Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje HIV reaktywacja
Odpowiedz

HIV reaktywacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane wyszedł mi z krwi HIV reaktywny . Lekarz mówi ze mam jechać do akademi medycznej i mnie przepadają. ; ( i mówi że zdarzały się wyniki fałszywie dostanie ..
    miał ktoś tak ?

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dziewczyn tu już miało pozytywne wyniki, a potem okazało się, że to fałszywie dodatni, więc nie martwiłabym się na zapas :) Kilka procent kobiet ma właśnie takie błędne wyniki w ciąży (szaleństwo hormonów). Na Twoim miejscu powtórzyłabym badanie w innym laboratorium zanim jeszcze skierują Cię na to szczegółowe badanie, na którego wynik czeka się chyba ze 2 tygodnie.

Maj lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok . ;) dzięki bardzo

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ