Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sytuacja opanowana. Ja odpoczywam i odsypiam nieprzespana nocke. Miałam dyzur nocny, a mąż ma dzienny. Chociaz co to za dyzur, jak małemu nic już nie jest. Nie mam pojęcia co to było.
Ja mężowi zapowiedzialam, ze do porodu nie oglądam z nim filmu żadnego, bo nawet chipsów nie moge zjeść
Spokojnie Rosolino na pewno to przesilenie wiosenne bez obaw.
U mnie po nieprzespanej 77, po śniadaniu 96.
Okolo 1:30 kajzerke jeszcze jadlam.
Dojem już ten moj "ble zytni" i zmieniam pieczywo.
Grey też nie dla mnieChociaż koleżanki zaczytane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ogolnie nigdy w kinie nie jem i denerwuje mnie jak sidzi ktoś obok mnie oblozony zarciem, jakby przyszedł tam nie ja film, a najeść sie. A teaz coś obrzydliwego. Najgorsi sa Ci, ktorym po tym jedzeniu sie odbija. Oblechy!! Na dietę cukrzycowa z nimi, to nie będą mieli żadnych niestrawności
-
nick nieaktualny
-
Wiolad ja swojemu tez juz mowie ze koniec dobrego ale jakos nie chce mnie słuchać, tylko wypina dupsko na matke hehehe. Jakos ciezko mi sobie wyobrazic jak to będzie PO. Taki pusty brzuch, nic sie nie rusza... mozna wszystko jesc, rano cukru nke mierzyc. Ja nie wiem jak ja to ogarne
-
nick nieaktualny
-
Justice ja miałam tak samo z uczuciem takiej jakby "pustki"Dziwnie na poczatku było bez brzucha, ale nie powiem, ze źle mi z tym było. Brzuch rosnie 9 miesiecy i ma sie czas, żeby sie do niego przyzwyczaić, a później z dnia na dzien go nie ma
Naszybciej, to się przyzwyczaje do braku gluko
We wtorek mam ostatnia wizytę u diab. Jupiii. Jak to fajnie brzmi
- a może nie doczekam hehehe
Kredka a Tobie kiedy kazali do szpitala sie stawić gdybyś doczekała terminu (czego nie zycze, no chyba ze chcesz)
-
Ja dzisiaj pierwszy raz od kilku dni miałam cukier na czczo w normie, może bez szału ale 89 było
A właściwie nic nowego z kolacją nie robiłam. Nieważne jak byleby po tej tendencji wzrostowej nastąpiła teraz spadkowa
I zakupiłam dzisiaj _orteliniJutro będę testować jak po nim cukry.
Justice lubi tę wiadomość
-
Ja na kolacje pol paczki _ortelini ale ciii bo Justice zobaczy i bedzie jej przykro
Wiolad ja mam jeszcze wizyte u gina 9go. Nie wiem czy mi jeszcze kaze przyjsc na jedną wizyte czy juz wyznaczy termin na szpital. A jak u Ciebie to wyglada?Justice lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizytę na 15 do szpitala na pomiary, a jeżeli w terminie sie nie wyrobie (oczywiście tego pod uwagę nie biorę), to 3.04 do szpitala na wywołanie. No ale jak wiadomo, planuję poród w tym tygodniu i tego się trzymam
Siła przyciągania ..... hehehe