Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Spojrałam dokładanie na zdjęcie (a jest dość niewyraźne
) i już wiem skąd to 10+1 :p. Otóż to jest 10+1 +/- 8 dni! HAHAHAHA
oto i moje Maleństwo!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/698f5e980bc6.jpgNadzieja22, vigry, Dooti, admiralka, Enii, Bella01, blue00, sAnsa_28, Lady_Dior, bondzik007, Karmelkovaa, Dorola31, Marti83, Paula_071, SiSi111, KaroKaro, sylvuś, baljov lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
agulineczka wrote:Piekny dzidzius Gos!
Ja mam jutro na 12:00. Przerazona jestem, naczytalam sie o dodatnim igm w ciazy i mam milion mysli teraz
Trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!! A jakie igm masz dodatnie? Bo nie nadążam wszystkiego czytać.
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Och jaki dzidziutek
Cudny!
Agulineczka, nie czytaj już internetów. Zaraz masz wizytę i lekarz wszystko wyjaśni :* -
Dokładnie! Dotrwaj do jutra do wizyty! Ja już też nic nie czytam. Bo po każdej wizycie boję się, że serduszko albo za wolno albo za szybko bije!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos77 wrote:Spojrałam dokładanie na zdjęcie (a jest dość niewyraźne
oto i moje Maleństwo!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/698f5e980bc6.jpg
Jaki już Dzidziuś cudowny!
Agulineczka, spokojnie już jutro masz wizytę i będziesz wiedziec więcej :* Będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 15:51
Gos77 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka dobrze rozumiem że masz podejrzenie zakażenia różyczka? Wybacz jeśli coś pomyliłam ale mam dzisiaj okropny dzień. Czytam teraz ze moje fsh jest w górnej granicy co może świadczyć o niskiej rezerwie jajnikowej ech
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
nick nieaktualny
-
Goniąc marzenia wrote:Dziewczynki 4 dni temu brałam zastrzyk ovitrelle na pęknięcie i nie wiem kiedy mam zacząć brać zastrzyki na krzepliwość,bo miało być po pozytywnym teście a one i tak mi wychodzą pozytywne po zastrzyku. Wtedy miałam rozpulchniona jajnik i 23 pęcherzyk..
Ja wczoraj miałam podany ovitrelle i równocześnie z tym lekarz zalecił mi podanie heparyny. Więc kłuję się już od czasu okołoowulacyjnego (nie czkemay do pozytywnego testu). Niby nie zaszkodzi a ma pomóc więc skoro tak... nie ma co czekać.
Duphaston najlepiej tak 4-5 dni po owulacji.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Toonney wrote:JJ ja uzywam wacikow antybakteryjnych sa juz nasaxOne plynem do dezynfekcji
Właśnie zakupiłam dziś w aptece waciki nasączone - groszowe sprawy i fajna sprawa :Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Gos77 ale śliczny dzidziuś
Niech rośnie zdrowo i Was raduje
agulineczka jak igm i igg dodatnie,to tak jakbyś była niedawno chora,lub teraz no ale dziwne-nie masz przecież żadnych objawów...Może to błąd labo.Ten wynik nie jest jakiś mega pozytywny,więc myślę że będzie ok.Mam nadzieję,że lekarz Cię jutro uspokoi i rozwieje wszelkie wątpliwości.Trzymam kciuki mocno.Gos77 lubi tę wiadomość
-
Gooos jaka piękna dzidzia. Małe cudoo
Agulineczka ja się nie znam niestety. Daj znać jutro od razu po wizycie.Gos77 lubi tę wiadomość
-
Gos cudowny Dzidziuś :* buziaki dla Mamusi! :*
Gos77 lubi tę wiadomość
-
JJ. wrote:Ja wczoraj miałam podany ovitrelle i równocześnie z tym lekarz zalecił mi podanie heparyny. Więc kłuję się już od czasu okołoowulacyjnego (nie czkemay do pozytywnego testu). Niby nie zaszkodzi a ma pomóc więc skoro tak... nie ma co czekać.
Duphaston najlepiej tak 4-5 dni po owulacji.
Ciężko mi określić kiedy była owulacja,bo mam zwariowany czas po poronieniu. Strzelam ,że dziś jest 3 dzień od owulacji więc zaczęłam brać dupka. Moja gin mówiła,że zastrzyki od pozytywnego testu,ale ten trudno określić ,bo ovitrelle oszukuję. Czyli myślisz,że te zastrzyki nie zaszkodzą? -
bondzik007 jak się czujesz? Mam nadzieję,że plamienie ustało?
Goniąc marzenia-jeśli masz wskazania do brania heparyny,to nie zaszkodzą.Jedni lekarze zalecają od owulacji,inni od pozytywnego testu.Myślę,że te kilkanaście dni dużej różnicy nie robi.Mi lekarz zalecił od pozytywnego testu a acard cały cykl i się go słuchamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 19:39
-
Gos77 wrote:Spojrałam dokładanie na zdjęcie (a jest dość niewyraźne
oto i moje Maleństwo!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/698f5e980bc6.jpg
Ale pieknie rośnie
Jeju ja mam ciarki jak pomyślę o wizycie ... mam nadzieje ze bobas rośnie a serdusio bije" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
JJ. wrote:Ja wczoraj miałam podany ovitrelle i równocześnie z tym lekarz zalecił mi podanie heparyny. Więc kłuję się już od czasu okołoowulacyjnego (nie czkemay do pozytywnego testu). Niby nie zaszkodzi a ma pomóc więc skoro tak... nie ma co czekać.
Duphaston najlepiej tak 4-5 dni po owulacji.
Ja też tak się kułampomaga w zagnieżdżeniu
tak wynika z nowych badań
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Goniąc marzenia wrote:Ciężko mi określić kiedy była owulacja,bo mam zwariowany czas po poronieniu. Strzelam ,że dziś jest 3 dzień od owulacji więc zaczęłam brać dupka. Moja gin mówiła,że zastrzyki od pozytywnego testu,ale ten trudno określić ,bo ovitrelle oszukuję. Czyli myślisz,że te zastrzyki nie zaszkodzą?
Według mojego lekarza nie zaszkodzą, tylko pomogą więc nie zastanawiaj się i do dziełaTak jak pisano wyżej, jedni lekarze zalecają od pozytywnego testu - inni od owulacji. Mi też cykl wariuje po poronieniu... owulacja się wydłużyła w czasie.
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...