X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Jakie zioła na wypadajace włosy
Odpowiedz

Jakie zioła na wypadajace włosy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani jakie zioła na wypadające włosy ?

Jagnam lubi tę wiadomość

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli to wypadanie inne niż telogenowe to drożdze, zawierają wszystko to co im potrzebne łącznie z tak ważną biotyną . Pół kostki dziennie zalać gorąca wodą ( koniecznie gorącą) , po wystudzeniu wypić i tak przez 3 tyg. i tydzień przerwy po czym kolejne 3 tyg . Cykl powtarzamy 3 krotnie . Pomaga - sprawdzone ! . Ponadto napar/płukanka z czarnuszki dość skutecznie zmniejsza wypadanie ale nie każdy lubi zapach...
    Całkiem niezłe rezultaty daje rownież leczenie konopiami. Obecnie stosuje się takie leczenie tutaj https://centrum-mk.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 09:49

Jagnam lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ