Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę tutaj dziś dobre wiadomości Coco Malinka Nadzieja :* Nie doczytałam tylko czy Arleta dostała w końcu okres
A nooo i Cuuudowny Gabryś :*:*:*Nadzieja1988!, Coconue, Evita lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Coconue wrote:To się melduję.
Groszek ma 3 cm i bije mu serduszko. Fikał sobie koziołki, aż ciężko było go w ogóle zmierzyć.
Następna wizyta za 2 tyg dla zdrowia oaychicznego matki.
Dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ, zresztą mój lekarz mi je będzie robić.
Wiedziałam! Wiedziałam, że będzie dobrze!
Mówiłam Ci, że wrócisz w innym nastroju niż tam szłaś!
Bardzo się cieszę i gratuluję!Nadzieja1988!, Coconue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elmo13 wrote:No no Jagna może jednak trafiłam z tymi bliźniaka miłego wieczorku życzę o kolejnych dni stosunkowo udanych
kurcze jak się potwierdzi to zacznę przyszłość przepowiada nadzieji tez chłopca wykrakalam
szkoda ze u siebie ni umiem nic przewidzieć..
Hmm, Elmo, zaraz zaraz...
Bo jeśli Ty przepowiadasz przyszłość i ostatnio powiedziałaś, że ZA-BIE-RASZ moją @... to oznacza, że...Elmo13 lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:Coconue - wstaw proszę jakieś zdjęcie z USG, jeśli dał się Maluch jakoś uchwycić przy tych fikołkach
No wlasnie na zdjeciu jest w dwoch kawalkach, no tak fikal. Ale gwarantuje Wam ze w sumie byl jeden, tylko bardzo ruchliwy. Fotka bedzie za 2 tygodnie drogie CiocieM@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Nadzieja1988! wrote:Mi jest niedobrze i ciężko na żołądku więc spróbuje zasnąć. Do jutra :-*
Minhest cały czas nie dobrze...ble ble nle i tez ide spac. Albo przed spanie zjem kawalek suchej bulki. O tak. Bulka sucha to jest to.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
M@linka wrote:Był obchód spytali się o plamienie i powiedzieli mi "hcg wysokie wygląda ze dobrze" o nic więcej nie dopytywalam ze strachu przed odpowiedzią...nie wiem jak wysokie i boje się dociekać, nie pytałam też na jaki tydzień wyszło..przez dzisiejsza noc trzymam się zdania w cudzysłowie...
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Coconue wrote:To się melduję.
Groszek ma 3 cm i bije mu serduszko. Fikał sobie koziołki, aż ciężko było go w ogóle zmierzyć.
Następna wizyta za 2 tyg dla zdrowia oaychicznego matki.
Dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ, zresztą mój lekarz mi je będzie robić.
Super wiesci,bardzo sie cieszeM@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
To ja przy okazji jeszcze proszę o dopisanie
Ikarzyca - Aśka, rocznik 1990, woj.śląskie
3.05.2016 poronienie całkowite 9tc po 4 dawkach cytoteku po 4 dobach od stwierdzenia braku tętna - córeczka Gabrysia
Starania od 10.2015
W 2007 roku stwierdzone PCOS - po 8 latach antykoncepcji w celu zahamowania owulacji wszystko do tej pory ok.
Przyjmowane leki: kwas foliowy, vit. D, Inofem, wiesiołek, Omega 3
Obecnie w trakcie starań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 21:49
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Elmo13 wrote:No no Jagna może jednak trafiłam z tymi bliźniaka miłego wieczorku życzę o kolejnych dni stosunkowo udanych
kurcze jak się potwierdzi to zacznę przyszłość przepowiada nadzieji tez chłopca wykrakalam
szkoda ze u siebie ni umiem nic przewidzieć..
samo jajo nic nie znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 21:49
-
Prosze mnie zaktualizowac równiez
Jagna75 - Agnieszka 41 lat - Chrzanów-Małopolska
4 lata starań,aniolek styczen 2016,
Niedoczynność tarczycy,Mthfr C677C hetero,
4 cykl stymulacja CLO+ovitrelle+duphaston.
Beta 12/13 lipiecWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 22:03
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Ainade wrote:Widzę tutaj dziś dobre wiadomości Coco Malinka Nadzieja :* Nie doczytałam tylko czy Arleta dostała w końcu okres
A nooo i Cuuudowny Gabryś :*:*:*
jejku Coconue bardzo się cieszę z tak dobrych wieści!!!
M@linka Jacg u Was też tak będzie,zobaczycie!
ja dziś nie wytrzymałam też i poszłam na prywatną wizytę do ordynatora z innego szpitala..i chyba u niego już zostanę,naprawdę super,wszystko tłumaczył,był w szoku że ta moja lekarka z tego drugiego szpitala nawet nie zatrzymała mnie w szpitalu przy tym zagrazajacym poronieniu..wogóle duzo jeszcze innych rzeczy wyszło niefajnych..
a co najlepsze,zna dobrze prof Malinowskiego,spotyka sie z nim na sympozjach i wysyła też do niego swoje pacjentki! także i z tym super-mamy nic porozumienia..,nawet powiedział że wczoraj miał porod jednej z jego pacjentek po 4 poronieniach a teraz po szczepieniu udało jej się i ma 4-kg bobasa!
super słyszec takie wiesci,naprawdę
mówił,że szkoda brałam teraz duphaston,bo przepisał by mi jakieś plastry z estogenem i by poszło a tak teraz nie mam wyjścia muszę czekac nawet 3 -4 tyg! ale wszystko wygląda w macicy ok,także się uspokoiłam,że nie ma jakiegoś zakażenia czy coś
aha i zrobi mi histero bez problemu
naprawdę samopoczucie mi się poprawiłoM@linka, Evita, Ainade lubią tę wiadomość
-
Jagna miałam już się kiedyś do niego wybrać,ale ufałam tej swojej lekarce (no iczłowiek taki wygodny,bo szpital nowy,lepsze warunki ale teraz wiem,że to nic nie znaczy) ale teraz widzę te wszystkie niedochybienia..wizyta zawsze max 5-10min,co z tego że wszystko przepisywała z leków,clexane (ale to też tak na chybił trafił)L4 itd...on nawet powiedział że gdybym nie zrobiła na WŁASNĄ RĘKĘ bety teraz (bo ona mi nawet nie zleciła) mogłoby być nawet zagrożenie życia,jakby się okazało ,że mam np pozamaciczną..
a ten jest ordynatorem i będę mieć pewność że żadnego zabiegu mi nie spierdzieli!
a i wspomniał że po tak dużych dawkach brania progesteronu w ciąży tak mi się to wszystko wydłuża