Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:ale u mnie jest 22 dni po owu
Udokumentowanej w USG (uwidocznione pęknięcie pęcherzyka?) czy domniemanej czy wyliczonej przez komputerowy system na podstawie wyników badań?
2:0 dla mnieCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
promyczek 39 wrote:Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltego
aniołek 01.02.2016r -
Vertigo udokumentowanej bo bylam na potwierdzeniu owulacji ,i dzis jest 21 lub 22 dniu po owu
chyba zostaje mi czekac do nastepnego usg
laila nie wiem ,gin nie mowilWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:24
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Mój synek, który rósł naprawdę wzorowo ujawnił się w 5 tygodniu 6 dniu ciąży. Miał 2,5mm długości. Serce uwidoczniono.
Moja córka, bardziej jednak zadziorna, ujawniła się w 6 tygodniu 6 dniu. W 5+6 był tylko pęcherzyk i miał 20mm średnicy.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
promyczek 39 wrote:Vertigo udokumentowanej bo bylam na potwierdzeniu owulacji ,i dzis jest 21 lub 22 dniu po owu
chyba zostaje mi czekac do nastepnego usg
laila nie wiem ,gin nie mowil
cholera
przegrałam
nie martw się, będzie dobrze, tak może być - vide mój wcześniejszy wpis.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
woow jak się robi takie zdjęcie na paznokciu? super efekt:)
Niebieska wzięło mnie na takie dzianinowe sukienki po tym jak zobaczyłam TwojąWcześniej stawiałam raczej na trapezowe sukienki przed kolano, ale te dopasowane mają charakterek;) No i w ogóle sukienki są genialne, bo nie trzeba się zastanawiać nad dopasowanie góry do dołu i odwrotnie;)
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltegoFabian
Cyprian
Tymuś
-
promyczek 39 wrote:Vertigo nawet jesli przegrałas heh ,to dzieki za pocieszenie ,przyda mi sie bo sie zestresowalam
Nie pocieszam Cię, po prostu ciąża to nie matematyka, pęcherzyk ciążowy może być naprawdę duży i nadal może nic w nim nie być. Teraz jak byłam w ciąży, to robiłam sobie usg u siebie w pracy i nie mogłam znaleźć zarodka i pęcherzyka żółtkowego - tak się schował w jakimś zakamarku, że nie mogłam go uwidocznić. A czasem nie ma nic, tak jak u mojej córeczki, chociaż nie był z ciąży młodszej, bo potem wypadała wzorowo w 7 i 9 tygodniu jak sprawdzałam na badaniu. Ot po prostu, na początku szło to wolniej.
Możesz sobie wyobrazić co ja czułam jak w 6+6 nie było nic, a tydzień później polała mi się po nogach krew.... to był najgorszy tydzień mojego życiaa finał szczęśliwy
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
skrzat1988 wrote:woow jak się robi takie zdjęcie na paznokciu? super efekt:)
Niebieska wzięło mnie na takie dzianinowe sukienki po tym jak zobaczyłam TwojąWcześniej stawiałam raczej na trapezowe sukienki przed kolano, ale te dopasowane mają charakterek;) No i w ogóle sukienki są genialne, bo nie trzeba się zastanawiać nad dopasowanie góry do dołu i odwrotnie;)
Je robiła mi koleżanka bo ja jestem leworęcznych i chyba bym Marilyn na czole miała heh. Ja umiem tylko hybryda bez jakiś specjalnych wzorów. Wiec nic trudnego kochana. Naklejka iwyglada jak taka naklejka na jaka z folii jak na święta wielkanocne. Moczy się ją minute w wodzie jak tatuaż dla dzieci i na pazura i zalewa żelem lub utwardzaczem. Mam jeszcze takie z Jackson em heheskrzat1988 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Je robiła mi koleżanka bo ja jestem leworęcznych i chyba bym Marilyn na czole miała heh. Ja umiem tylko hybryda bez jakiś specjalnych wzorów. Wiec nic trudnego kochana. Naklejka iwyglada jak taka naklejka na jaka z folii jak na święta wielkanocne. Moczy się ją minute w wodzie jak tatuaż dla dzieci i na pazura i zalewa żelem lub utwardzaczem. Mam jeszcze takie z Jackson em hehe
NA allegro są i grosze kosztują e efekt super nie? Coś innego ☺☺☺skrzat1988 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltego
Kiedy kolejna wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:50
aniołek 01.02.2016r