Jak zmniejszyć cellulit
-
Witam. Zawsze byłam otyła. Teraz po 2 ciąży jest już naprawdę kiepsko. Od początku maja jest dieta i ćwiczenia, ale od zawsze moim największym kompleksem były nogi- grube, potężne, bezkształtne i bez kolan oraz ogromny cellulit. Doradźcie coś proszę jak chociaż trochę je poprawić
Karpatia lubi tę wiadomość
-
Spróbuj spacerować więcej. Najpierw pomalutku, potem więcej szybkich marszów. Ja widzę rezultaty na wadze i w obwodach. A to tylko proste chodzenie!
Nie zaszkodzi rownież oczywiście kupić sobie jakiegoś dobrego balsamu na cellulit. Poczytaj sobie o Onshea. Daje bardzo dobre rezultaty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 14:09
-
Bańki chińskie, masaż fusami z kawy, pić dużo wody i przede wszystkim regularnie ćwiczyć.
U mnie był dość spory cellulit tak wiec wybrałam się na zabieg za pomocą lipolizy iniekcyjnej. Nie jest to w sumie takie nieprzyjemne jak się moze wydawac a jestem niesamowicie wprost zadowolona z rezultatów
https://slowage.pl/wskazania/cellulitWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 08:11
-