Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Bella niestety nieciekawie
Przepłakałam dzisiaj znowu pół dnia. Dzisiaj liczyłam na , a niestety go nie zobaczyłam. Praktycznie nic nie było widać w pęcherzyku, oprócz małej kropeczki. Lekarka pobrała krew na betę i kazała przyjść w piątek.
Powiedziała, że jest kilka możliwości... albo ciąża się nie rozwija czego strasznie się boję może też być gorszy sprzęt niż w szpitalu, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że aż taka różnica. Poza tym podobno przy becie z 29.12-11330 powinno być już serduszko
Zdaję się na Boga i czekam, bo nic innego zrobić nie mogę
A Ty się jeszcze trzymasz Bella?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:49
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Karolcia, nie wiem jaki finał będzie Twojej historii, ale życzę Ci, aby był taki jak mój.
Też miałam chwilę zwątpienia, kiedy kolejny raz serca nie zobaczyłam...
Ale wtedy akt zawierzenia Bogu mnie wyciągnął z opresji, jak nie depresji.
Tak Paula. Dziś miałam wstawić się do szpitala, jako że już jest TP. Ale ublagalam, że w razie w mam blisko i będę tylko leżeć w domu. Jutro z rana pojadę i albo jutro albo w pt zrobią mi cc.
Panicznie się boję... Trzymajcie kciuki ;]Karolcia89, Lady_Dior, Applejoy, Paula_071 lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Karolcia89 wyobrażam sobie co przeżywasz Mam nadzieję,że dobrze się zakończy Twoja historia.Musimy wierzyć do samego końca.Trzymam kciuki mocno zaciśnięte...
Paula_071 to już lada chwila powitasz swojego bobaska na świecie Trzymam kciuki
Ja właśnie jestem w drodze do Holandii i już mi tyłek wrasta w siedzenie ale to ostatnia taka podróż-pd teraz tylko samolot. -
Szczęśliwej podróży lady dior
Beta z dzisiaj 30 000. Wg kalkulatora bety hcg to dobry przyrost...Bella01, Lady_Dior, baljov lubią tę wiadomość
Obniżone białko Z -
Poziomka25 wrote:Nadzieja, możesz mi przypomnieć jakie Ty masz komórki NK i ile mg sterydu i jakiego bierzesz dziennie? I jakie jeszcze dodatkowe leki masz ? Co brałaś przed ciążą i już jak wiedziałaś że jesteś w ciąży ??
-
Alex trzymam kciuki!
Kurczę Karolcia, oby jednak było dobrze. Za Was też trzymam kciuki.Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
Karolcia89 wrote:Szczęśliwej podróży lady dior
Beta z dzisiaj 30 000. Wg kalkulatora bety hcg to dobry przyrost...
Właśnie Karolcia miałam Ci pisać, że ja w 6t2d? Jakoś tak, miałam bete 22000 i każda tu mnie pocieszała, że będzie dobrze, pomimo, że serducha nie było widać
Beta piękna! Jestem dobrej myśli!Karolcia89 lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 22:14
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Ja już nie pamiętam jakie miałam wartości i ile po owulacji, ale wiem jedno ze beta była bardzo wysoka a serduszka dalej nie było. Karolcia wierzę mocno, że i u Ciebie tak będzie. Chociaż wiem co to za stres i jakie są myśli. Trzymaj się.
Bella trzymam mocno kciuki! Czekamy na Ciebie maleństwoKarolcia89, Bella01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella01 wrote:Bajlov, a u Ciebie jak po tym dlugim cyklu? Trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 07:14
-
Karolcia89 wrote:Szczęśliwej podróży lady dior
Beta z dzisiaj 30 000. Wg kalkulatora bety hcg to dobry przyrost...
Dziękuję Karolcia89-już dojechałam,choć ledwo żywa...
Ja po Twojej becie nie mam wątpliwości Mam nadzieję,że już jutro będzie widać serduszko i w końcu trochę odetchnieszKarolcia89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Lady Dior, ja jednak czuję, że nic z tego nie będzie. Widocznie Bóg ma wobec mnie inne plany. Jedno wiem, nie będziemy się więcej starać. Widocznie nie jest nam dane mieć biologiczne Dziecko. Za dużo nas to kosztuje. Zawsze chcieliśmy zaadaptować dziecko, więc może to będzie odpowiedni czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 13:59
Obniżone białko Z -
Karolcia89, a ja mocno wierzę w Twojego Maluszka i jego serduszko
Alex gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadkualex0806, Karolcia89 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karolcia89 wrote:Dzięki Lady Dior, ja jednak czuję, że nic z tego nie będzie. Widocznie Bóg ma wobec mnie inne plany. Jedno wiem, nie będziemy się więcej starać. Widocznie nie jest nam dane mieć biologiczne Dziecko. Za dużo nas to kosztuje. Zawsze chcieliśmy zaadaptować dziecko, więc może to będzie odpowiedni czas...
Karolcia89 wierzę,że ciężko jest uwierzyć ale nie skreślaj jeszcze tej ciąży :* Ja wierzę,że będzie dobre-czasem naprawdę trzeba trochę dłużej poczekać.Oby Ci ten wieczór,nocka szybko minęły a jutro,żebyś usłyszała dobre wieści.My tu wierzymy
Bella01 powodzenia-trzymam kciuki za Was :*Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
Karolcia, przy takiej becie to tylko czekac aż pojawi się ładnie na usg. Nie wierzę w inny scenariusz.
Bajlov, więc jest duża szansa że na dniach się nam pochwalisz pozytywem!
Moze to przeziębienie to dobry znak.
Powodzenia!Karolcia89, baljov lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).