Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
to tak jak ja, 15.06 wizyta, 16.06 szpital, ale wierze, że Bóg ma w tym jakś cel, przez to jesteśmy silniejsze.
Jeszcze szczęście się do Nas uśmiechnie :*
laila_25 wrote:ja zabieg na urodziny praktycznie ;/05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamamara ja brałam vitaminer prenatalne i nadal biorę ma fajny skład i niska cenę i jest tam już kwas foliowy dodatkowo lokalami od jakiegoś czasu kwasy omega 3-6-9 i magnez i tyle nadal to łykam
A co do szyjki to ja nie zauważyłam różnicy była nisko dość twarda i zamknięta później juz ta nie mieszalamale dzień przed pozytywnym.testem po seksiku mój mąż stwierdził że ciasno było
wiec może męża popytaj co czuje
Aniołek (8t) marzec 2016
-
skrzat1988 wrote:o no właśnie też semilaca sobie zamówiłam:) i jak, zadowolona jesteś? trudne są początku czy od razu ładnie Ci wychodziły pazurki?
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Kurde brzuch mnie pobolewa okresowo. ;( może wcale nie doczekam tej bety... Bu... A jak doczekam to macie przekichane bo będę bombardowac forum obawami.
A co do piersi.. Jeszcze w weekend tak bolaly i były gorące że myślałam że umrę.. Teraz trochę mniej.. Ale ciągle.. No i ciagne sprawdzam czy bolą.. Chociaż poprzednio tak szybko poronilam że nie zdążyły przestać bolećFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Kurde brzuch mnie pobolewa okresowo. ;( może wcale nie doczekam tej bety... Bu... A jak doczekam to macie przekichane bo będę bombardowac forum obawami.
A co do piersi.. Jeszcze w weekend tak bolaly i były gorące że myślałam że umrę.. Teraz trochę mniej.. Ale ciągle.. No i ciagne sprawdzam czy bolą.. Chociaż poprzednio tak szybko poronilam że nie zdążyły przestać boleć
aniołek 01.02.2016r -
skrzat1988 wrote:vertigo właśnie wyłowiłam Twój post:) dziękuję, że pytasz o mój humor:) dzięki zakupom dziś mam trochę lepszy:P prawdziwa ze mnie kobieta;) choć generalnie tkwię cały czas w tej samej sytuacji - bezrobotna i bezdzietna;) Trochę tak jeszcze wytrzymam, ale jak za rok będę w takim samym położeniu to depresja murowana.
A Ciebie kobieto to ja podziwiam, 90 pacjentów dziennie, ja po 30tu to już bym miała ochotę zacząć do nich strzelaćI na pewno połowa z nich to ciężkie przypadki charakterowe, jak siedzę z takim starymi babciami pyskatymi w poczekalni to aż mi się czasem flaki ze złości skręcają, a Ty musisz jeszcze z nimi grzecznie rozmawiać. Masakra;)
To pięknie, nie ma nic lepszego na zrypany humor niż nowa sukienkaNiech to będzie pierwszy krok do lepszej przyszłości - podobno zawsze wszystko kończy się dobrze, więc widać to jeszcze nie jest koniec u Ciebie. Myślę o Tobie ciepło.
Dziękuję bardzo za ojojanie mojej sytuacji zawodowej - babcie do mnie nie chodzą, bo jestem bezczelna i nie pozwalam im marudzić, bo nie mam czasu ich słuchać. Jak za bardzo uciekają się do historii średniowiecza, to biorę je pod pachę i wystawiam za drzwi, mówiąc, że barok, romantyzm i inne epoki jej życia omówimy na kolejnych wizytach. Z tego powodu jestem tą niemiłą panią doktor i chodzą do tej miłej co ich słucha i ma potem po 2 godziny poślizgówa do mnie chodzą chorzy
DLACZEGO PRAWIE NIKT NIE OJOJAŁ MOICH WSZÓW? wszystko mam upieprzone w tym płynie....
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
KammaMarra - muszę Ci to napisać - marudzisz
weź męża do wyrka, zamiast się tu zastanawiać kiedy będziesz miała owulację
od naszego myślenia w ciąże nie zajdziesz. Jeśli masz nieregularne cykle to nic nie zaplanujesz. Na szczęście zachodzenie w ciążę nie wymaga szczególnego planowania.
Jak męża masz w delegacjach to wykorzystuj czas kiedy jest - albo trafisz albo nie, przecież nie powiesz swojej owulacji że ma się przesunąć w lewo czy w prawo, bo raczej Cię nie posłucha.
Jak masz wątpliwości, to zrób jutro betę, a potem za tydzień. Przecież to nic nie zmieni.
Zaszłaś w ciążę raz, to zajdziesz i drugi. Jak widzisz, po poronieniach dziewczyny w ciążę zachodzą wielokrotnie, właściwie nieznana jest mi sytuacja, w której kobieta zachodzi w ciążę raz, roni, a potem już nie zachodzi do końca życia. Nie znam takich kobiet. Tak więc nie jest to częsty przypadek. CIERPLIWOSCI życęprzydaje się w macierzyństwie, warto poćwiczyć
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:To pięknie, nie ma nic lepszego na zrypany humor niż nowa sukienka
Niech to będzie pierwszy krok do lepszej przyszłości - podobno zawsze wszystko kończy się dobrze, więc widać to jeszcze nie jest koniec u Ciebie. Myślę o Tobie ciepło.
Dziękuję bardzo za ojojanie mojej sytuacji zawodowej - babcie do mnie nie chodzą, bo jestem bezczelna i nie pozwalam im marudzić, bo nie mam czasu ich słuchać. Jak za bardzo uciekają się do historii średniowiecza, to biorę je pod pachę i wystawiam za drzwi, mówiąc, że barok, romantyzm i inne epoki jej życia omówimy na kolejnych wizytach. Z tego powodu jestem tą niemiłą panią doktor i chodzą do tej miłej co ich słucha i ma potem po 2 godziny poślizgówa do mnie chodzą chorzy
DLACZEGO PRAWIE NIKT NIE OJOJAŁ MOICH WSZÓW? wszystko mam upieprzone w tym płynie....
Ojojajm weszki. Przez Nas nauczycieli nazywani 'gośćmi' znam ten ból.. W szkole i przedszkolach powszechny problem ;fFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Ojojajm weszki. Przez Nas nauczycieli nazywani 'gośćmi' znam ten ból.. W szkole i przedszkolach powszechny problem ;f
dziękuję, dziękuję, dziękujęjuż mi lepiej
dzwoń do labu, na pewno już jest Twoja betaCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:KammaMarra - muszę Ci to napisać - marudzisz
weź męża do wyrka, zamiast się tu zastanawiać kiedy będziesz miała owulację
od naszego myślenia w ciąże nie zajdziesz. Jeśli masz nieregularne cykle to nic nie zaplanujesz. Na szczęście zachodzenie w ciążę nie wymaga szczególnego planowania.
Jak męża masz w delegacjach to wykorzystuj czas kiedy jest - albo trafisz albo nie, przecież nie powiesz swojej owulacji że ma się przesunąć w lewo czy w prawo, bo raczej Cię nie posłucha.
Jak masz wątpliwości, to zrób jutro betę, a potem za tydzień. Przecież to nic nie zmieni.
Zaszłaś w ciążę raz, to zajdziesz i drugi. Jak widzisz, po poronieniach dziewczyny w ciążę zachodzą wielokrotnie, właściwie nieznana jest mi sytuacja, w której kobieta zachodzi w ciążę raz, roni, a potem już nie zachodzi do końca życia. Nie znam takich kobiet. Tak więc nie jest to częsty przypadek. CIERPLIWOSCI życęprzydaje się w macierzyństwie, warto poćwiczyć
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....