Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ci dobrze
Mój się denerwuje szybko i nie lubi takich robót:-) obrać może ale kroić tylko ziemniaka na frytki.
Wolę sama to zrobić zresztą on wiecznie w pracy.
U nas jest taka zasada że ja w górach a on przy autach robi.
Kasa w kieszeni bo na zryty i nieudolnych mechaników nie trzeba wydawać mąż wszystko zrobi -
nick nieaktualnyKamcia ważne że sobie radzi z tobą hahaha mój jest też chamski i potrafi pokazać rogi ale na szczęście dla mnie dobry i kochany a co mu w głowie siedzieć nie wie nikt mam nadzieję że do grobowiec deski będzie taki kochany hahah
Idę się mierzyć wrrr -
nick nieaktualny
-
U mnie 89 po tej kanapce ale pomiar nieobiektywny bo jedzenie zaraz po duzym wysilku czyli 3km. spacerze z busa i w nerwach a mnie jak mocno z nerwow telepie to cukry mam chyba dziwnie niezsze. Zjadlam znow kanapke i zobaczymy oo nastepnym pomiarze
Kamcia podziwiam ze kroicie na salatke warzywa recznieJa zawsze w maszynce a i tak mam wrazenie ze strasznie dużo roboty
Żabka nie dowierzam ze zrobilas nalesniory bardziej po naszemuDaj znac jak pomiar
Koniec wiercenia na dzisTroche spokoju a jutro powtorka.
Moj dzidzius w ciagu dnia mi tak zniekształca brzuch od kopania ze maskara. Bardzo czesto az mnie to boli. A jak wróci z pracy i chce mu pokazać co wyprawia jego synuś to ciszaTak samo jak polozy reke na brzuchu to nagle sie spokój robi. I mąż oczy otwiera co ja chce od biednego dziecka jak on taki grzeczny
Nawet sie nakamerowac nie daje
-
Dorinka i mnie zawsze było ręcznie bo ma być drobniutko
takie zboczenie
. Mam to po mamie i babci. Nawet mąż się do tego przyzwyczaił
jak jakiś czas temu jadł sałatkę siostry to aż mi skomentował "ale grubo. My to tak drobno kroimy "
Ja zezarlam 2 porcje kapusniaka. Az mi niedobrzeuswiadomilam sobie ze ostatnio jadłam tez jak miałam usg
zglupialam wtedy czy stres czy kapuśniak tak mi flaki wykreca. A jutro i kapuśniak i usg
Nasza agatia teraz corcie podgląda -
nick nieaktualnyDorinka 121 po 2 nalesniki.
Zawsze to coś innego do zjedzenia.
A co ty tyle kanapek w ciągu dnia wcinasz???
Powiedz mężowi żeby ucho tak bokiem głowy położył na brzuch może dostanie strzała hahah sorki ale moja córka tak się bawiła z nami męża nie było w domu to cuda w brzuchu robiła miałam tak zniekształceń brzuch że to jakieś nie porozumienie mąż wracał z pracy mówię do córki pokaż tatusiem a tu cisza kiedyś przyłożył głowę bokiem jak dostał koniaka to aż odskoczylDorinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Latarka nie przyszła mi do głowy. Emilka aż tak nie kopala. A może to efekt ułożenia miednicowego. Raz w ogóle jej nie czułam i poszłam na IP. Na oddziale zrobili mi Ktg a tam mała jak głupia się wiercila . polizna się pyta czy to czuje a ja że nie. Tylko dziwnie na mnie spojrzała. To to sadelko na brzuchu
-
nick nieaktualny
-
Zabka ja zeby nie mieć acetonu rano musze zjesc min. 7 kanapek ( z posiłkiem przed snem ) w ciagu dnia. Zadne owsianki ani kaszki jako zastapienie posilku na mnie niestety nie dziala
A druga sparawa zeby nie mieć przekroczen po posilku to muszę je dzielić na 2x. Wiec jem male kanapki bo po ok.30g. ale czestoMam mierzyc 5 posilkow dziennie. Jeden w tym to obiad wiec zostaje 4. A 4 posiłki podzielone na 2 daje 8 kanapek dziennie
choć czasem juz tej 8 nie daje rady
Zabka u ciebie nie pada bo do mnie wszystsko poszlo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:25