Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Baksia Trodde
Trzymam kciuki za wasze wizyty ✊😊
Mój M był dziś na pobraniu krwi ,wynik może będzie w sobotę 🤷♀️syn kolezanki z pracy tez mial dzis wymaz🙄 do tego mój brat też ma skierowanie na wymaz tyle że z nim nie mialam kontaktu 🤦♀️.Trzymajcie kciuki żeby wyniku były negatywne bo będzie ciężko 😣 .
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
ja ten cykl oddaję walkoverem - muszę jechać do rodzinnego miasta , moi rodzice są w narażeni na wirusa ( praca : szkoła i elektrownia), a potrzebna jest pomoc przy dziadkach. Nie chcą ich narażać i się z nimi widywać, a ja cały czas w domu, bez kontaktu z ludźmi, więc jestem najmniejszym zagrożeniem.
Zatem moje plany zeszły na drugi tor... -
joanien1104 wrote:ja ten cykl oddaję walkoverem - muszę jechać do rodzinnego miasta , moi rodzice są w narażeni na wirusa ( praca : szkoła i elektrownia), a potrzebna jest pomoc przy dziadkach. Nie chcą ich narażać i się z nimi widywać, a ja cały czas w domu, bez kontaktu z ludźmi, więc jestem najmniejszym zagrożeniem.
Zatem moje plany zeszły na drugi tor...
Przykro mi 🙄eh październik nie jest dla nas łaskawy 😥Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Joanien,
Przykro mi bardzo ale jak mówisz są rzeczy ważne i ważniejsze...
Ewelina,
Ja tez coraz częściej słyszę dookoła takie newsy dotyczące korona. Mam nadzieję, że u Was będzie negatyw 🙏 -
Dziś mój M miał wymaz, wynik do 72h. Ostatnie dwa dni nie były ciekawe, wczoraj było słabo bo wieczorem już miał 39. Na szczęście po paracetamolu spadła i dziś już tylko stan podgorączkowy, ogólnie czuje się dziś ok. Najgorsze jest to ze ja powoli zaczynam się czuć przeziebieniowo😬 wiec w obliczu ewentualnej ciąży jestem przerażona😭 i tak myśle ze jakbym miała to przejść to modlę się żeby nie było gorzej jak u mojego M🙏🙏 a w ogóle to mam nadzieje, że wynik będzie negatywny i to jednak jest „normalna” infekcja🙏
Joanien,
przykro mi😔 ten wirus strasznie wszystko komplikuje. Ale jak piszą dziewczyny są zmęczy ważne i ważniejsze.
Ewelina,
Trzymam kciuki żeby były wynik negatywne i żeby Wasza kwarantanna się szybko skończyła🙏
A tak poza tym kochane, dziękuję za kolejkę pod kibelkiem bardzo mi się przyda Wasze wsparcie w środę😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 20:18
-
Malina
O nie jeszcze tylko tego brakowało 😫przeklęty covid 🤬.Mam nadzieję że twój organizm poradzi sobie z infekcje i nic się nie rozwinie✊ .
Mój M całkiem dobrze się czuje właściwie to w normalnych okolicznościach nie zwrócił by nawet uwagi. Z moim bratem za to gorzej temp 39°C i potęrzne osłabienie .
Czyli razem wyczekujemy negatywnych wyników bo mój M i brat też dziś testowaliStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
baksia wrote:Annie, jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? 😘
Wkurzam się jednak na te nieszczęsne NIFTY. Już dwa razy nie udało się odczytać wyników. Szukam innej kliniki, może do trzech razy sztuka.
Foto80. Super że są aż 3 pęcherzyki. Trzymam kciuki 🙂
Zula36. Trzymam kciuki za test 🙂
Ewelina26. Oby wyniki męża były dobre.
Ja w te testy na Covid nie wierzę, bo one nie są rzetelne, ale mam nadzieję, że nie skomplikują Wam życia.Foto80, Zula36 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Zula36 wrote:Dziewczyny u mnie po południu cień cienia a teraz bladziutka różowa kreska na tych testach o czułości 10. Owu miała być w pon 12 go. Czyli zaskoczyło. Oby się ciąża utrzymała . Jestem przerażona 🥶
Zula36 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Zula,
kochana trzymam mocno kciuki, żeby kreseczka ciemniała! koniecznie daj znać wspaniała wiadomość z rana!Zula36 lubi tę wiadomość
-
Zula 🥰🥰🥰 widać! Jeju jeju, trzymam kciuki Kochana ✊🏻
Kiedy idziesz na bete?Zula36 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Kurde dziewczyny ale się narobiło 😟
Oby testy co udowe były negatywne🙏🏻
Joanien, przykro mi Kochana 😟 mam nadzieję, że szybciutko sytuacja się unormuje i będziecie mogli wrócić do swoich planów ❤️
Powiem Wam, że ja nie wiem co myślę o tym covidzie.. Mam mieszane uczucia. Ale będąc w ciąży trochę się boję. Postanowiłam, że idę na zwolnienie. Jak dobrze pójdzie to w czwartek będę ostatni raz w pracy. Chodzi mi też o inne przeziębienia, choroby. Ja biorę te sterydy i troche organizm jest osłabiony przez nie. Mam nadzieję, że z moim Ktośkiem jest wszystko dobrze i dobrze robię idąc na zwolnienie🙏🏻
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Zula,
Cudowna wiadomość. Bardzo się cieszę. Niech testy ciemnieją!😘❤️
Ewelina,
ta gorączka to rzeczywiście niepokojący objaw. Mam nadzieje, że Twój brat po prostu przechodzi cięższa infekcje i nie jest to covid🙏 Napisz jak będziecie mieć wyniki.
U nas M dziś czuje się rewelacyjnie chodzi i już wymyśla🙈 u mnie ciezko z węchem, ale nie wiem czy to przez katar czy już coś sobie wkręcam😬
Baksia, koniecznie zwolnienie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:15
Zula36 lubi tę wiadomość
-
nie wiem jak Wy, ale ja po wczorajszym orzeczeniu TK boję się zajść w ciążę. To co się stało, że została kobietom odebrana możliwość wyboru nie dając nic, jest dla mnie obrzydliwe . I nie jestem za aborcją, jestem za wyborem. Jestem też całym sercem za kobietami, za ich partnerami, którzy zostaną sami z tragedią.
Strasznie mi smutno i jestem wściekła.
Ja zwyczajnie takiej tragedii bym nie zniosła. Po poronieniach wiem, że zostajemy w większości same z partnerami, bez wsparcia.
Malina, Foto80, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
joanien1104 wrote:nie wiem jak Wy, ale ja po wczorajszym orzeczeniu TK boję się zajść w ciążę. To co się stało, że została kobietom odebrana możliwość wyboru nie dając nic, jest dla mnie obrzydliwe . I nie jestem za aborcją, jestem za wyborem. Jestem też całym sercem za kobietami, za ich partnerami, którzy zostaną sami z tragedią.
Strasznie mi smutno i jestem wściekła.
Ja zwyczajnie takiej tragedii bym nie zniosła. Po poronieniach wiem, że zostajemy w większości same z partnerami, bez wsparcia.joanien1104 lubi tę wiadomość
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏