Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa gratuluję Ci bardzo bardzo mocno!
Synek jest prześliczny! Wyrośnie na zdrowego i silnego chlopaka!!
Nadzieja wiem że może sobie pomyślisz, że łatwo tak mówić, ale Kochana nie denerwuj się bo i ten stres źle wpływa na Ciebie i Groszka. Odopczywaj, zrelaksuj się. Boli po właśnie prawdopodobnie małe bobo się rozpycha i wije sobie miejscóweczkeBedzie dobrze
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nadzzieja - moja macica jest wieloosci melona, Twoja jeest pewnie jeszcze wieksza bo Ty masz 2 tyg do przodu w stosunku do mnie wiec boli bo rosnie.
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
Inessko piękny chłopczyk! Gratulacje raz jeszcze!
Maggi tuli juz Frania, jest prześliczny! Na pewno sama się odezwie jak dojdzie do siebie po cc
Martynko im dalej w las tym gorzej - tyle Ci powiempod koniec boli juz wszystko a schizy są jeszcze większe. Jeśli dodatkowo boli dol brzucha, nie mija po zmianie pozycji ani prysznicu, to nie czekaj, tylko dzwon do lekarza albo prosto do szpitala
U nas cisza, topimy się w upaleMagdzia88, M@linka lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Pikcia właśnie zauważyłam że straciłaś swoje maleństwo w 12 tygodniu ciąży. Bardzo mi przykro
czy wiesz co było powodem?
Nadziejko, niestety nie znam powodu moich strat
Za pierwszym razem było to poronienie samoistne, teraz ciąża obumarła ok. 8 tygodnia i przez prawie miesiąc żyłam w błogiej nieświadomości... Chociaż od początku było nie tak - bardzo długo był tylko pęcherzyk w macicy i Dzidzia była młodsza niż wskazywał termin OM. Jak poszłam na prenatalne to okazało się, że ciąża przestała się rozwijać i nie ma akcji serca. -
Arleta u mnie też sucho
a dziś tem jeszcze wyższa oszalec można. Dziś czasem nie pobolewa podbrzusze leciutko wiec może może coś przyniesie na razie czekam
A co ci powiedziała lekarka jak mówiłaś ze cie Dupek nie ruszył znaczy @ nie przyszła... Może to być coś poważniejszego? Bo mnie już zaczyna to ironicznie bawić czekam i nie wiem na co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 16:30
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualnyPikcia wrote:Nadziejko, niestety nie znam powodu moich strat
Za pierwszym razem było to poronienie samoistne, teraz ciąża obumarła ok. 8 tygodnia i przez prawie miesiąc żyłam w błogiej nieświadomości... Chociaż od początku było nie tak - bardzo długo był tylko pęcherzyk w macicy i Dzidzia była młodsza niż wskazywał termin OM. Jak poszłam na prenatalne to okazało się, że ciąża przestała się rozwijać i nie ma akcji serca. -
Chwile mnie tu nie bylo...najpierw forum ze 2 dni szwankowalo...a potem ...no...praca stres...i dupa...
Ale przejde do rzeczy...
Inesssskooo jeszcze raz gratulacje ! Zdrowka i sily !!!! Bardzo bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze te narodziny beda dobrym poczatkiem dla nas !!!!!
Maggi slyszalam i o tobie)) wiec sypie nam sie maluchami
) i dla ciebie pomyslnosci i zdrowka ;*
Ktora teraz ??? Bo juz sie zamotalamczekamy na kolejne wiadomosci!
Ja 1 lipca zaczynam urlop...jedziemy do ustki....teraz niby mam dni plodne....ale juz mam chyba na to wyrabane...tz tak ze korzystam...i musze odpuscic myslenia....bo kiepsko ze mna psychicznie....
2 bedziemy juz w Ustce... Mam nadzieje ze bedzie slonko ...poopalam sie troszke...jedziemy do znajomych....
Pewnie bede sie chujkowo czula bo sadlo mam..ostatnio nie lubie towarzystwa....
Beda spacery,woda ..oby cieplaslonko,piwko....itd itd....
Musze wejsc na luz...... !!!!!pewnie bede rzadziej zagladala...juz staram sie ograniczac....chociaz ciekawosc jak u was jest wieksza....
Coco.. Nadziejo....gama... I reszta babek! Trzymajcie sie cieplo i zdrowo ! I oby duzo kreseczek bylo w najblizszym czasie.... Chyba 2 kolezanki jakos na dniach testuja???? Czekam !!!!!!!
Ja bede testowala po powrocie z nad morza 10 lipca....
Mam nadzieje ze slonko plaza i piwka nie zaszkodza ewentualnej ciazy....
Ale postanowilam korzystac z urlopu !!!!!!
Pozdrawiam
a wogole...ja nie wiem czy mam ...czy bede miala owulacje.... taaaa.....
Martynko oby szybko zlecialo ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 18:55
-
Elmo13 wrote:Arleta u mnie też sucho
a dziś tem jeszcze wyższa oszalec można. Dziś czasem nie pobolewa podbrzusze leciutko wiec może może coś przyniesie na razie czekam
A co ci powiedziała lekarka jak mówiłaś ze cie Dupek nie ruszył znaczy @ nie przyszła... Może to być coś poważniejszego? Bo mnie już zaczyna to ironicznie bawić czekam i nie wiem na co...
Ja się boję że po niedokładnym zabiegu, endo z jednej strony nierówno narosło i dlatego teraz się nie złuszcza..niewiem sama mam czekać jeszcze tydzień i iść do gin,ale mowila ,że po duphastonie raczej napewno pojdzie ale ja cos tego nie widzę...
może da ewentualnie coś mocniejszego,oby tylko nie kolejny zabieg..mówiła że nie,żeby jak najmniej takich ingerencji..
mi też tak jak i Tobie śmiac już sie chce normalnie wszystko sprzymierza się przeciwko mnie..
a w poniedziałek mam następne szczepienie..z immunologią zaczęłam walkę a teraz znowu coś
M@linka priv -
nick nieaktualnyCzy mogę do was dołączyć
.Nie jestem z góry mówię trollem , jestem prawdziwym człowiekiem
, jeśli mogę prosić o dopisanie mojej osoby
Szczęśliwa Mamusia - Iwona lat 29 woj.Lubelskie 4 ciąża poronienie samoistne brak akcji serduszka 9 tc , zabieg wyłyżeczkowania macicy miałam robiony 4 czerwca tego roku , ( trzy porody naturalne zdrowe dzieci i ciąże bezproblemowe ) . Serdecznie pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 19:03
Nadzieja1988!, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Czy mogę do was dołączyć
.Nie jestem z góry mówię trollem , jestem prawdziwym człowiekiem
, jeśli mogę prosić o dopisanie mojej osoby
Szczęśliwa Mamusia - Iwona lat 29 woj.Lubelskie 4 ciąża poronienie samoistne brak akcji serduszka 9 tc , zabieg wyłyżeczkowania macicy miałam robiony 4 czerwca tego roku , ( trzy porody naturalne zdrowe dzieci i ciąże bezproblemowe ) . Serdecznie pozdrawiam.
Zapraszamy
Wow masz już 3 dzieci