X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje HIV reaktywacja
Odpowiedz

HIV reaktywacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane wyszedł mi z krwi HIV reaktywny . Lekarz mówi ze mam jechać do akademi medycznej i mnie przepadają. ; ( i mówi że zdarzały się wyniki fałszywie dostanie ..
    miał ktoś tak ?

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dziewczyn tu już miało pozytywne wyniki, a potem okazało się, że to fałszywie dodatni, więc nie martwiłabym się na zapas :) Kilka procent kobiet ma właśnie takie błędne wyniki w ciąży (szaleństwo hormonów). Na Twoim miejscu powtórzyłabym badanie w innym laboratorium zanim jeszcze skierują Cię na to szczegółowe badanie, na którego wynik czeka się chyba ze 2 tygodnie.

Maj lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok . ;) dzięki bardzo

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ