Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiolad ja czuję że niebawem urodzisz
położna mówiła ze jak ma się taki power to to już tuż tuż
Ja nie pamiętam kiedy byłam w kinie wiec idęzdam recenzje ze skurczów hihi
Kredka super masz tego faceta i na pewno będzie tylko lepiej. Widać że Was bardzo KochaWiolad lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie ciesze ze w koncu mi sie w zyciu ułożyło, rozwod to ciężkie przeżycie ale teraz wiem ze wszystko w zyciu jest po coś. Nalezy mi sie... a co
Chociaz ma jedną wadę, nie lubi chodzic do kina hehehe. Takze Dominika zazdraszczam
Ja tez sie bede kladla jak do terminu nie urodze. Wiolad Ty masz powera a ja jak flak leżę, nie mam na nic siły a wejście na 3cie pietro porownuje z wejsciem na Rysy heheheDominika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój w sprawie wyboru repertuaru nie miał nic do powiedzenie bo idziemy z jego bratem i narzeczona wiec my wybieramy jako kobiety hihi choć ich miny mówiły wszystko i szykują piwo hahaha
U mnie w słońcu melduje 35 stopni ach
A co do terminu to się dowiem w środę juz na pewno coś więcej od ginaJustice lubi tę wiadomość
-
Tak, tak Justice mam nadzieję, że pełnia na poród wpłynie
,
Justice nie myśl już o tym _orteliniKupisz sobie w tygodniu. A tak w ogóle, to u mnie jest w promocji, więc chyba jeszcze,zakupie na zaś
Kredka samych zalet nie może mieć, bo byśmy z zazdrości pozielenialyJustice lubi tę wiadomość
-
Kredka kroje schab w plastry dodaje cebulę pokrojoną do tego jakieś przyprawy co lubisz i dodaje duuuuzo śmietany 30 lub nawet 36%. Czasem zetre do tego marchewkę i to się tak zapieka w zależności od ilości mięsa tak na oko
mięso nie jest suche jest kruche i z tej śmietany robi się sos taki z cebulką
Z tego samego przepisu można robić różne mięsa np piersi czy karkówke
Ja dojadam surowke i batona super połączenie ciążowe hehe -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy to przed pogodę czy przez co, ale mam ochotę już wszystko przygotować łózeczko i w ogóle, ale sama się hamuje bo wiem że to za wcześnie i się zakurzy ale aż mnie nosi
Od przyszłegho tygodnia zaczynam prać ciuszki i już chce moją królewnę
ach rozmarzyłam się
-
Dziewczyny, czy cukry mogą się już tak zupełnie wyregilowac? Stopniowo pozwalalam sobie na coraz więcej tu białe pieczywo, tu ciastko, tu czekolada, batonik, chibczyk czy obiad u teściowej i doszłam do etapu e którym za przeproszeniem mogę żreć jak swinia cokolwiek, i to w starej normie z zapasem. Naczytalam się Internet ów i denerwuje się teraz w drugą stronę ze coś jest nie tak mimo że nie wierzyłam ba początku w cukrzycę2017 #1
2019 #2
-
Spirit ja myśle, że nasze cukrzyce po prostu są łagodne i regularne jedzenie też robi swoje, ale widzisz ja np. wczoraj jaką miałam jazdę. Ta cukrzyca jest i kręci się za rogiem.
A jeśli chodzi o słodkie to ja mam podejrzenia że nawet jakbym zjadła kilka łyżek nutelli to nie było by tak żle jak wczoraj po bułce. Białe pieczywo jem i jest ok, ale wszelkie makarony już mi windują wyniki.
Myśle, że cukrzyca to taki twór co pozwala jednej jeść to, a innej tamto. Ja mogę jeść ziemniaki w dużej ilości, a ktoś inny makaron. To jest bardzo skomplikowane zjawisko, a ponieważ nie jesteśmy robotami każda inaczej reaguje
A fakt pisałam wam kiedyś o dziewczynie co bierze insulinę, żeby mieć super niskie wyniki do 110 i teraz na końcówce (36 tc chyba) ma straszne spadki cukru pomimo odstawienia insuliny i ja też tego nie rozumiem jak to działa. Czy przez ten wyścig sobie rozlegulowała czy co? Ale często ma niedocukrzenia co jest na pewno gorsze niż nasze pojedyńcze skoki.