X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Jakie zioła na wypadajace włosy
Odpowiedz

Jakie zioła na wypadajace włosy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani jakie zioła na wypadające włosy ?

Jagnam lubi tę wiadomość

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli to wypadanie inne niż telogenowe to drożdze, zawierają wszystko to co im potrzebne łącznie z tak ważną biotyną . Pół kostki dziennie zalać gorąca wodą ( koniecznie gorącą) , po wystudzeniu wypić i tak przez 3 tyg. i tydzień przerwy po czym kolejne 3 tyg . Cykl powtarzamy 3 krotnie . Pomaga - sprawdzone ! . Ponadto napar/płukanka z czarnuszki dość skutecznie zmniejsza wypadanie ale nie każdy lubi zapach...
    Całkiem niezłe rezultaty daje rownież leczenie konopiami. Obecnie stosuje się takie leczenie tutaj https://centrum-mk.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 09:49

Jagnam lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ