Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Przepraszam,ze nie pisałam ale nie miałam mozliwosci bo nie mogłam wejsc na ovu przez 2 dni
KOCHANE KAZDEJ Z WAS Z OSOBNA ORAZ KAZDEJ Z FORUMOWICZEK DZIEKUJEMY Z CAŁEGO SERCA ZA WSZYSTKIE GRATULACJE I CAŁE WSPARCIE W CZASIE CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
JESTESCIE CUDOWNE I MUSZE POWIEDZIEC,ZE W DUZEJ MIERZE ZAWDZIECZAM GABRYSIA WAM BO MNIE MOTYWOWAŁYSCIE I WSPIERAŁYSCIE DOBRYM WSPARCIE,CZASEM KOPNIAKIEMORAZ MODLITWA
DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAMIETAM O WAS
a teraz przedstawiam Wam naszego synka niestety lepszego zdjecia nie mam bo nie mozna za bardzo było robic na tych oddziałach co lezał.
Tu Gabrys zaraz po urodzeniu:
306ccfbb54f2.jpg
a tutaj juz po odłaczeniu Cepapu:a3a28fb13b6e.jpg
Maggi czekam dzisiaj na Wasza dwójeczke
Gabrysiu kochany witaj! :-*
Ciocie całują Cię i ściskają
Inessa byłaś dzielna! Gratulacje po raz kolejny
Napisz czasem do nas bo tęsknimy :-*maggda lubi tę wiadomość
-
inessko super ze sie odezwalas
ale powiedz mi jak otworzyc te zdj bo nie moge/ nie umiem
Nadzieja skoro sa wymioty to hormony buzuja i maluszek rosnie a to jest najwazniejszea plamienia mam nadzieje ze to tylko dlatego ze moze bys miala teraz @ pamietaj ze sa kobiety ktore tak plamia brazowym sluzem przez 3 miesiace jak np. moja matka ze mna
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Blondyna jeśli mogę to proszę cie uaktualnij mój wpis na 1 stronie
maggda - Magda lat 25 Bydgoszcz kuj-pomorskie
2poronienia 1ciaza biochemiczna
obecnie w ciazy 17,5
Leki: femibion 2,no-spa,magnez,
Termin porodu 28.11.2016 prawdopodobnie SYNEK
wizyta 20.07blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggda wrote:inessko super ze sie odezwalas
ale powiedz mi jak otworzyc te zdj bo nie moge/ nie umiem
Nadzieja skoro sa wymioty to hormony buzuja i maluszek rosnie a to jest najwazniejszea plamienia mam nadzieje ze to tylko dlatego ze moze bys miala teraz @ pamietaj ze sa kobiety ktore tak plamia brazowym sluzem przez 3 miesiace jak np. moja matka ze mna
maggda lubi tę wiadomość
-
A u mnie Widać Gabrysia
:)słodki
Inessa kochana dawno nie wzruszyła się tak na widok dzieciątka ale wiedząc że to twoje po prostu się wzruszyła znając twoja historie i drogę do tego szczęścia... To popłakałam.sie z radościbardzo wam gratuluje i życzę wam całej rodzinie dużo szczęścia
zasłużliscie na nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 13:54
Niebieskaa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Nadziejo będzie dobrze musi być tu zaczęła się dobrą passa... Juz koniec ze stratami teraz początek narodzin;) a ty juz stoisz w kolejce
sama piszesz ze to jest tylko.brazowe plamienie wiec jest dobrze ze nie krew może faktycznie jakieś naczynka... Albo jeszcze ta stara się oczyszcza ważne ze nic nie boli i masz dolegliwości dzidzia rośnie
jak tam zachcianki na pomidory;) nadal na chłopaka...
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:A u mnie Widać Gabrysia
Inessa kochana dawno nie wzruszyła się tak na widok dzieciątka ale wiedząc że to twoje po prostu się wzruszyła znając twoja historie i drogę do tego szczęścia... To popłakałam.sie z radościbardzo wam gratuluje i życzę wam całej rodzinie dużo szczęścia
zasłużliscie na nie
zgadzam sie z Elmo...patrzylam sie na Gabrysia naprawde jak na cud nad cudami...to niesamowite, ze po tylu trudnych momentach wytrwalas i bylas dzielna i niesamowita i teraz mozesz tulic swoje cudenko! gratulacje Inessko!!!
Jestes moja bohaterka, Inessko!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:01
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Inessko - jeszcze raz gratulacje
Wcale bym nie powiedziała, że Gabryś ma tylko 2kg, wygląda na dużo większego chłopczyka
Słodziutki
Po tym co przeszłaś, wspaniała nagroda
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Inessko,
Te zdjęcia Gabrysia są jak... światło w tunelu dla nas.
Jestem ogromnie szczęśliwa, że wreszcie, po tylu przejściach, spotkała Cię taka nagroda.
Życzę Wam dużo rodzinnego szczęścia, a Gabrysiowi wspaniałego życia i wyłącznie dobrych ludzi na swojej drodze. -
Szwagierka urodziła
Chłopczyk, 3700g
Troche dłużej jej się zeszło niż przy pierwszym porodzie, ale pierwsze mniejsze, córcia coś niecałe 3100
Elmo13, maggda, Ainade, Szczęśliwa Mamusia, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
inessa gratulacje cudownego synka!!! Gabryś jest śliczny, wygląda pięknie i zdrowo:) cudowny czas przed Wami:) wszystkiego dobrego:*
A ja melduję się dziś w 1szym dniu @. Koniec nadziei. W tym miesiącu oczywiście;)
-
nick nieaktualnyElmo13 wrote:A u mnie Widać Gabrysia
zasłużliscie na nie
-
nick nieaktualnyskrzat1988 wrote:inessa gratulacje cudownego synka!!! Gabryś jest śliczny, wygląda pięknie i zdrowo:) cudowny czas przed Wami:) wszystkiego dobrego:*
A ja melduję się dziś w 1szym dniu @. Koniec nadziei. W tym miesiącu oczywiście;)tak musisz myśleć
-
nick nieaktualnyElmo13 wrote:Nadziejo będzie dobrze musi być tu zaczęła się dobrą passa... Juz koniec ze stratami teraz początek narodzin;) a ty juz stoisz w kolejce
sama piszesz ze to jest tylko.brazowe plamienie wiec jest dobrze ze nie krew może faktycznie jakieś naczynka... Albo jeszcze ta stara się oczyszcza ważne ze nic nie boli i masz dolegliwości dzidzia rośnie
jak tam zachcianki na pomidory;) nadal na chłopaka...
-
Nadzieja boli nie ma @ tylko dlatego ze dzidzia rośnie i wszystko w środku tez....
tak masz myśleć a o @ zapomnij jeszcze na kilka miesięcy ok;-)
Wiem ze się martwisz po tylu stratach ale pomysł ze jak do tej pory jest ok wmawiają sobie to chociaż troszkę ale i tak pewnie będziesz do końca się martwić... Tak już jest niestety a potem o dzieciątko będziesz się martwić żeby było zdrowe dobrze się rozwijało... I tak ciąglenadziejo będzie dobrze
Aniołek (8t) marzec 2016