X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Paolina91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Hej, Nadziejka,
    Jak dzisiaj samopoczucie i niegrzeczne plamienia?

Wlasnie mialam o to zapytac... Nie zdążyłam.Dzien dobry Nadziejko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 09:21

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Niebieskaa,
    A dokąd wybywasz? :-)

nie ma ciazy jest Hel i wodne szalenstwa, a potem wybryki na Openerze:D

Evita, Elmo13 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • annak Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    nie ma ciazy jest Hel i wodne szalenstwa, a potem wybryki na Openerze:D

Jest Hel, jest impreza :-D

I bardzo dobrze! Wyszalej się trochę. Należy się.
    Na kogoś szczególnie wybierasz się na Openerze, czy tak ogólnie będziesz zażywać muzyki? Ja bym pewnie skoczyła na Red Hot Chilli Peppers, gdybym tam była. Byłam na ich koncercie jakieś... 10 lat temu :-) Super było. Nie wiem, czy styl zachowali, ale myślę, że nie zawiodą.

Niebieskaa lubi tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny ja miałam mega tragiczną noc, spałam może 2 godz z przerwami, zaczął mnie bardzo boleć krzyż, ale to tak dziwnie niby to ucisk niby na okres, bolalo bardzo mocno, zwłaszcza jak leżałam na lewym boku, i mały leżał cały wypięty po skosie... myślałam, że już się zaczęło :"( nie wiedziałam co robić 2 w nocy, męża nie budziłam... ledwo żyję, teraz boli mnie mniej ale boli, nie wiem co będzie za godzinę, jestem wyczerpana psychicznie :(
    Kochana może zadzwoń do swojego lekarza i to skonsultuj?

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Jest Hel, jest impreza :-D

I bardzo dobrze! Wyszalej się trochę. Należy się.
    Na kogoś szczególnie wybierasz się na Openerze, czy tak ogólnie będziesz zażywać muzyki? Ja bym pewnie skoczyła na Red Hot Chilli Peppers, gdybym tam była. Byłam na ich koncercie jakieś... 10 lat temu :-) Super było. Nie wiem, czy styl zachowali, ale myślę, że nie zawiodą.

Ojjjj ja to generalnie uwielbiam koncerty, ta energie ludzi, klimat:D red hoci przede wszystkim! ale tez na Florence czekam, i na pharella i na sigur ros i na M83...odnajduje sie w klimacie duzych imprez muzycznych:)

2fwaugpjrxudygqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal plamię. A już wczoraj myślałam że się poprawi.
    Dziś rano obudziły mnie mdłości i wymiotowałam o 7 rani nospą, ktorą wzięłam wieczorem na ból brzycha a mocno mnie boli ostatnio :-(
    Zostało 5 dni do wizyty

• annak Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Ojjjj ja to generalnie uwielbiam koncerty, ta energie ludzi, klimat:D red hoci przede wszystkim! ale tez na Florence czekam, i na pharella i na sigur ros i na M83...odnajduje sie w klimacie duzych imprez muzycznych:)

Ooo, ja też uwielbiam ten klimat! :-)
    Pharella Williamsa zobaczę kilka dni po Tobie, bo jadę na North Sea Jazz Festival do Rotterdamu. Tam z kolei będzie cała śmietanka jazzowa i nie tylko.
    No to trochę się pobawimy i odetniemy może o wiadomych tematów :-)

Niebieskaa, Evita lubią tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska - to udanego wyjazdu :) I "naładowania baterii" :) :)

Nadziejko - no są te plamienia, ale zmniejszyły się może ?

Ja nie wymiotuję, ale sporadycznie zrobi mi się troszkę niedobrze no i przy myciu zębów mam odruch wymiotny :P

Mam wrażenie, że z tydzień tak ostatnio wzrósł mi apetyt. Może nie jem dużo, ale coś musze przegryźć bo prędzej robie się głodna ;)

Niebieskaa lubi tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze skąd u mnie to ciemnobrązowe plamienie. Normalnie ciemnobrązowe kawałki śluzu :-(

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Niebieskaa,
    A dokąd wybywasz? :-)

Mam nadzieje Anno, ze masz rowniez zaplanowana regeneracje sil psychicznych i fizycznych. Masz jakies konkretne plany?

edit: widze, ze tez masz koncertowe przyjemnosci zaplanowane, suuuper!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 09:54

2fwaugpjrxudygqa.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Mam nadzieje Anno, ze masz rowniez zaplanowana regeneracje sil psychicznych i fizycznych. Masz jakies konkretne plany?

edit: widze, ze tez masz koncertowe przyjemnosci zaplanowane, suuuper!!!

Tak :-)
    Na razie koncerty, a we wrześniu prawdziwy urlop. Tylko najpierw muszę go jeszcze zaplanować ;-)
    Ale perspektywy nie są złe. Trzeba faktycznie trochę dać odpocząć myślom.

Niebieskaa,
    Skoro to są brązowe plamienia, to nie jest to nic świeżego. Zapewne to pozostałości z wcześniejszych plamień.
    Na pewno ten kolor jest o niebo lepszy niż gdyby to była świeża krew. Ale rozumiem, jak bardzo to człowieka niepokoi...

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• M@linka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny - właśnie zaczęłam urlop! Huuuura!!!

Martynko jak czytam o Twoich dolegliwościach to zastanawiam się czy byłabym gotowa sama coś takiego przechodzić :/ Te ostanie tygodnie to Ci się pewnie dłużą szczególnie...

Gratuluję pierwszych forumowych bobasków! Dziewczyny! To musi być dla was cudowna i wyjątkowa chwila po takich przejściach móc utulić swoje wyczekane maleństwa!

U mnie nic nowego. Do wizyty 7 dni. Objawów zero. Czuję się mega dobrze i to pozwala mi się dystansować i nie oczekiwać zbyt wiele od piątkowego usg. Ogólnie jestem bardzo spokojna, "nie świruję", nie panikuję, sypiam bardzo dobrze, dużo się modlę o ten spokój i go mam - jednym słowem jest okej. "Co ma wisieć, nie utonie" - tego się trzymam. Na żadnej becie nie byłam i jestem z tego dumna :D powtórzyłam tylko sikacza i wyszły ładne tłuściutkie dwie kreseczki. Czyli coś na pewno zaskoczyło i biochemiczna ciąża to nie jest, ale mam świadomość, ze okres może zaskoczyć mnie w każdej chwili i nawet nie zdążę na wizytę. mam nadzieję, że tak się nie zdarzy,bo wolałabym by został w mojej histori jakiś medyczny wpis i o tej ciąży. No ale to moje widzi misię i nie mam na to wpływu co będzie. Leki biorę wsyztkie możliwe razem z encortonem i metforminą - tym razem :)

Nadzieja1988!, Magdzia88, Elmo13, annak, Jacqueline, Coconue, Arleta, sy__la lubią tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• annak Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka,
    Ale fajny spokój się wokół Ciebie unosi...
    Chętnie się nim zarażę.

Życzę Ci tego spokoju non-stop i żeby... po prostu było dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:51

M@linka lubi tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• M@linka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no może trochę mi hormony szaleją - dziś jak jechałam autem do pracy i usłyszałam w radiu, że UK jednak wychodzi z unii to ogarnęło mnie takie wzruszenie tą historyczną chwilą, że łzy stanęły mi w oczach i o mało sie nie poryczałam - dobrze, że w aucie byłam sama ;) jakoś mnie to bardzo wzrusza, choć nie mam z Uk "nic" wspólnego.

A co u Jagny? dawno jej tu nie było???

Aa i dziewczynki testujące w niedzielę! - mam Was na uwadze i kciukasy trzymam.

ALe wiecie co ja muszę coś zrobić - za dużo spędzam czasu na forum - wczoraj wrociłam i dzis znów juz od kompa nie mogę sie oderwać - a przecież nie chcę przesiedziec całego urlopu w necie! Kurde... musze coś pomyśleć - może dam sobie limit, że tylko wieczorami sprawdzam posty przez 30min i koniec? sama nie wiem..

ok wymyśliłam - tylko wieczorem pół godzinki sprawdzam co u Was słychać i finito - dobra to odmeldowuje sie do wieczorka! miłego dnia wszystkim

Arletka? @ jest?

Ps. na domiar wszystkiego od 2 dni walczę z opryszczką wargową którą miałam 100 lat temu i oczywiście musiała się pojawić TERAZ w tak newralgicznym dla mnie momencie! dzwoniłam do gina i kazał smarować hascovirem - na razie stłumiłam ja we wczesnym stadium i chyba już nie wywali, bo czuje ze sie cofa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 11:10

Ainade lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka, sprzedaj swoja recepte na to ekspressowe zachodzenie w ciaze:D

M@linka lubi tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka tak trzymać spokój przede wszystkim :)
    A z Jagna spotkałam się na inny wątku obiecała ze zajrzy :) do nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:07

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    haha no może trochę mi hormony szaleją - dziś jak jechałam autem do pracy i usłyszałam w radiu, że UK jednak wychodzi z unii to ogarnęło mnie takie wzruszenie tą historyczną chwilą, że łzy stanęły mi w oczach i o mało sie nie poryczałam - dobrze, że w aucie byłam sama ;) jakoś mnie to bardzo wzrusza, choć nie mam z Uk "nic" wspólnego.

A co u Jagny? dawno jej tu nie było???

Aa i dziewczynki testujące w niedzielę! - mam Was na uwadze i kciukasy trzymam.

ALe wiecie co ja muszę coś zrobić - za dużo spędzam czasu na forum - wczoraj wrociłam i dzis znów juz od kompa nie mogę sie oderwać - a przecież nie chcę przesiedziec całego urlopu w necie! Kurde... musze coś pomyśleć - może dam sobie limit, że tylko wieczorami sprawdzam posty przez 30min i koniec? sama nie wiem..

ok wymyśliłam - tylko wieczorem pół godzinki sprawdzam co u Was słychać i finito - dobra to odmeldowuje sie do wieczorka! miłego dnia wszystkim

Arletka? @ jest?

Ps. na domiar wszystkiego od 2 dni walczę z opryszczką wargową którą miałam 100 lat temu i oczywiście musiała się pojawić TERAZ w tak newralgicznym dla mnie momencie! dzwoniłam do gina i kazał smarować hascovirem - na razie stłumiłam ja we wczesnym stadium i chyba już nie wywali, bo czuje ze sie cofa.
    Opryszczka to podłe dziadostwo. Ja się z tym wirusem męczyłam wiele lat. Teraz jestem po kuracji antybiotkiem i od roku na suplementacji dużą ilością witaminy B.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:20

• Coconue Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie wlasnie dotarla Cebuszka :)))))
    Staam sie nie myslec ale latwe to nie jest.
    Chcialbym juz miec brzucha i moc stosowac detektor tetna.

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć :)))

Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].
  • Paolina91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka mi tez by sie przydal taki limit. Dzieki za kciukasy :)

11.02.2016r Aniołek <3
    dqpr3e5eimhdsuny.png
    dhi4gywlcufll5la.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam,ze nie pisałam ale nie miałam mozliwosci bo nie mogłam wejsc na ovu przez 2 dni :(
    KOCHANE KAZDEJ Z WAS Z OSOBNA ORAZ KAZDEJ Z FORUMOWICZEK DZIEKUJEMY Z CAŁEGO SERCA ZA WSZYSTKIE GRATULACJE I CAŁE WSPARCIE W CZASIE CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    JESTESCIE CUDOWNE I MUSZE POWIEDZIEC,ZE W DUZEJ MIERZE ZAWDZIECZAM GABRYSIA WAM BO MNIE MOTYWOWAŁYSCIE I WSPIERAŁYSCIE DOBRYM WSPARCIE,CZASEM KOPNIAKIEM :P ORAZ MODLITWA <3 <3 <3
    DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PAMIETAM O WAS <3 <3 <3
    a teraz przedstawiam Wam naszego synka niestety lepszego zdjecia nie mam bo nie mozna za bardzo było robic na tych oddziałach co lezał.
    Tu Gabrys zaraz po urodzeniu:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69b4b00d1f40.jpg
    a tutaj juz po odłaczeniu Cepapu:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbf50f09edd1.jpg

Ps.wiecej wiadomosci w pamietniku!!!

Maggi czekam dzisiaj na Wasza dwójeczke <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 13:47

Niebieskaa, maggda, Nadzieja1988!, Jacqueline, Coconue, annak, Elmo13, reni86, Ainade, Evita, Caro, Magdzia88, blondyna5555, sy__la, M@linka, osa, madziara0080, malika89, Mama_Mai lubią tę wiadomość

‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ