X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje krwawienia
Odpowiedz

krwawienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewaa Nowa

Wysłany: 3 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem tu nowa niewiem co mam sadzic na poczatku wrzesnia dostalam plamienia jasno rozowego potem byl jeden dzien przerwy potem dwa dni koloru ciemnej krwi jak okres po 2 dniach ustalo potem byly plamienia brozowe po paru dniach zrobilam test wyszedl pozytywny lecz powturzylam go za pared dni i wyszedl negatywny najgorsze ze pod koniec miesiaca znow 2 dni poleciala krew tym razem czerwona zywa 2 dni potem przerwa i potem plamienia ciemna czerwone ustalo a dzis znow plamie na czerwone ciemno niewiem co jest grane lakarza mam za tydzien

ew ee
  • belladonna Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogła być wczesna ciąża, która się nie utrzymała. Możesz zrobić test z krwi beta HCG i powtórzyć go po 48 godzinach. Plamienia we wczesnej ciąży też się mogą zdarzyć. Często wynikają z niskiego progesteronu. Lekarze zalecają wówczas suplementację progesteronu. Myślę, że warto przyspieszyć wizytę u lekarza.

• ewaa Nowa

Wysłany: 4 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedz musze przyspieszyc wizyte najgorsze ze znow mam plamienie brazowe

ew ee
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ