X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Endometrioza w ciąży.
Odpowiedz

Endometrioza w ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pannana Znajoma

Wysłany: 17 października 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy jest jakaś mamusia która ma bądź miała endo w ciąży?
    Urodziłam zdrowego synka w dość zaawansowanym stadium endo. Ale poroniłam też 2 ciąże w ok 4/5tc.
    Teraz znów pojawily sie 2kreski i mala nadzieja ;-)

mhsv3e5e0l82oehv.png
    p19uskjo5j7m0jpr.png
  • PóźnyMrRight Nowa

Wysłany: 21 stycznia 2021, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy możesz mi coś więcej powiedzieć o swoim przypadku? ja mam endometrizę ok 3c w obu jajnikach. Jedni lekarze twierdzą, że powinna być operacja i usunięcie, drudzy, ze nie ruszać i to w ciąży nie przeszkadza. Mam za sobą poronienie w 2020. Teraz 2 kreski i znowu obawa, ze nic z tego. jeśli byłabyś przypadkiem, ze z endo można urodzić i przetrwać ciążę to byłoby światełko w tunelu...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ