Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Breath_less
Cieszę się, ze wszystko u Was dobrze. A Maleństwo pięknie przybiera na wadze❤️ Co do ułożenia to niczym się nie martw ma jeszcze trochę miejsca w brzuszku żeby się odwrócić, poza tym ma jeszcze czas😘 teraz po prostu sobie odpoczywa i wierze, ze bez problemu obróci się gdy przyjdzie na to czas🥰❤️Breath_less lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:
AnnaMaria daj znać jak sytuacja u Ciebie.
Ja jestem dziewczyny, ale z telefonu to nie pisanie... Jak usiądę do kompa to nadrobię.
Nadal w dwupaku, zabrałam rano dzieci do kina na pasjonujący dla mnie film, czyli.... "Psi Patrol" 🤣🤣🤣 była premiera dziś u nas, i powiem wam że chodzę do kina, średnio raz na miesiąc, ale takich tłumów i pełnej sali to już dawno nie widziałam 😂😳 szok! Dzieci zachwycone, w sumie było super, ja się cieszyłam ich radością
Mam L4 do końca sierpnia, to bedzie jakiś 40+5 dni we wtorek. W środę już mam koniec L4 i mam się w razie czego stawić na oddział. Także czas mi się kurczy... a ja do tej pory róznie rodziłam, w 38 tc, 41, 39 i 43 tc... więc cieżko coś powiedzieć, jak teraz będzie.... nie uśmiecha mi się wywoływanie, ale jeszcze chwilunię mam... Potrzymajcie kciuki prooooszę...
Breath less, a próbowałaś tych ćwiczeń? Znam dwa przypadki, gdzie po robieniu ich dziecko się odwróciło.. kurcze, daje to nadzieję!
https://www.spinningbabies.com/pregnancy-birth/baby-position/breech/flip-a-breech/
Breath_less lubi tę wiadomość
-
Agulineczka trzymam kciuki by zaczęło się samo na dniach 🙏🤗 to już za chwile 😲🤩
Dziękuje Ci, będę od dziś próbować z tymi ćwiczeniami, może coś to pomoże bo okłady ciepło zimno i akcja z latarka nie przyniosły skutku 😅
Może jeszcze sie przekręci, jeśli nie to może wie co robi i tak ma być🤷🏼♀️—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Breath_less kochana poza spinningbabies z tego co mi wiadomo, to na pewno pozycja kolankowo łokciowa - ale taka, że Ty łokcie masz na podłodze a kolana z pupą znacznie wyżej, czyli np. na łóżku. Ale tak jak mówisz, dziecko wie jak ma się urodzić, ewentualnie można mu trochę pomóc. Jeśli się nie uda - mówimy trudno i akceptujemy, że woli jednak inaczej
Annamaria - powodzenia, oby się samo zaczęłoBreath_less lubi tę wiadomość
-
Żonkil dziś pare razy już stałam na głowie 😅 tak jak piszesz
Żeby atrakcji było mało, będąc w toalecie, tak wyszło ze zauważyłam taka zbita galaretę białą z lekkim zabarwieniem żółci. Podejrzewam, ze to czop sluzowy.
Dwa śni temu na wizycie szyjka długa i zamknięta, czy to możliwe by czop odpadł tak szybko i wcale bie oznaczał porodu?
Gdzieś czytałam, ze czasami odpada nawet kilka tyg przed porodem 🤷🏼♀️ Nie było żadnego zabarwienia krwią ani nic się nie dzieje.
Jest się czym martwić? 🤦♀️—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
11 dni po owulacji, test czułość 25, mam nadzieję, że nie tylko ja widzę drugą kreskę. No i nie jest to test z porannego moczu.
Jeśli tez widzicie to proszę o kciuki by nie był to kolejny biochemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 14:43
Gela093, trodde, Blondyna.B, Ślimak, Annamaria, Breath_less, Malina, Martyna33, Lady_Dior, baljov., baksia, Żonkil, Kitaja, Zula36, Foto80, Bella01, Pani Alenka, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Joanien myślałam ostatnio co u Ciebie...
To nawet nie jest cień cienia tylko całkiem porządna kreska!
Tak strasznie się cieszę
Trzymam kciukijoanien1104 lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Joanien trzymam kciuki🥰
joanien1104, Annamaria lubią tę wiadomość
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
-
Joanien przecież to już nie jest tylko cień😳 piękna kreska! Trzymam mocno kciuki ✊🏻❤️
joanien1104 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
To trzymajcie dalej te kciuki, bardzo mi miło z tego powodu
Pierwszy raz od dawna mam w sobie taki spokój po zobaczeniu pozytywnego testu. Nie wiem czy to reakcja po moich doświadczeniach i biochemach, czy może jednak coś innego Z drugiej strony mam bóle jak na okres, mam wrażenie, że szyjka jest nisko, więc się nie nastawiam.
Na Betę pójdę w przyszłym tygodniu, bo ja dokładnie nawet nie wiem, który mam dzień cyklu z tym 11 dni po owulacji to tez raczej takie „na oko” jest, bo 19-20 sierpnia miałam objawy jak przy owulacji, a 21.08 już minęło.
To nasz ostatni naturalny cykl. Od kolejnego start z inseminacją. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie.Annamaria, baljov., Kitaja lubią tę wiadomość
-
Joanien😍😍😍 a tak nawet dziś myślałam co u Ciebie i jak idą starania💞 a tu już efekty. Super bardzo się cieszę. Piękna kreseczka. Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte❤️
Kochane,
Jesteśmy po wizycie i pierwszym KTG. Wszystko z naszym Maluszkiem dobrze, pięknie przybiera na wadze - mamy już 2481 gram Szczęścia❤️ Wyszły tez już delikatne skurcze macicy, choć i tak nie wiem czy ostatecznie nie skończy się CC - bo wymiary miednicy mam w dolnej granicy🙄 ostatecznie zobaczymy za 2 tyg. Jeśli nic się nie zmieni to za ok 3tyg będę tulić naszego Brzdąca🤭❤️😍Breath_less, joanien1104, baljov., Gela093, Blondyna.B, baksia, Żonkil, Kitaja, Zula36, Bella01, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Joanien ależ piękna krecha 😍 Mocne kciuki, żeby wszystko tym razem poszło jak należy 😁
-
joanien, mocne kciuki ❤️ w Toruniu zwolnił się właśnie brzuszek na porodówce, możesz śmiało przejmować
Dziewczyny, dziękuję za wspólne bycie tu na wątku, wsparcie, rady i towarzyszenie w tej pełnej lęków ciąży.. ❤️
Urodziłam w nocy z niedzieli na poniedziałek, jutro wychodzimy z córeczką do domku prawdopodobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 20:37
trodde, joanien1104, Lady_Dior, baljov., Gela093, Blondyna.B, Malina, Breath_less, baksia, Ślimak, Kitaja, Zula36, Foto80, Bella01, Pani Alenka, Natka95, PaulaZi lubią tę wiadomość
-
Malina wrote:Joanien😍😍😍 a tak nawet dziś myślałam co u Ciebie i jak idą starania💞 a tu już efekty. Super bardzo się cieszę. Piękna kreseczka. Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte❤️
Kochane,
Jesteśmy po wizycie i pierwszym KTG. Wszystko z naszym Maluszkiem dobrze, pięknie przybiera na wadze - mamy już 2481 gram Szczęścia❤️ Wyszły tez już delikatne skurcze macicy, choć i tak nie wiem czy ostatecznie nie skończy się CC - bo wymiary miednicy mam w dolnej granicy🙄 ostatecznie zobaczymy za 2 tyg. Jeśli nic się nie zmieni to za ok 3tyg będę tulić naszego Brzdąca🤭❤️😍
Malina wspaniale 😍 matko to już tuż tuŻ🥰🥰🥰
😲😯Malina lubi tę wiadomość
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
-
Annamaria jeszcze Ci powiem, że wyglądasz po porodzie o wiele lepiej niż ja po 2tyg.od porodu 🙈😂🤪
-
Annamaria gratulacje dla was, wygladasz kwitnaco po porodzie, chyba jestes do tego stworzona😉Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Joanien, piękna kreska! Kciuki mocno zaciśnięte ✊🍀🍀🍀
Malina, super, że wszystko dobrze z maluszkiem 💗 Ciekawe które z nas pierwsza będzie tulić dzidziusia 😉🥰
Annamaria, jaka śliczna córeczka, taka malutka na zdjęciu. I Ty pięknie wyglądasz! Wielkie gratulacje!!! Dużo zdrówka i pięknych chwil 💗🥰🤗⚘👶Malina lubi tę wiadomość
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Annamaria gratulacje 😱🙈🐣🎈🎊
Rzeczywiście wyglądasz fantastycznie , a na pewno nie jak kobieta po porodzie 🤩 normalnie jak na wczasach 😍😅—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
-
Malina, ale Twój chłopczyk już duży 🥰 już niedługo becziesz go tulić ale super ❤️
Annamaria, gratulacje! Boooziu pięknie wyglądasz 🤩 Ja wyglądałam jakby po mnie coś przejechało 😬🤭 duuzo zdrówka dla Was ❤️Malina lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie