Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie dziewczyny,
ja to się trochę pogubiłam
poronienie zatrzymane 16.06.16 0 same szóstki nie ma co...,
na szczęście tabletkami - cytotec w ciągu/ dwóch dni aż 8 tabletek.
pierwsza miesiączka 25 lipca - lub dwa trzy dni wcześniej miałam brunatne plamienia a ta miesiączka też była skąpa i krótka - 3 dni,
potem po 24 dniach kolejna miesiączka ( 17.08) - już normalna bolesna, obfita bardzo
teraz czekam na kolejną,
dodam , że staramy się od końca lipca.
Nie wiem, jak interperetować długości cykli itp...
wiem, głupia jestem nie?
i tee05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elmo13 wrote:Aniu to czekamy razem na wizytę jutro oby same dobre wieści były
a z tymi cyckami to podobno.tak jest ze nie zawsze są super jędrne do końca ale rozumiem.twoj strach sama co chwila się macam czy napewno są pełniejsze i coś im dolega jak dotknę chociaż lekarz mi powiedział na wizycie ze nie muszą boleć cały czas się
To jest istne szaleństwo, naprawdę.
W życiu się tyle po cyckach nie macałam, co teraz. O mężu nie wspomnę, bo ciągle mu każę badać rozmiar
(skoro inych obszarów mi badać nie może, to niech będzie chociaż to).
Nawet teraz, siedzę w pociągu i ciągle się pod bluzką memłam. Dobrze, że pusto, bo jeszcze by współpasażerowie stwierdzili, że wariatka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 14:12
-
skrzat1988 wrote:Annak a widzisz szkoda, że nie jesteś w Wwie, bo ja bym Ci zrobiła paznokcie
sama to wprost uwielbiam i nawet nieźle mi to wychodzi:) zastanawiam się nad jakimś profesjonalnym kursem:) a dziś właśnie zamówiłam sobie zestaw do robienia hybryd:)
Jeśli chodzi o Trójmiasto to mogę polecić salon Balola w Sopocie. Mają dość drogo, ale obsługa i standardy na najwyższym poziomie - jak chcesz się zrelaksować to to jest dobre miejsce:) Baw się dobrze i wypoczywaj:*
I Ty, kochana, z tyloma talentami martwisz się, że pracy nie znajdziesz?!
No way!
Dziękuję za reko!
-
KammaMarra wrote:No właśnie dziewczyny,
pierwsza miesiączka 25 lipca - lub dwa trzy dni wcześniej miałam brunatne plamienia a ta miesiączka też była skąpa i krótka - 3 dni,
potem po 24 dniach kolejna miesiączka ( 17.08) - już normalna bolesna, obfita bardzo
teraz czekam na kolejną,
wiem, głupia jestem nie?
i tee
Kochana, nie jesteś głupia. Po tych poronieniach to można się normalnie pogubić. Większość z nas to miała.
Co do bety, to pewnie najlepiej robić w terminie @ albo tuż po.
[powiedziała ta, co robiła 5 dni przed, hehe... no, ale mi ponad wszystko zależało, żeby testować 29.07, więc mam usprawiedliwienie]
Rozumiem, że u Ciebie jest ten kłopot, że nie jesteś pewna, kiedy ta @ może przyjść? -
hehe... mąż na pewno zadowolony, a ty kochana nie martw się ja tak jak dziewczyny, czuje że u Ciebie będzie wszystko okej
annak wrote:To jest istne szaleństwo, naprawdę.
W życiu się tyle po cyckach nie macałam, co teraz. O mężu nie wspomnę, bo ciągle mu każę badać rozmiar
(skoro obszarów mi badać nie może, to niech będzie chociaż to).
Nawet teraz, siedzę w pociągu i ciągle się pod bluzką memłam. Dobrze, że pusto, bo jeszcze by współpasażerowie stwierdzili, że wariatka.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
tak właśnie,
w ogóle nie czuje się jakbym miała dostać okres...
robiłam wczoraj test negatywny, nie wiem czy za szybko czy po prostu miesiączka przyjdzie trochę później
ja jak dziecko we mgle, nie mam się kogo poradzić nawet...
annak wrote:Kochana, nie jesteś głupia. Po tych poronieniach to można się normalnie pogubić. Większość z nas to miała.
Co do bety, to pewnie najlepiej robić w terminie @ albo tuż po.
[powiedziała ta, co robiła 5 dni przed, hehe... no, ale mi ponad wszystko zależało, żeby testować 29.07, więc mam usprawiedliwienie]
Rozumiem, że u Ciebie jest ten kłopot, że nie jesteś pewna, kiedy ta @ może przyjść?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:No właśnie dziewczyny,
teraz czekam na kolejną,
wiem, głupia jestem nie?
i tee
aniołek 01.02.2016r -
KammaMarra wrote:tak właśnie,
w ogóle nie czuje się jakbym miała dostać okres...
robiłam wczoraj test negatywny, nie wiem czy za szybko czy po prostu miesiączka przyjdzie trochę później
ja jak dziecko we mgle, nie mam się kogo poradzić nawet...
To może odczekaj kilka dni (wiem, wiem, strasznie trudno) i zrób wtedy ponowny test. Ten wczorajszy mógł być trochę za wcześnie. -
no właśnie miesiączkowałam dziwnie raz miałam cykl 28 raz 35 i sama nie wiem, ile liczyć , w tym cyklu w ogóle nie widziałam śluzu płodnego , a po miesiączce tak z 12 dni bolały mnie jajniki czułam, ze pracują a teraz spokój.
a szyjka zapomniałam dodać, że zamknięta.
czyli od 17, wychodzi 28dc.
laila_25 wrote:Przeciez wczesniej miesiaczkowalas... nie wiesz jaka masz dlugosc cykli? Nie bedziesz miec normalnych cykli zaraz po poronieniu. Jest balagan hormonalny. 17pewnie mialas @ i od niej licz teraz do nastepnej.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:mam taką dziwną szyjkę taka nisko, twardą a zarazem dziwną nie umiem tego opisać, może to na okres?
trzeba badac regularnie i porownywac
aniołek 01.02.2016r -
tak zrobię, ale objawów nie mam żadnych , a w tamtej ciąży - cyce jak patelnia gorące i piekące haha:)
annak wrote:To może odczekaj kilka dni (wiem, wiem, strasznie trudno) i zrób wtedy ponowny test. Ten wczorajszy mógł być trochę za wcześnie.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
dobrze, że jest tu ktoś doświadczony,
mówiłam, że jak dziecko we mgle
dziękuje
laila_25 wrote:szyjka sie zmienia w ciagu dnia kilka razy jesli nie badalas jej wczesniej 1 razowe sprawdzanie niczego nie wnosi
trzeba badac regularnie i porownywac05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:no właśnie miesiączkowałam dziwnie raz miałam cykl 28 raz 35 i sama nie wiem, ile liczyć , w tym cyklu w ogóle nie widziałam śluzu płodnego , a po miesiączce tak z 12 dni bolały mnie jajniki czułam, ze pracują a teraz spokój.
a szyjka zapomniałam dodać, że zamknięta.
czyli od 17, wychodzi 28dc.
aniołek 01.02.2016r -
KammaMarra wrote:tak zrobię, ale objawów nie mam żadnych , a w tamtej ciąży - cyce jak patelnia gorące i piekące haha:)
To akurat nic nie musi znaczyć!
Mnie w pierwszej ciąży tak bolały, że nie mogłam prysznica wziąć. W drugiej nie zdążyły. W trzeciej bolały średnio. A w czwartej w ogóle -
annak wrote:To może odczekaj kilka dni (wiem, wiem, strasznie trudno) i zrób wtedy ponowny test. Ten wczorajszy mógł być trochę za wcześnie.
Kochana moja,
nastawiłam się wstępnie na małpę. Oby nadeszła szybko jeżeli ma być.
bo mój mąż ciągle w rozjazdach i muszę się na niego czaić05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
a jak z testowaniem? mi wyszedł przed miesiączka w pierwszej ciąży
boże, jak dobrze, że jesteś - twój optymizm razi na kilometr
annak wrote:To akurat nic nie musi znaczyć!
Mnie w pierwszej ciąży tak bolały, że nie mogłam prysznica wziąć. W drugiej nie zdążyły. W trzeciej bolały średnio. A w czwartej w ogóle05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Laila,
A jak Ty się czujesz?
Bo nas tu jak zwykle opisujesz z każdej strony w naszych sprawach, a o sobie cichutko. A mnie interesuje Twój stan ducha i ciała.