Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Znowu awarie...
Rany, ale za Wami tęskniłam!
Pamiętacie nasz plan zebrania adresów email, żebyśmy się w razie czego nie pogubiły, gdyby forum całkiem padło? Ja je zbieram, ale dostałam chyba tylko 6 (zaraz napiszę od kogo mam).
Jeśli któraś z Was chciałabym podesłać swój adres i zabezpieczyć się w taki sposób, to możecie wysyłać do mnie na priv.Nadzieja1988!, Evita lubią tę wiadomość
-
Swoje adresy podesłały (a przynajmniej te do mnie dotarły):
Coconue
Evita
Inessa
Jagna
Maggda
Niebieskaa
Sy__la
Skrzat
annakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:24
-
No od wczoraj forum jie dzialolo - beznadzieja.
A my zaczynamy dzisiaj 10 tydzień. Od wczoraj mam schiza ze z Groszkiem jest nie tak. Yo tylko schizy nie mam żadnych fizycznych powodow.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę was o pomoc!!!
Juz nie wiem co myslec przepraszam ze się powtarzam z pytaniem ale odstawiłam duphaston 4 dni temu miał.wywolac@ a tu nadal moc @ brak - ok czasem może być do 10 dni tak piszą ale ja mam cały czas podwyższona PTC i nie wiem czy jednak owu była czy to wszystko przez duphaston... Ale tak długo? Brałam 5 dni.
Wszędzie piszą ze duphaston. Ni wpływa na tem i juz zgubiłam czy mogę mieć jakąś nadzieje? Czy nie pierwszy raz brałam duphaston. Możecie zerknąć na mój wykres może coś podpowiecieAniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualnyElmo13 wrote:Nadzieja nie doszukuj sie ciągle problemów
myśl.ze jest dobrze i tak już będzie juz jesteś daleko
głową do góry i pooglądać sobie np. Wózki dla dzieciątka
zacznij wierzyć...
-
Elmo13 wrote:Tylko jak napisać wiadomość na priv??
Elmo,
Musisz mnie zaprosić do przyjaciółek, albo ja Ciebie, i wtedy możemy wymieniać wiadomości prywatne.
Zaraz Cię zaproszę
A w drugiej kwestii niestety nie pomogę...
Nie wiem, jak jest z tym Duphastonem. Kiedyś, dawno temu, brałam go też na wywołanie, ale zawsze miałam brać przez 12 dni. No i zawsze około 10.-12. dnia przychodziła @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:38
-
Nadzieja1988! wrote:Na wózki to jeszcze za wcześnie. Koło 6 miesiąca się za takie rzeczy wezmę. Póki co nie chcę zapeszać. Dziewczyny jeszcze do mojego ciążowego rekordu 3 dni. Najdłużej w ciąży bbyłam 11 tygodni i 3 dni. To trudny dla mnie czas... Dobrze, że mam Was :-*
Nadzieja,
Będziemy z Tobą przy biciu rekordu!
A potem kolejnych!
Już blisko, a po tym 11+3 może i psychicznie będzie Ci trochę lżej.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Annak - też Ci wysłałam wtedy mój e-mail na pw i pisałaś, że dotarł
Nadziejko - proszę więc tu nie świrować
Coco - Ciebie też się to tyczy
Maggi, Bombelku - co u Was ?
Inessko - jak się czujesz i jak tam Gabryś?12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny wreszcie udało mi się zalogować, masakra jakaś, stęskniłam się za Wami i zestresowałam się że coś nam forum kuleje. Uzależniłam się od tego naszego forum, ale takie to w sumie przyjemne uczucie
Coco, Nadzieja - proszę już nie schizować bo to już lekkie przegięcie, zaraz Wam jakąś karę wymyślimy za to stresowanie się!Uściski!
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Jacqueline wrote:Annak - też Ci wysłałam wtedy mój e-mail na pw i pisałaś, że dotarł
Tak, przepraszam, mam.
Chyba nawet jako pierwsza przysłałaś, tylko jak zaczęłam dziś listę układać alfabetycznie, to Cię niechcący zgubiłamWszystko jest!
Jeśli jeszcze któraś z Was wysyłała adres, a nie widzi się na liście, to proszę o info!
A resztę zachęcam do wysyłania. Nie damy się pogubić żadnym awariom!!
Coconue
Elmo13
Evita
Inessa
Jacqueline
Jagna
Maggda
Niebieskaa
Sy__la
Skrzat
annakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:47
-
Aniu - nic sie nie stało
Patrzyłam już czy przypadkiem nie ma maila od kogoś nieznajomego jak forum tak długo nie działa
Ehh to już uzależnienieAle jak może być inaczej, jak tu tak fajnie się rozmawia
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Oj, uzależnienie na maksa.
Ja myślałam, że zwariuję, jak nie mogłam przeczytać co u Was:-)
Cały czas mam wrażenie, że forum wciąż zamula. Ale może to tylko wrażenie.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość