Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
skrzat1988 wrote:
Niebieska wzięło mnie na takie dzianinowe sukienki po tym jak zobaczyłam TwojąWcześniej stawiałam raczej na trapezowe sukienki przed kolano, ale te dopasowane mają charakterek;) No i w ogóle sukienki są genialne, bo nie trzeba się zastanawiać nad dopasowanie góry do dołu i odwrotnie;)
zgadzam sie:) raz dwa i nie trzeba myslec co ubrac. a propos zakupow to jak bylam teraz na kursie w Oslo to tez sobie cos przywiozlam, teraz widze, ze podobna do Twojej,ale to zakup na zime, bo jest z welny. A u mnie w tym tygodniu 25 stopni i az szef kazal wyciagac z szafy stroje kapielowe:).
oojej nie chcialam forum zdominowac ta fotka, jakas taka duza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 18:26
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:zgadzam sie:) raz dwa i nie trzeba myslec co ubrac. a propos zakupow to jak bylam teraz na kursie w Oslo to tez sobie cos przywiozlam, teraz widze, ze podobna do Twojej,ale to zakup na zime, bo jest z welny. A u mnie w tym tygodniu 25 stopni i az szef kazal wyciagac z szafy stroje kapielowe:).
oojej nie chcialam forum zdominowac ta fotka, jakas taka duza...
Uwielbiam takie kiecki ale mój mąż mówi ze jak babcia się ubieram hehe05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Jezu. Siedzę od 10 minut w aucie i nie mam siły wstać i się dodrapac na pierwsze piętro.. Tak mi się spać ;o
M@linka lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
KammaMarra...no niestety tak to bywa z meskimi gustami:). Ja dzis rano jak zawsze przyszlam pozegnac sie z mezem, on otwiera zawsze jedno oko i komentuje czesto moj wyglad. Zazwyczaj mowi ze pieknie wygladam, chociaz i tak nic nie widzi...a dzisiaj to az otworzyl szeroko oczy, podniosl glowe i mowi: oooo Ty juz masz w szafie sukienki ciazowe! tiaaa...bo ja lubie takie kroje oversize:) ale jeszcze nie potrzebuje ciuchow ciazowych.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska sukienka śliczna! bardzo mi się podoba, i do rosnącego brzuszka też będzie się dopasowywać, więc bardzo dobry zakup:)
KammaMarra eee tam babciowa, jak się weźmie dobry rozmiar to ładnie przylega do ciała i jest super kobieca:)Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Niebieska sukienka śliczna! bardzo mi się podoba, i do rosnącego brzuszka też będzie się dopasowywać, więc bardzo dobry zakup:)
KammaMarra eee tam babciowa, jak się weźmie dobry rozmiar to ładnie przylega do ciała i jest super kobieca:)
Dlatego go nie słucham heh. On myśli ze chodzenie na szpilkach to przyjemnośćskrzat1988 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
vertigo wrote:Laila
szkoda by było...
Promyczek - dobry jest ten pecherzyk, gruba kosmowka, napięty. Normalny jest.
Vertigo zakochałam się w tym zdaniu
Laila nie bucz ,moze bedzie pierwszy dzien ciazy :*2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:
Laila nie bucz ,moze bedzie pierwszy dzien ciazy :*
Najbardziej mnie boli to, że wykres mam typowo ciazowy no kurcze spadki wzrosty wszystko jest tip top...a tu o... duuuppaaa.... chociaz powiem wam, na oko wyglada jak plamienie implantacyjne taki brazawy mini skrzepek w kawie z mlekiem i tyle poki co.
Wzielam nospe i leze.
Znajac moje szczescie jeszcze dzis wieczor zaleja mnie krew i lzy...yaayy..
ps. ale szyjka brzydko, nisko miekka otwarta ;( oh ty szyjko niedobra nieladna...macica placze ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 19:36
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Mi ktorys z gineksow mowil, ze zazwyczaj ciaze sa ze stosunkow 2 dni przed owulacja wiec Abby dzialaj
Moja obecna ciąża jest ze stosunku, który byl dwa dni przed owu. Nie wiedzieliśmy, ze 4%-we mendozy mojego M. są takie żywotneBo mieliśmy problemy z parametrami nasienia a tu proszę taka miła niespodzianka była w miesiącu moich urodzin
Laila no właśnie piękny ten Twój wykresik...eh oby to jakiś fałszywy alarm z tym plamieniem i szyjka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 19:44
-
M@linka wrote:Moja obecna ciąża jest ze stosunku, który byl dwa dni przed owu. Nie wiedzieliśmy, ze 4% mendozy mojego M. są takie żywotne
Bo mieliśmy problemy z parametrami nasienia a tu proszę taka miła niespodzianka była w miesiącu moich urodzin
potwierdzacie teze
M@linka lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Kurde teraz tak sie zastanawiam..a moze implantacyjne mnie dopadlo? Przejelam sie jak zobaczylam, że cos podbarwiam. Teraz juz nic nie ma czyte gaciochy, ale ten bol jak na @...
Z 11 dpo jestem teraz wiec jeszcze jest szansa.. do @ teoretycznie kilka dni jeszcze...
(w poprzedniej ciazy 14 dpo dopiero wyszedl mi pozytyw na czulosci 10)
To nie moj glut ale tego typu plamienie mialam + taki sluz kawa z mlekiem
http://imageserve.babycenter.com/0/000/237/XDiq7WRPTnGXYQj8CIrkUed36fL4jhwJ_lg.jpg
prosze trzymajcie kciuki zeby nie @!
sory za obslizglosc postu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 19:52
aniołek 01.02.2016r -
Witajcie. Malo sie udzielam, ale was podczytyuje i kibicuje wszystkim.
Nie chce sie tak mocno skupiac na za chodzeniu w ciążę, by sie nie napalac. Wiec staram sie odciągnąć mysli od ciążę.
Laila- wydaje mi się ze to fasolka lub grochu u ciebie zamieszkał. Trzymam kciuki mocno.31.05.24- II 1-2 tc
07.06.23- II 2-3 tc
👩⚕️18.06.24 ❤️ 6+0 0,34cm 🍀
👩⚕️02.07.24 8+3 1,83 cm 🍀
🧬 I - 02.08.24 12+6 7,41 cm 🍀
🧬II - 04.10.24- 21+6 500g zdrowego synusia
20.11.24 28+ 4 - 40cm 1200g 🧸
04.12.24 30+4 - 42cm 1720g 🧸
18.12.24 32+4 - 1950g 🧸
08.01.25. 35+4 - 47cm 2700 g 🧸
23.01.25. 37+5 - 49cm 2800g 🧸
06.02.25. 39+ 5 - 56cm 3500g 🧸
TP 08.02.25 💙
-
Betty29 wrote:Witajcie. Malo sie udzielam, ale was podczytyuje i kibicuje wszystkim.
Nie chce sie tak mocno skupiac na za chodzeniu w ciążę, by sie nie napalac. Wiec staram sie odciągnąć mysli od ciążę.
Laila- wydaje mi się ze to fasolka lub grochu u ciebie zamieszkał. Trzymam kciuki mocno.
Widze ze ppronilusmy w tym samym dniu i roku .tym bardzidj sciskam mocno05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....