Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:a jak z testowaniem? mi wyszedł przed miesiączka w pierwszej ciąży
boże, jak dobrze, że jesteś - twój optymizm razi na kilometr
U ciebie pewnie tez tak jest skoro masz rozne cykle.
+14 od owulacji i albo @ albo testuj wtedy bedzie wynik w miare, teraz pewnie za wczesnie na testy
aniołek 01.02.2016r -
KammaMarra wrote:a jak z testowaniem? mi wyszedł przed miesiączka w pierwszej ciąży
boże, jak dobrze, że jesteś - twój optymizm razi na kilometr
Dzięki, Kamma, ale jak widać po dzisiejszym poranku i ja potrafię przypanikować na grubo
Poczekaj jeszcze z testami kilka dni. Ja zawsze robiłam trochę przed @, ale to ze względu (przynajmniej taka jest oficjalna wersja) na konieczność brania leków jak najszybciej.
Ty jesteś wpisana do naszej tabelki z pierwszej strony? -
annak wrote:Laila,
A jak Ty się czujesz?
Bo nas tu jak zwykle opisujesz z każdej strony w naszych sprawach, a o sobie cichutko. A mnie interesuje Twój stan ducha i ciała.
dzis negatyw ale wykres jak ciążowy, jakies tam poblaski na testach ale takie byle jakie dosc mocno.. raczej negatywy...czekam! czekam strasznie niecierpliwie czy sie cos pojawi!
W tamtej ciazy 14dpo mialam pierwszy pozytyw. Trzymaj kciuki
Stan ducha: NIECIERPLIWOSC I NADZIEJA!!
Stan ciala: ciagutki w jajnikach i troszke bole jak na @ ale w ciazy tez tak bylosy__la lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Dzięki za wszystko,
trochę się podbudowałam, że a nóż widelec, nie wszystko przesądzone
pozostaje spokojnie czekać i nie zaprzątać sobie głowy nie potrzebnym gdybaniem
a może i męża jeszcze namowie na małe przytulanko
laila_25 wrote:zalezy kiedy mialas owulke u mnie od 15dc owulacja do 22dc potrafila sie pojawiac
U ciebie pewnie tez tak jest skoro masz rozne cykle.
+14 od owulacji i albo @ albo testuj wtedy bedzie wynik w miare, teraz pewnie za wczesnie na testy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
annak wrote:Dzięki, Kamma, ale jak widać po dzisiejszym poranku i ja potrafię przypanikować na grubo
Poczekaj jeszcze z testami kilka dni. Ja zawsze robiłam trochę przed @, ale to ze względu (przynajmniej taka jest oficjalna wersja) na konieczność brania leków jak najszybciej.
Ty jesteś wpisana do naszej tabelki z pierwszej strony?
aniołek 01.02.2016r -
Nie kochana nie jestem,
ale Twoje panikowanie jest w jak najlepszym porządku i masz do niego prawo jesteś mamusią i nosisz serduszko pod piersiąwięc masz prawo panikować
A może dostanę prezent na imieniny, wypadają 16go)
annak wrote:Dzięki, Kamma, ale jak widać po dzisiejszym poranku i ja potrafię przypanikować na grubo
Ty jesteś wpisana do naszej tabelki z pierwszej strony?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
to trzymam kciuki za twoje dwie piękne i oczowalące krechy !!
Ja zatestuje pod koniec tygodnia
laila_25 wrote:heh ja jak na szpileczkach.. zajrzyj na wykres a zrozumiesz
dzis negatyw ale wykres jak ciążowy, jakies tam poblaski na testach ale takie byle jakie dosc mocno.. raczej negatywy...czekam! czekam strasznie niecierpliwie czy sie cos pojawi!
W tamtej ciazy 14dpo mialam pierwszy pozytyw. Trzymaj kciuki
Stan ducha: NIECIERPLIWOSC I NADZIEJA!!
Stan ciala: ciagutki w jajnikach i troszke bole jak na @ ale w ciazy tez tak bylo05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:to trzymam kciuki za twoje dwie piękne i oczowalące krechy !!
Ja zatestuje pod koniec tygodnia
rodzinie jak sie uda powiem dopiero kolo 10 tygodnia jak nie pozniejElaria lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Niebieskaa wrote:ja tez sie w to bawie:D z zestawem semilac, ale nie mam jakis specjalnych zdolnosci. Czasem sie smiejemy z mezem ze na starosc bedziemy w duecie jezdzic po miescie i swiadczyc uslugi: ja paznokcie, on kawe (kupil sobie niedawno wymarzony ekspress do kawy i ma kupe radochy z robienia kawy).
o no właśnie też semilaca sobie zamówiłam:) i jak, zadowolona jesteś? trudne są początku czy od razu ładnie Ci wychodziły pazurki?
vertigo właśnie wyłowiłam Twój post:) dziękuję, że pytasz o mój humor:) dzięki zakupom dziś mam trochę lepszy:P prawdziwa ze mnie kobieta;) choć generalnie tkwię cały czas w tej samej sytuacji - bezrobotna i bezdzietna;) Trochę tak jeszcze wytrzymam, ale jak za rok będę w takim samym położeniu to depresja murowana.
A Ciebie kobieto to ja podziwiam, 90 pacjentów dziennie, ja po 30tu to już bym miała ochotę zacząć do nich strzelaćI na pewno połowa z nich to ciężkie przypadki charakterowe, jak siedzę z takim starymi babciami pyskatymi w poczekalni to aż mi się czasem flaki ze złości skręcają, a Ty musisz jeszcze z nimi grzecznie rozmawiać. Masakra;)
-
ja powiedziałam mężowi, że jak się uda teraz to dowiedzą się w grudniu,
nie chce rozczarowań niepotrzebnych i chyba im mniej osob wie tym lepiej
laila_25 wrote:mnie juz same kreski nie uciesza, uciesze sie dopiero po 1 USG tak na powaznie
rodzinie jak sie uda powiem dopiero kolo 10 tygodnia jak nie pozniej05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
też myślę czy dzisiaj nie zajść do mohito a może coś sobie kupie i poprawie humor ?
skrzat1988 wrote:o no właśnie też semilaca sobie zamówiłam:) i jak, zadowolona jesteś? trudne są początku czy od razu ładnie Ci wychodziły pazurki?
vertigo właśnie wyłowiłam Twój post:) dziękuję, że pytasz o mój humor:) dzięki zakupom dziś mam trochę lepszy:P prawdziwa ze mnie kobieta;) choć generalnie tkwię cały czas w tej samej sytuacji - bezrobotna i bezdzietna;) Trochę tak jeszcze wytrzymam, ale jak za rok będę w takim samym położeniu to depresja murowana.
A Ciebie kobieto to ja podziwiam, 90 pacjentów dziennie, ja po 30tu to już bym miała ochotę zacząć do nich strzelaćI na pewno połowa z nich to ciężkie przypadki charakterowe, jak siedzę z takim starymi babciami pyskatymi w poczekalni to aż mi się czasem flaki ze złości skręcają, a Ty musisz jeszcze z nimi grzecznie rozmawiać. Masakra;)
skrzat1988 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
skrzat1988 wrote:o no właśnie też semilaca sobie zamówiłam:) i jak, zadowolona jesteś? trudne są początku czy od razu ładnie Ci wychodziły pazurki?
polecam
Ja wlasnie zjadlam 3 tab kwasu foliowego i popijam inofoliciem.... czy to juz zalatuje o zboczenie?
skrzat1988 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
na co jest ten ifolic? jeżeli mogę wiedzieć?
laila_25 wrote:Ja robilam sobie i tylko 1 raz mi sie nie udaly pozniej juz jak z salonu
polecam
Ja wlasnie zjadlam 3 tab kwasu foliowego i popijam inofoliciem.... czy to juz zalatuje o zboczenie?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamamara ja zawsze miałam długie cykle ale ok.34 dni a od poronienia w cały świat jak widać na wykresie. Starałam się obserwować cykl właśnie aby móc wychwycić ewentualna owu która niespodziewanie się pojawiła. Dzięki tej obserwacji mogłam policzyć wiek ciąży i się zgadza z usg.
Masz jeszcze jakieś pytania to dawaj jak mogę to pomogęAniołek (8t) marzec 2016
-
ja jakoś po poronieniu nie miałam siły do prowadzenia wykresu, ale chyba bez tego się nie obejdzie.
zastanawiam się czy podjechać do mojego gina...
nie bardzo wiem, czy te bóle jajników to normalne - myślałam, że to oznaka owulacji lub bólu okołowu. a teraz się pogubiłam,
najpierw biust mnie piekł i sutki były inne - może progest.?, a teraz
takie flakilekko pobolewają mnie od czasu do czasu plecy
a tak poza tym to zero nic, zawsze wcześniej brzuch mnie pobolewał.
wszystko takie zagmatwane po tym poronieniu.
a czy jakieś witaminy,coś mam brąc? biorę tylko kwas foliowy..
Elmo13 wrote:Kamamara ja zawsze miałam długie cykle ale ok.34 dni a od poronienia w cały świat jak widać na wykresie. Starałam się obserwować cykl właśnie aby móc wychwycić ewentualna owu która niespodziewanie się pojawiła. Dzięki tej obserwacji mogłam policzyć wiek ciąży i się zgadza z usg.
Masz jeszcze jakieś pytania to dawaj jak mogę to pomogę05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....