4tc - ciąża zagrożona - infekcja bakteryjna pochwy
-
Witam. Wczoraj zobaczyłam na teście 2 kreski, niestety naszą radość gasi nawracająca od czerwca infekcja bakteryjna pochwy. 3 tyg temu wyleczyłam ją a znów mam objawy. Niebezpieczne są bakterie E Coli. Szybko lactovaginal, do środka również jogurt naturalny. Byłam dziś na wizycie, nic więcej lekarz nie zalecił z obawy o młodą ciążę. Zakaz sexu, kwas mlekowy i rumianek oraz szałwia do okładów. Błagam o dodatkowe rady z domowymi sposobami walki z infekcją. Nie chcę stracić drugiej ciąży Pierwszą straciłam w kwietniu ubiegłego roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 22:33
-
Natalia1984 wrote:Witam. Wczoraj zobaczyłam na teście 2 kreski, niestety naszą radość gasi nawracająca od czerwca infekcja bakteryjna pochwy. 3 tyg temu wyleczyłam ją a znów mam objawy. Niebezpieczne są bakterie E Coli. Szybko lactovaginal, do środka również jogurt naturalny. Byłam dziś na wizycie, nic więcej lekarz nie zalecił z obawy o młodą ciążę. Zakaz sexu, kwas mlekowy i rumianek oraz szałwia do okładów. Błagam o dodatkowe rady z domowymi sposobami walki z infekcją. Nie chcę stracić drugiej ciąży Pierwszą straciłam w kwietniu ubiegłego roku.
PS trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 23:32
-
Natalia1984 wrote:Witam. Wczoraj zobaczyłam na teście 2 kreski, niestety naszą radość gasi nawracająca od czerwca infekcja bakteryjna pochwy. 3 tyg temu wyleczyłam ją a znów mam objawy. Niebezpieczne są bakterie E Coli. Szybko lactovaginal, do środka również jogurt naturalny. Byłam dziś na wizycie, nic więcej lekarz nie zalecił z obawy o młodą ciążę. Zakaz sexu, kwas mlekowy i rumianek oraz szałwia do okładów. Błagam o dodatkowe rady z domowymi sposobami walki z infekcją. Nie chcę stracić drugiej ciąży Pierwszą straciłam w kwietniu ubiegłego roku.
Infekcja pochwy nie jest grozna
Ja mialam juz kilka w ciazy. Idz do innego gina, popros o globulki, to nie szkodzi dziecku, byle nie lykac tabletek z lekami. -
frutka. wrote:Nie zgodze sie ze nie jest grozna. U mnie spowodowala odejscie wod, na szczesciejuz pod koniec. To byla moja pierwsza infekcja w ciazy, bardzo szybko sie rozwinela, miala charakter grzybiczy.
To chyba infekcja szyjki macicy a nie pochwy -