X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Hipoplazja/opóźnione kostnienie nosa
Odpowiedz

Hipoplazja/opóźnione kostnienie nosa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nulka06 Znajoma

Wysłany: 8 listopada 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Czy któraś z Was była w takiej sytuacji, że na USG 11-14 tydz okazało się że dziecko ma opóźnione kostnienie nosa a reszta parametrów była dobra ? Jak to się dalej potoczylo ? 🙄

• mammam Nowa

Wysłany: 3 marca 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej I jak się u Ciebie potoczyło?
    Ja mam właśnie podobnie NT niskie, A NB hipoplazja

• Aga82# Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    jestem załamana. Mam 38 lat i dwóch wspaniałych zdrowych synów, obecnie jestem w 13 tc. Tydzień temu robiłam badania prenatalne (ze względu na wiek). Na USG wszystkie parametry prawidłowe jedynie kość nosowa brak/hypoplastyczna. Jak to powiedziała Pani dr na jednym zdjęciu widzi tą kość ale na innych już nie. Generalnie nawet jak jest to jest mało widoczna.
    Dziś odebrałam wyniki testu Pappa i ryzyko wystąpienia zespołu Downa- wynik 1:4
    Pozostałe ryzyka bardzo niskie.
    Czy któraś z Was miała takie wyniki?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ