Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika89 wrote:Dziewczyny nie wiem czy to przed pogodę czy przez co, ale mam ochotę już wszystko przygotować łózeczko i w ogóle, ale sama się hamuje bo wiem że to za wcześnie i się zakurzy ale aż mnie nosi
Od przyszłegho tygodnia zaczynam prać ciuszki i już chce moją królewnę
ach rozmarzyłam się
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominika, jestem ciekawa Twoich wrażeń po Greyu. Byłam na tym w okolicy Walentynek. Dupy mi nie urwało, pierwsza część była jakąś nowością, bo po przeczytaniu książek było ciekawie skonfrontować wyobrażenia z adaptacją filmową, była ciekawość tej relacji sado-maso, tego osławionego czerwonego pokoju. A druga część wydała mi się strasznie wtórna, nudna, przewidywalna, naciągana, a sama akcja rozwijała się w sposób 15 minut treści -przerwa na rżnięcie - 15 minut treści - przerwa na rżnięcie i tak cały film.
Przede wszystkim wydaje mi się, że nie ma tego czegoś między tymi aktorami, jakby byli niedobrani. -
Hello! Ja dziś mam dzień bez mierzenia
wczoraj skończyłam kolacje I o 20:50, cukry oka, ale nie zjadłam juz drugiej kolacji, poszłam spać o 23, niestety obudziłam sie o 4 i chociaż próbowałam zasnąć to niestety dopadł mnie pózniej głód i jadłam, położyłam sie, zasnęłam ok, 6 a o 7 juz budzik dzwonił, wiec sensu mierzenia nie było. Potem cały dzień w krk, dopiero kolacja bedzie z mierzeniem
ahh tak dobrze sie czuje
Apropos tego kakao... to jakie robicie? Nesquicka czy zwykle kakao takie do posypywania ciast? -
Hej kochane
Cały dzien dzisiaj chodze i sprzatam. Z racji tego, ze moja ciąża juz dawno donoszona, a termin za 8 dni!! postanowilam troche popracowac. Wymyłam wszystkie plytki w łazience i podloge na kolanach, no i zobaczymy czy cos zacznie sie dziac. Jesli nie to chociaz łazienke mam wysprzątaną na błysk
Ja łózeczko planuje jutro ubrac, a tak juz wszystko jest przygotowane i czeka
Rosolina ja ostatnio mam straszna faze na kakao, robie praktycznie codziennie zwykle takie jak do ciast.
A dzis pozwolilam sobie zjesc wafelka "Grzeska"- zjadłam przed kanapke z pasztetem i ogorkiemi no a potem zaczelam łazienke szorowacI cukier 115
Domi daj znac jak tam po Greyu. Na pierwszej czesci bylam i chcialam isc na druga ale moj mąż powiedzial ze juz wiecej ze mną na taki nudny film nie pojdzie
Musze jeszcze w tygodniu podskoczyc do Biedry i kupic to _orteliniJak tak zachwalacie to i ja spróbuję
Rosolina lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Korzystajcie jak możecie. Ja zabieram wasze skoki. Jak na końcówce cukry się stabilizują, to ja jeszcze długo w ciąży pochodze. Muszę wrócić do ograniczeń, a już było dobrze. A wizyta dopiero w czwartek.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dziewczyny Grey... Dla mnie może nie dno i mol ale myślałam że zasnę
mój mąż spał serio musiałam go budzić
film bez fabuły i gdyby nie to ze czytałam książkę to jak dla mnie mogli nawet pomieszać te sceny bo film bez sensu
jedynie na plus Dornan przybyczyl i było na co popatrzeć ale bez podniecania
Jeśli ktoś miał by po tym rodzic i dostać skurczy z podniecenia to by musiał być dziewica po niepokalanym poczeciu. Osoba z jakimikolwiek doświadczeniem się nie pobudzi chyba że ja w ciazy mam zanik tych hormonów
Kredka ja nigdy nie obsmazam mięsa, dopiero teraz doczytałam Twój post
Zjadłam myśliwska i idę spać hehe -
Marzusiax wkraczasz już w 36 tydzień, głowa do góry
Jeszcze chwilka i skoki bedziesz oglądać tylko w telewizji
Heleneczka super cukry i brawo za wytrwałość w mierzeniu
Ja chlebek jednak juz musze zmienić, po kolacji 83.
U mnie dzisiaj chyba będzie bezsenna nocka, albo na czuwaniu. Moje dzieciątko zwraca wszystko górą i dołem. Zawsze sie tego bałam i w koncu nas to dopadło
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po sniadanku, pogoda przepiekna chyba trzeba isc na spacer
Wiolad jak tam Twoj synuś? Mam nadzieje ze jednak przespaliscie nocke. Teraz tych wirusow tyle ze strach dzieciaka do przedszkola puszczac ehhh...
Dominika ja ogolnie nie lubie Greya, zabralam sie do czytana ksiazki ale to nie moje klimaty i nawet jej nie skończyłam. Filmu tez nie widzialam i widze sie nie ma czego żałować heheAle do kina poszlabym na cokolwiek wiec i tak Ci zazdraszczam
-
nick nieaktualny
-
U mnie nie wiem co sie dzieje, ale to juz 4 noc bez snu, budzę sie w nocy lub nad ranem 4-5 i nie moge zasnąć, a chodzę spac o 23. Dzis poszłam o 5 do toalety, wróciłam ale nie zasnęłam o 6 zmierzyłam cukier, 88. Zjadłam euthyrox i zaczelam czytać neta, udało mi sie zasnąć ok 7, ale co chwile sie budziłam i tak az do 9. Cukier o 9:00 86.
Powinnam te wyniki brac pod uwagę? Boje sie ze o tej 5 mógł byc wyższy. -
nick nieaktualny