Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Maggi to już
super
będę trzymała kciuki
Nadzieja ja do tej pory mam jakieś schizy, lęki itp...powiem Ci, że mnie cała ciążę bolał brzuch, spokojnie możesz brać nospę max 3x1 w tylko żeby był 5-6 godz odstępu, ja z zalecenia lekarza brałam nawet 4 razy dziennie...
Elmo duphaston może podwyższać temperaturę ciała.
Inessko daj znać co z Gabryśkiem, liczę, że ma się coraz lepiej -
nick nieaktualnyMaggi-P wrote:Dziękuje Annak zaraz wyślę maila
Oj tak wszyscy już czekają na najmłodszego członka rodziny. Z najświeższych informacji wynika, że cięcie będzie o 9:30
Maggi-P lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Nadziejko i Jacqueline - już wczoraj miałam Wam napisać, ale awaria nie pozwoliła: teraz po dobrych wieściach zacznijcie cieszyć się ciążąWłączcie pozytywne myślenie - Wasze groszki są silne i dadzą radę, koniec czarnych myśli. Forumowe Ciocie trzymają kciuki
Maggi, będę trzymać kciuki za Was.
Maggda, jeszcze troszkę i Ty będziesz wstawiała na forum zdjęcia swojej pociechyMaggi-P, Nadzieja1988!, maggda lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Coco - a czemu ktoś miał mnie podmienić?
Ależ mnie dzisiaj po południu nieco kłuło jakby w lewej pachwinie jak leżałamTak przez godzine kilkanaście razy coś jakby ktoś coś próbował wbic czy pociągnął, ale przeszło, to raczej nie od jelit
Tak mnie wczoraj wydęło, wyglądam normalnie jak pod koniec 3 miesiąca w ciąży z córką co najmniej, rano było trochę lepiej, ale niewiele
Jacqu bo teraz Ty mnie uspokajasz, a do tej piry u Ciebie była panika.
Ja czuję się lepiej, mniej mnie mdli, mniej mnie brzuch boli, mniej jestem zmęczona, sutki mam mniej wraźliwe , - dlatego sie boje. A do wizyty zostalo 6 dni.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Ja też trzymam mocccno kciuki !!!
Też się chyba uzależniłam bo co chwilkę zaglądałam czy już mineło te parę minut o których była informacja
Paolina dziś 3 dni już jutro 2
Martwię się troszkę bo nie wiem co to może oznaczać ;( a mianowicie wyleciał ze mnie dziś taki jakby czop śluzowy jak jajko przeźroczysty . po mojej suszy myślałam że to okres ale jednak nie . czy któraś wie co to może oznaczać ?? 3 dni mrzed terminem @
Maggi-P lubi tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
nick nieaktualnyPikcia wrote:Hej Dziewczyny
Nadziejko i Jacqueline - już wczoraj miałam Wam napisać, ale awaria nie pozwoliła: teraz po dobrych wieściach zacznijcie cieszyć się ciążąWłączcie pozytywne myślenie - Wasze groszki są silne i dadzą radę, koniec czarnych myśli. Forumowe Ciocie trzymają kciuki
Maggi, będę trzymać kciuki za Was.
Maggda, jeszcze troszkę i Ty będziesz wstawiała na forum zdjęcia swojej pociechyczy wiesz co było powodem?
-
nick nieaktualnyCoconue wrote:Jacqu bo teraz Ty mnie uspokajasz, a do tej piry u Ciebie była panika.
Ja czuję się lepiej, mniej mnie mdli, mniej mnie brzuch boli, mniej jestem zmęczona, sutki mam mniej wraźliwe , - dlatego sie boje. A do wizyty zostalo 6 dni. -
nick nieaktualny
-
Ainade wrote:Ja też trzymam mocccno kciuki !!!
Też się chyba uzależniłam bo co chwilkę zaglądałam czy już mineło te parę minut o których była informacja
Paolina dziś 3 dni już jutro 2
Martwię się troszkę bo nie wiem co to może oznaczać ;( a mianowicie wyleciał ze mnie dziś taki jakby czop śluzowy jak jajko przeźroczysty . po mojej suszy myślałam że to okres ale jednak nie . czy któraś wie co to może oznaczać ?? 3 dni mrzed terminem @
Ja tez zagladalam co chwila! Myslalam ze zwariuje. Ainade a moze to ze tak to ujme pozostalosci po przytulanku? Haha. A jak sie czujesz? Ciazowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 23:14
11.02.2016r Aniołek
-
Kurcze no wykluczyć całkiem tego nie mogę ale wyglądało to zupełnie inaczej, było przeźroczyste i taka ja wiem gluta co się rozciągneła .( przepraszam że tak dosłownie)
Powiedz jak siędziś czujesz ??23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}