardzo nieprzyjemne
Karmelkovaa, vigry, admiralka, bondzik007, baljov, Paula_071 lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Agulineczka kawał Dzidzi
cudownie!
Tak się cieszę Waszym szczęściem:*
To od dzisiaj trzymamy kciuki za resztę dziewczyn! :*
Paula a kiedy masz mieć miesiączkę teraz? Będziesz szła na bete jesli się spóźni? -
Edzia dacie radę tyle za Wami
cudownie już końcóweczka
kradę wiruski co by moja Kropeczka też dotrwała do końca roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:48
Edzia1993 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Musze sie oszczedzac tylko przy dwulatku nie jest to takie proste. Maz mnie wyrecza jak moze, ale musi przeciez chodzic do pracy. Nauczylam ostatnio synka jak ma sam wsiadac do fotelika samochodowego,bo do tej pory ja go wsadzalam, a to zawsze 13kg jakby nie patrzec.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚