Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:Dziewczyny...troche sie pogubilam...ktos mi moze zrobic porzadek w glowie? Rozumiem, ze ruda jest na etapie sprawdzania bety (oj rozbuja sie, rozbuja!).
A Ty Elaria? robilas bete czy od razu do lekarza? Jak sie czujesz?
A Ty Elmo bylas juz na 1 wizycie i byl pecherzyk, tak? A teraz kiedy kolejna wizyta?
Moze odwazycie sie dac za jakis czas suwaczek:)
Ja ide dzisiaj do lekarza rodzinnego, zeby mi karte ciazy zalozyl. Przypominam ze w Norge ciaze prowadzi lekarz rodzinny...jak o tym mowie to niezmiennie sie denerwuje. Zapytam czy mi da zwolnienie na grudzien, zebym mogla sie jakos przetransportowac do Pl na swieta.
Milego dnia dziewczyny, oby ten dzien przyniosl dobre wiadomosci!
Lekarza mam za 2 tygodnie. Moze sprobuje przyspieszyc. Czuje sie nieciazowo. Cycki miekkie. Troche ciagnie w podbrzuszu, ale nie traktuje tego jako objawu. -
nick nieaktualny
-
Ooo to swietnie Elaria, to czekamy rowniez na Twoja bete. Na szczescie cycki to nie wyznacznik ciazy. Oby tylko dzieciaki nie daly Ci w kosc. Pracowalam chwile w szkole i momentami mialam ochote uciekac jak dzieci krzyczaly na przerwie i biegaly. Balam sie o swoje zycie;)
Elaria lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Elaria trzymam &&& za bety - i oczywiście nie sugeruj się cyckami. Ja na początku też miałam małe, miękkie i w ogóle w tej ciąży cycki mnie prawie nie bolą... a jak już zabolą to na krótko i tak delikatnie przy sutkach. Teraz mam jedynie powiększone.
Elaria lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Już jestem, już jestem!
Wszystkooo dooobrzeee!!!
Zaraz napiszę więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 10:15
sy__la, Jacqueline, M@linka, Asia87, Evita, Elaria, Szczęśliwa Mamusia, kiti, laila_25, Magdzia88, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Annak - i jak po wizycie? Miałaś zdaje się mieć na 8:45 czy jakoś tak?
Niecierpliwie się...
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
annak wrote:Już jestem, już jestem!
Wszystkooo dooobrzeee!!!
Zaraz napiszę więcej.
no wreszcieeee....
Edit: oczywiście wyjaśnienia z fotką poprosimyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 10:17
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Może cię kochana pociesze,
mój gin - twierdzi również, że cycore to nie wyznacznik, bo często organizm jest nastawiony po poronieniu na ciąże i przy kolejnej nie ma już aż takiej burzy jak przy pierwszej
także spokojnie
Elaria wrote:Niebieska na bete chce jechac jutro i powtorzyć pojutrze.
Lekarza mam za 2 tygodnie. Moze sprobuje przyspieszyc. Czuje sie nieciazowo. Cycki miekkie. Troche ciagnie w podbrzuszu, ale nie traktuje tego jako objawu.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Zanim napiszę, co na wizycie, muszę dać przesłanie: do Elarii, do Rudej i do wszystkich dziewczyn:
nie wierzcie cyckom!!!
Cycki - jak media - kłamią!
Mnie okłamały.
Są mniejsze. Wprowadziły mnie w strach i łzy. A wszystko jest dobrze.
W tej ciąży mnie w ogóle nie bolały, a w poprzednich owszem i to bardzo.
No i tak.
* * *
Ruda,
Powtórz betę. 7 dpo to jest ultra wcześnie! Patrz: historia Szczęśliwej Mamusi!
Myślę, że najlepiej byłoby faktycznie poczekać kilka dni. Nawet miałam Ci napisać: "ja bym poczekała". Ale ja panikara akurat bym nie poczekałaJeśli jesteś w stanie przetrwać to psychicznie, to odczekaj kilka dni.
Elmo,
O której wizyta?!
Elaria,
Ja już żyję jutrem i Twoją betą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 10:23
sy__la, M@linka, Evita, Szczęśliwa Mamusia, Elaria lubią tę wiadomość
-
Aniu super ze u ciebie dobrze
Umie tez ok chociaż nie jestem zadowolona z wizyty.lekarz dziwny i dał mi tylko na morfologia i na mocz i glukozę badania kiepsko i kazał przyjść za tydzień to da mi znowu jakieś. Ogólnie serduszko bije ładnie ciąża ok i dokładnie zgadamy się 7t0d.Niebieskaa, sy__la, M@linka, Evita, promyczek 39, Szczęśliwa Mamusia, Elaria, kiti, Magdzia88, Bianka4 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Annak...zastanawiam sie jakie sily nawiedzily Cie wczesniej, ze bedac w Prowansji nie skusilas sie na zadne usg
Gratuluje pozytywnych wiesci!
Pieknie, Elmo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 10:24
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Hej dziewczyny. Nieśmiało, z kekkim strachem i wbrew zdrowemu rozsądkiem wielu osób dołączam się do Was. W sierpniu miałam zabieg (10tc) bo serduszko przestało bić (6.5tc) z histopat. Wyszły cechy zasniadu częściowego. Beata od początku pięknie spadała i od prawie 3 tygodni jest w normie. Większość lekarzy twierdzi że trzeba czekać min. 6 miesięcy id zerowej bety. My znaleźliśmy panią doktor, która stwierdziła że w naszym przypadku można się starać wcześniej bo wszystko pięknie oczyszczone, beta piękna, płuca czyste. Po prostu będziemy bardziej kontrolowani jak już się uda, co tylko wyjdzie na dobre. Zresztą my też nie chcemy czekać. Mam córkę (8lat) od początku zero zabezpieczeń i się nie udawało, a ponoć im szybciej po poronienia tym łatwiej o cud. Na razie czekam na kolejną @ po zabiegu, 30 ostatnie badania na onkologii u naszej doktor by mieć 100% pewności że nie ma ryzyka większego niż to statystyczne i zaczynamyNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019