zwariuje chyba :(((
-
Mam wrażenie, że zaśmiecam tylko forum.
Byłam dzisiaj u lekarza i macica oczyszczona, endometrium 2mm, w jajniku jakaś cysta 2cm. Jajnik powiększony, może na owulacje (zrobiłam test i faktycznie) ale co to za cysta?? Najgorsze, że 2 tygodnie temu 6 kwietnia beta wynosiła 1300 (nawet spadła trochę od tej badanej 4 kwietnia) i dzisiaj dla spokoju lekarz kazał zrobić i wynosi 2500!!! Boję się, że to ciąża pozamaciczna (( Na 1 USG widać było pęcherzyk w macicy, czy to możliwe żeby tak rosła beta? Zawsze ten sam lab... -
pysia_s wrote:Mam wrażenie, że zaśmiecam tylko forum.
Byłam dzisiaj u lekarza i macica oczyszczona, endometrium 2mm, w jajniku jakaś cysta 2cm. Jajnik powiększony, może na owulacje (zrobiłam test i faktycznie) ale co to za cysta?? Najgorsze, że 2 tygodnie temu 6 kwietnia beta wynosiła 1300 (nawet spadła trochę od tej badanej 4 kwietnia) i dzisiaj dla spokoju lekarz kazał zrobić i wynosi 2500!!! Boję się, że to ciąża pozamaciczna (( Na 1 USG widać było pęcherzyk w macicy, czy to możliwe żeby tak rosła beta? Zawsze ten sam lab...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 05:59
-
Jestem po wizycie. Lekarz niby mnie uspokoil. Mowi ze pozamaciczna to nie jest bo by juz dawno cos peklo itp a ja 3 tydzien plamie. Czytajac tu cala noc rozne historie nie wiem co myslec. Lekarz mowil ze moze to zasniad. Zrobilam tez ponownie bete liczac ze moze to blad labu. Poki co mam trzymac reke na pulsie i wyslac mu sms z wynikiem bety. Tak bym chciala zeby to byl blad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 10:18
-
pysia_s wrote:Jestem po wizycie. Lekarz niby mnie uspokoil. Mowi ze pozamaciczna to nie jest bo by juz dawno cos peklo itp a ja 3 tydzien plamie. Czytajac tu cala noc rozne historie nie wiem co myslec. Lekarz mowil ze moze to zasniad. Zrobilam tez ponownie bete liczac ze moze to blad labu. Poki co mam trzymac reke na pulsie i wyslac mu sms z wynikiem bety. Tak bym chciala zeby to byl blad
Nie obraz się, ale Twój lekarz gada bzdury. Nic nie musi pękać. Idz do innego lekarza. Tym bardziej że endo ci się złuszczyła więc nie sądzę by w macicy cos było. Mialam identyczna sytuacje, okres normalny złuszczona macica a beta dalej rosła. Ciaza uwidoczniła się w jajowodzie. -
Silenka wrote:Nie obraz się, ale Twój lekarz gada bzdury. Nic nie musi pękać. Idz do innego lekarza. Tym bardziej że endo ci się złuszczyła więc nie sądzę by w macicy cos było. Mialam identyczna sytuacje, okres normalny złuszczona macica a beta dalej rosła. Ciaza uwidoczniła się w jajowodzie.
Moje endometrium ma 2mm.
Jak sie skonczylo u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 10:38
-
pysia_s wrote:Mam wrażenie, że zaśmiecam tylko forum.
Byłam dzisiaj u lekarza i macica oczyszczona, endometrium 2mm, w jajniku jakaś cysta 2cm. Jajnik powiększony, może na owulacje (zrobiłam test i faktycznie) ale co to za cysta?? Najgorsze, że 2 tygodnie temu 6 kwietnia beta wynosiła 1300 (nawet spadła trochę od tej badanej 4 kwietnia) i dzisiaj dla spokoju lekarz kazał zrobić i wynosi 2500!!! Boję się, że to ciąża pozamaciczna (( Na 1 USG widać było pęcherzyk w macicy, czy to możliwe żeby tak rosła beta? Zawsze ten sam lab...2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:To nie owulacja przy takiej becie. Może warto podjechać na ip, może znajdą pęcherzyk.
Dla mnie ip to w ogole ostatecznosc, bylam niedawno w weekend to na mnie popatrzyli jak na intruza bo nic mi sie nie dzieje przeciez strasznego, tylko plamie… -