Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, ale ładnie Ci spadła W ciąży nie można, ja po pozytywnym teście przestałam brać, także poczekaj spokojnie i jakby co to na aptece gemini powinno być. Trzymam kciuki, żeby się udało! A guzki czy siniaki, to niestety norma po zastrzyku, z czasem powinno być lepiej, chociaż u mnie i teraz czasem zrobi się jakiś siniak.
Karolcia, no to ogromne kciuki za serduszko 2 stycznia Dbaj o siebie!Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
Karolcia89 super wieści Za parę dni zobaczysz ♡ i będziesz spokojniejsza Nadal trzymam mocno kciuki
Alex powodzenia-trzymam kciuki za 2 kreski
Bella01 czekamy na dobre wieściKarolcia89, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja brałam po 2 tabletki tylko. Zmniejszyłam b12 do 500 mg, bo po 1000 miałam ponad normę. I folian 0.8 A nie 0.4. No i duuużo buraków, mama mi sporo nakisiła też więc zakwas jest super:) I jest wszystko idealnie, łącznie z TSH 1.5. Musi się teraz udać
W poprzedniej ciąży heparyne brałam niecałe 2 tygodnie ale nie dała rady. Teraz mi zostały zastrzyki to kłuję dlatego od owulacji. Może to podziała seks był intensywnie w tym cyklu, owulacja była, Endo na pewno ponad 10 mm skoro przed owulka było 9 mm. Warunki idealneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 14:06
baljov, Nadzieja22, Paula_071 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex no to super! Przy pai i v leiden, to jak najbardziej heparyna od owulacji. Acard też bierzesz?
-
Tak acard też od owulacji czyli już kilka dni. Dzisiaj wg moich wyliczeń jest 7 dpo i znowu mam uczucie pykania i łaskotania w podbrzuszu jak w poprzedniej ciąży. Jak tu się człowiek ma nie nakręcac... mąż już mnie traktuje jakbym w ciazy była, nosi zakupy za mnie i w ogóle;p oczywiście znowu podoba mu się fakt powiększonych piersi ;p
Upadek na ziemię w tym cyklu będzie bolesny jeśli się nie udało, bo oboje uwierzylismy że znowu się nam poszczesciLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Karolcia, wszystko idzie ku dobremu.
Byle do 2 stycznia. Ja tez czekam do stycznia, choćby 1go
Będzie dobrze.
Alex, nastawienie masz dobre, to musi być dobrze. Trzymam kciuki żebyś za pare dni zobaczyła 2 kreski!
Lady dzięki za pamięć ;]
Chyba mała mi nie wykręci numeru i nie urodzi się 31 grudnia
Ale wiadomo, ważne żeby było zdrowe!Karolcia89, alex0806 lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 tego nigdy nie wiadomo Grudzień nie taki zły Ja też grudniowa-w wigilię mama była ze mną już w domu
Ja ostatnio czuję się jak nie w ciąży-mdłości przeszły zupełnie,brzuch rośnie Wyglądam jakbym co najmniej w 6mies.byłaagulineczka, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Karolcia teraz tylko uważaj na siebie i spokojnie czekaj do 2.01 na
Bella01 czekamy jak na szpilkach razem z Tobą! :*
Alex trzymam mocno kciuki za powodzenie w tym cyklualex0806, Bella01 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziewczyny heparynowe, mega się teraz wystraszyłam. Rano zrobiłam ten zastrzyk, miałam gruby siniak taki wypukły. Przed chwilą poszłam się kąpać i jak tylko weszłam do wody to zaczęła mi lecieć krew bardzo intensywnie z dziurki po ukłuciu. Rano poleciała tylko kropelka, a teraz to masakra. Czy może tak się dziać? W poprzedniej ciąży ani razu tak nie miałam, a teraz heparyna miała być zapobiegawczo po owulacji i nie wiem, czy sama sobie nie szkodzę w ten sposób.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
agulineczka wrote:Bella ja jestem z 31 i nie widzę żadnych w tym minusów
Jako takich może i nie ma minusów, ale to jednak jest cały rok. W późniejszym wieku to napewno się zatraci.
Poki co, jeżeli jest możliwość spróbować to próbujemy, aby rocznikowo rok zyskała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:35
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Dziewczyny heparynowe, mega się teraz wystraszyłam. Rano zrobiłam ten zastrzyk, miałam gruby siniak taki wypukły. Przed chwilą poszłam się kąpać i jak tylko weszłam do wody to zaczęła mi lecieć krew bardzo intensywnie z dziurki po ukłuciu. Rano poleciała tylko kropelka, a teraz to masakra. Czy może tak się dziać? W poprzedniej ciąży ani razu tak nie miałam, a teraz heparyna miała być zapobiegawczo po owulacji i nie wiem, czy sama sobie nie szkodzę w ten sposób.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:36
-
No mi właśnie ta grudka/siniak pękła właśnie jak ledwo weszłam do wody, nawet nie zadrapałam ani nic. Od ciśnienia? Sama nie wiem, leciało ze mnie bardzo mocno. Teraz ustało ale boję się, czy się znowu nie powtórzy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Syna tez mialam na koniec grudnia. Urodził się po terminie w styczniu.
Kilka dni, a decyduje czy różnica rocznikowo byłaby rok, dwa a nawet i 3 lata gdyby on ur się 2016, a ona 2019Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Coz, każdy ma inne podejście.
Ja pewnie już bym miala na świecie swoje dziecko, gdyby to był inny miesiąc
Położna wczoraj mnie pytała na kiedy termin, więc powiedziałam, że usilnie czekamy do stycznia, ona na to, że jestem jedną z nielicznych, które patrzą na dziecko, bo dużo kobiet to chcą już, tak na koniec rokuTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 tak,czy siak lada dzień dzidziuś będzie na świecie Zleciało Ci te 9miesięcy ? Jak ja bym już chciała być tak w 25tc chociaż
Paula_071,Nadzieja22 bierzecie też dodatkowo wapń przy heparynie? -
Lady_Dior wrote:Bella01 tak,czy siak lada dzień dzidziuś będzie na świecie Zleciało Ci te 9miesięcy ? Jak ja bym już chciała być tak w 25tc chociaż
Tak Lady, zleciało mi szybko te 9 mcy.
Zwłaszcza, że w domu mam 2 latka. Pierwsza ciąża jednak dluzyla mi się, a tu nie wiem kiedy i termin jest
Zobaczysz jak przy drugimTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).