Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 uff teraz już musi być dobrze :*
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Bella01 wooow gratuluję
No cudowna wiadomość :*
Za chwilę zostanę tu sama
Oj jest nas więcej. Ja też ciągle walczę ale chyba czas się powoli poddawać bo nie mam już dosłownie sił ...JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
bondzik007 wrote:No i po wizycie.
Maluch ma 3mm i odpowiada idealnie 6t+0. Serduszko też już puka)
Jak dobrze. Jedno ciśnienie ze mnie zeszło. Teraz po badaniu zauważyłam trochę krwi na papierze, ale mam nadzieję że się uspokoi. Dziękuję za kciuki :*:*
Najpiękniejsze wieścibondzik007 lubi tę wiadomość
-
JJ. wrote:Oj jest nas więcej. Ja też ciągle walczę ale chyba czas się powoli poddawać bo nie mam już dosłownie sił ...
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
JJ nie wolno nam się poddawać-jeśli tylko się da,to trzeba walczyć.Mam nadzieję,że nasze walki zostaną wynagrodzone
Ja już mam śluz wodnisty (8dc) a to znaczy,że owulka gdzieś w 14dc powinna byćJuż się nie mogę doczekać
-
Haana wrote:Dziewczyny, mam na zbyciu dwa opakowania neoparin 0,4 i clexane 0,4. Jak ktoś potrzebuje proszę o kontakt na priv.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ a to mnie zmartwilas tym brakiem pregnylu bo lekarz już po porodzie zapowiadał że na następną ciążę nie będziemy się cackac i odrazu dajemy ten zestaw.
U mnie przy 1 cyklu po chyba 5000 j pęcherzyk pękł ale z dziwnym opóźnieniem a przy drugim chyba miałam większą dawkę tak dla pewności
A najlepsze jest to że po porodzie przeplatały mi się kłopoty z tarczyca. Muszę jeszcze ogarnąć ft3 i ft4 i pewnie usg . No jeszcze tego mi brakowalo do kolekcji
Bondzik cudowne wiadomości . Ja za każdym razem płakałam że szczęścia gdy byłam o każdy krok i etap dalej . Życzę spokojnej ciąży :*
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Koteczko udanej imprezy. Baw się dobrze i zapomnij o troskach . Nieśmiało przypominam że mój Norbi może nie po weselu ale został poczety po mocno zakrapianej imprezie i po wyzaleniu się koleżance że tracę nadzieję bo motywacja to zawsze była duża . Także do dzieła
Koteczka82 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Bondzik kochana, gratuluję! Cieszę sie, ze zobaczylas serduszko
Odpoczywaj i bedzie ok.
Ja wieczorem zaliczylam pierwsze wymioty w tej ciazy, tak mnie zemdlilo.
Co do mdlosci to ja tez nie mam.sposobow. Najważniejsze to nie dopuszczac do glodu, bo wtedy tylko gorzej. Mozesz sprobowac tez imbifem w aptece. Wiem, ze niektore dziewczyny polecaja colę, ale to srednio zdrowy sposob
bondzik007 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
U mnie plamienia ciąg dalszy
napisałam do lekarza bo już naprawdę nie wiem co mam robić, wizyta dopiero w pon popołudniu
w szpitalu brałam dupka 3x2, w domu miałam brać 3x1
we wtorek i środę plamiłam lekko tylko rano, od czwartku plamię cały dzień mimo że leżę
może powinnam wrócić do dawki szpitalnej?
mam nadzieje że lekarz wogóle odpisze bo chyba zwariuje5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani współczuję stresu. Wiem bardzo dobrze co przezywasz, w pierwszej ciąży te plamienia byly zmora. W drugiej tez plamilam. Zobaczymy jak teraz o ile bedzie ciaza sie rozwijac.
Narazie testy ciemnieja, tyle dobrze.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Ani ja jak plamilam to gin mi powiedział, że jeszcze z tydzień półtora mogę plamić i dopiero po tym czasie powinno się uspokoić.
A przypomnisz mi dlaczego wogóle plamiłaś?
Gin odpisał mi że 3x1 wystarczy przy plamieniu,
postaram się uspokoić i doczekać do wizyty w poniedziałek,
poprostu było już dużo lepiej w środę, ale to pewnie przez to że brałam dwa razy więcej dupka
pewnie też u mnie to będzie jeszcze jakiś czas trwało5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
baljov wrote:Lady Dior, Bella, dzięki za pamięć. U mnie dziś 10dc. Na nic się nie nastawiam. Ostatnio okazało się że mam podwyższoną prolaktynę, wynik 38,50 przy normie od 5,18 do 26,53. Wczoraj wzięłam pół tabletki dostinexu, mam brać raz w tygodniu.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).