Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
vertigo wrote:dziękuję, dziękuję, dziękuję
już mi lepiej
dzwoń do labu, na pewno już jest Twoja betaFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ale dziś nowe hybrydy będę miała na nanannanana
skrzat1988, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Właśnie muszę czekać do jutra rana bo polazlam pierwszy raz do jakiegoś prywatnego laboratorium i jeszcze dostałam zjebki że tak późno i że rano po wynik. I zapłaciłam 40 zł! A zawsze płacilam 25!jak będzie pozytywna to jeszcze progesteron zrobię ale chyba nie już tam.. Chociaż powinnam nie? W tym samym co by się zgadzało wartości.
Zrób gdziekolwiek, przecież to można przeliczyć, ale i tak chyba jednostki dla bety są uniwersalne.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elmo13 wrote:Kamamara ja brałam vitaminer prenatalne i nadal biorę ma fajny skład i niska cenę i jest tam już kwas foliowy dodatkowo lokalami od jakiegoś czasu kwasy omega 3-6-9 i magnez i tyle nadal to łykam
A co do szyjki to ja nie zauważyłam różnicy była nisko dość twarda i zamknięta później juz ta nie mieszalamale dzień przed pozytywnym.testem po seksiku mój mąż stwierdził że ciasno było
wiec może męża popytaj co czuje
Ja juz po telefonie do męża wiec będę na pewno pytać hihih. On to jest biedny chociaż po głosie był zadowolony bo on już wie jak pytam o której będzie co się będzie działo hihi05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
vertigo wrote:Zrób gdziekolwiek, przecież to można przeliczyć, ale i tak chyba jednostki dla bety są uniwersalne.
Ponoć nie. Jak nauczę się dodawać zdjęcie to pokaże moje z lipca które miałam sprawdzić czy hormon po proneinuu spadł.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltego
sy__la lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltego
Piękna beta , ja też byłam w 5 tyg i nie było za wiele widać, a w 6t 3d juz serducho pikalo
Będzie dobrze trzymam kciuki za groszkapromyczek 39 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria wrote:Asiu, dziekuje!
Przykro mi z powodu Twojego wyniku. A w ktorym dniu po domniemanej owulce mialas te blada kreske na tescie?Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
promyczek 39 wrote:Dziewczyny ost bete mialam 1317 dzis powtarzalam i jest 8622,chyba jest ok bo sr.przyrost dwudniowy jest o 111%,ale bylam tez na usg ,a dzis jest 5tydz1dn i byl tylko malutki pecherzyk bez echa zarodka i bez cialka zoltego
a co ma być na tym etapie? Ma być pęcherzyk w macicy. Ma mieć koło 6mm średnicy i ma być pusty
To jest 15-16 dzień życia zarodka, serce zaczyna bić w 20-23 dniu życia zarodka, więc z punktu widzenia embriologii, to jeszcze tego serca tam nie ma w ogóle, jeszcze się nie rozwinęło.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Asia87 wrote:Elaira myślę że to był 9dpo ale to mega dziwne ze kreska mi wyszła blada, test o czułości 25 a beta wynosiła 12.
Może zaczęła spadać - mocz zbierał się w nocy, beta była wyższa z tego nocno-wieczornego wysiku. A zanim doszłaś do labu, spadła.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:KammaMarra - muszę Ci to napisać - marudzisz
weź męża do wyrka, zamiast się tu zastanawiać kiedy będziesz miała owulację
od naszego myślenia w ciąże nie zajdziesz. Jeśli masz nieregularne cykle to nic nie zaplanujesz. Na szczęście zachodzenie w ciążę nie wymaga szczególnego planowania.
Jak męża masz w delegacjach to wykorzystuj czas kiedy jest - albo trafisz albo nie, przecież nie powiesz swojej owulacji że ma się przesunąć w lewo czy w prawo, bo raczej Cię nie posłucha.
Jak masz wątpliwości, to zrób jutro betę, a potem za tydzień. Przecież to nic nie zmieni.
Zaszłaś w ciążę raz, to zajdziesz i drugi. Jak widzisz, po poronieniach dziewczyny w ciążę zachodzą wielokrotnie, właściwie nieznana jest mi sytuacja, w której kobieta zachodzi w ciążę raz, roni, a potem już nie zachodzi do końca życia. Nie znam takich kobiet. Tak więc nie jest to częsty przypadek. CIERPLIWOSCI życęprzydaje się w macierzyństwie, warto poćwiczyć
Twoje słowa dodają mi otuchy, mówisz, że nie znasz takich kobiet? Skoro medycyna takich nie widziała to obym nie była pierwsza;) !
A z babciami to bardzo dobrze robisz, chociaż ja kurcze nie mam takiego zdecydowanego charakteru i jak ktoś mi zaczyna tak klepać to ja nie umiem mu przerwać i wysłuchuję...i tracę i czas i nerwy.
Kieckę kupiłam taką https://cubus.com/pl/7184526_F971# ma dwa długie mega seksowne rozcięcia po bokachStwierdziłam, że skoro nie mogę się pokazywać z ładnym dużym brzuszkiem to chociaż będę uwodzić kobiecymi kształtami swojego męża;)
ruda czekamy na Twoją betę! pewnie zaraz będzie! a tę hybrydę to robisz mega tanio! ja w Warszawie to wynalazłam taki salon na osiedlu, co robią za 50zł, a normalna stawka w centrach handlowych to 120zł... także 2 wizyty w takim centrum i mam zestaw do hybrydy - więc stwierdziłam, że kupuję, bo szybko mi się zwróci:)
Laila to mam nadzieję, że ja też szybko załapię co i jak z tymi hybrydami;) -
KammaMarra wrote:Dziewczynki jak mogę dodać fotkę z badań i pazurów , nie ogarniam jeszcze tego forum wrrr...
http://naforum.zapodaj.net
Wgraj tam zdjecie jakie chcesz zaznacz nizej rozmiar 500x500 potem dalej i tam wyskocza ci juz przetworzone linki i kopiujesz ten 3 link tam napisane ze nadaje sie na fora i wyswietla sie miniaturka. I wklejasz ten link tuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:05
-
KammaMarra wrote:Dziewczynki jak mogę dodać fotkę z badań i pazurów , nie ogarniam jeszcze tego forum wrrr...
Wrzuć zdjęcia z komputera np. tutaj http://www.tinypic.pl/ i potem wygenerowany link wklej do swojego postaKammaMarra lubi tę wiadomość