X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czy po dawkach authyroxu zajdę w ciążę
Odpowiedz

Czy po dawkach authyroxu zajdę w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Czy któraś z was miała problemy z niedoczynnością i po zapodaniu euthyroxu zaszła w ciążę? Jeżeli tak to po jakim czasie? jak długo mam czekać?

ona32
  • Basha Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinno ci się udać standardowo w ciągu 1 roku, jeśli nie macie żadnych innych problemów.

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok dużo czasu nie wiem czy to psychicznie wytrzymam, ale będę choć próbowała się starać żeby tak było, ponieważ kiepsko z moja psychiką tak strasznie to wszystko przechodzę.

ona32
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam tsh w okolicy 3, zaszłam w ciążę, okazało się że jest dobrze ponad 4, ale ft4 w normie, więc leków nie dostałam. NIestety i tak poroniłam. Endokrynolog uznał, że jednak jest lekka niedoczynność, bezobjawowa, ale tsh z górnej normy należy zbić.
    Zaczynałam od 25, teraz od ok pół roku jadę na 75, w ciażę zaszłam przy 3 inseminacji (bo są inne problemy związane z niepłodnością).

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ