Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytałam,że niby heparyna wypłukuje wapń z organizmu i tak byłam ciekawa jak u Was.Teraz czytałam,że octenisept zawiera składnik,który jest szkodliwy dla płodu niby a ja od początku dezynfekowalam skórę właśnie tym preparatem Wiadomo,że w takiej ilości pewnie nie przenika do płodu ale jak człowiek czyta takie rzeczy,to się odechciewa.Przedwczoraj dopiero odkryłam,że kłuję się za blisko pępka ehhh ciekawe co jeszcze robię źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 20:50
-
No mam nadzieję,że nie zaszkodziłam dziecku-jednak tym codziennie spryskiwałam skórę a ja to panikara jestem i wszystkim się zadręczam...
-
Lady Dior, ja biorę wapń, bo mi immunolog zalecił przy sterydzie, ale nie wiem jak to z heparyna. Gin też mówił, żebym wapń brała, no i do teraz biorę.
Octeniseptu też używam codziennie, spokojnie to jest jeden psik, a nie pół litra na raz -
Dziękuję dziewczyny za Waszą opinię Dziś idę na wizytę na 16.10 i spytam lekarki,czy powinnam zażywać wapń no i jod,bo w ogóle nie zażywałam a widzę ile dziewczyn bierze i czytam jaki jest ważny.Może na tym etapie lekarka zobaczy płeć Według usg dziś 14t5d także fajnie by było wiedzieć,kto sobie tam bryka Miałam dziś piękny sen,że urodziłam sama w domu Poród błyskawiczny i bezbolesny i to był synuś hahaha
-
Ja mam jod w Prenatalu, mój gin (też jest endo) mówił, że przy niedoczynności brać i tyle co tam jest to wystarczy.
-
No więc ja już po wizycie.Dziecko rośnie idealnie Wszystko jest ok,łożysko na przedniej ścianie,szyjka ok.Pierwszy raz słuchałam serca-154 na min. Wymiary wszystkie prawidłowe.Był ułożony bokiem i nie pokazał,co tam ukrywa Najważniejsze,że jest dobrze,może na połówkowych pokaże coś więcej
Bella01, Paula_071, Nadzieja22, Karolcia89, Sansivieria, aLunia lubią tę wiadomość
-
Lady, tak się cieszę, że dzidź rośnie pięknie! Cudowne wiadomości na koniec i początek roku.
Życzę przy okazji wszystkiego Najlepszego Tobie i tu wszystkim na forum.
Oby Nowy Rok był jeszcze lepszy :*Lady_Dior lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Dziękuję bardzo Też się cieszę,że wszystko idzie w dobrym kierunku Teraz czekamy na dobrą nowinę od Ciebie Bella01
Zdrowego,szczęśliwego nowego roku dziewczyny Niech spełnią się Wasze marzeniaBella01, Karolcia89 lubią tę wiadomość
-
Lady, to cudownie że wszystko jest dobrze teraz możesz w końcu odetchnąć.
Z kolei ja się bardzo stresuje jutrem. Jak ja bym już chciała być na Twoim etapie...
Bella, teraz czekamy na wiadomości od Ciebie szczęśliwej rozwiązania
A Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech ten Rok będzie lepszy od poprzedniego. Niech 2019 będzie rokiem w którym spełni się u nas wszystkich to NAJWIĘKSZE MARZENIE! :*Paula_071, Bella01, Lady_Dior lubią tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Karolcia89 wiem jaki stresujący może być 1wszy trymestr.Dłuży się do tego niemiłosiernie i warto czymś się zająć,by czas leciał szybciej.Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Oby wizyta Cię uspokoiła.
Ja mam za sobą nieprzespaną noc.Nie wiem co dokładnie mnie bolało-żołądek/jelita,jakaś niestrawność ale z bólu spać nie mogłam.Pierwszy raz coś tak mnie bolało w tej ciąży Oby to był jedyny taki epizod.Nadal nie czuję się dobrze ale lepiej niż w nocy. -
Dziewczyny miałam wczoraj i dzisiaj bladzioch na testach o czułości 10. A dzis Beta HCG 18.5 lU/l. 11 dpo, jestem w ciazy W piątek powtórka z progiem wczoraj mialam termin pierwszego porodu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 16:06
Karolcia89, Lady_Dior, baljov, Bella01, Paula_071, Nadzieja22, aLunia, Sansivieria, KaroKaro lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex0806 superrr Trzymam mocno kciuki,żeby było dobrze
alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alex, super kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze!!!
Lady Dior, a Ty się dzisiaj już dobrze czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:18
alex0806 lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z